reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

wózki

Fajnie patrzeć na takie wózio ,a ja mam dwa wózki ,drugi to graco od siostry ale nie ma gondolki i dopiero może być używany gdzieś od 3 miesiąca Nic tylko mogę przebierać :laugh: :laugh:

reklama
Ja to się ciesze że mam dobrych przyjaciół ,naprawdę wspaniałych .Przecież jak bym teraz chciała wszystko kupować to mojej wypłaty by nie starczyło a tak to wiem że mogę spokojnie pensje wydawać na inne przydatne rzeczy .Ten wózio jest dwufunkcyjny ,więc się cieszę ,bo jak mały wyrośnie to jak znalazł sportowy .

Aniu ,a ty masz wózio ?

no no, już wózeczki to temat zaczyna byc gorący! "wkładeczki" do wózeczków niedługo będą przeć na ten świat!

Olu jeszcze nie mam wózia mam jechać po 10 czerwca i zamówić bo chcę gondolkę błękitną a spacerówkę lemon i muszą sprowadzić.Też już nie mogę się doczekać.Kupiłaś już fotelik?bo ja jeszcze nie codziennie sprawdzam na allegro i powiem Ci że codziennie ktoś wtawia z nizszą ceną(oczywiscie mówię tu o nowych fotelikach)zobacz:http://www.allegro.pl/item108974775_nowe_foteliki_maxi_cosi_cabrio_wysylka_0_zl.html

Ja wózeczek kupuje dopiero po porodzie.Nie dlatego że jestem przesądna ale jestem wypruta z kasy a babcia da pieniążki na wózek jak sie dzidzia urodzi.Babci jest przesądna.Trudno.Przeżyje.Najważniejsze że ona funduje.Wybrałam haucka traxx Marlin 4.Sprawdzałam opinie i zdania są podzielone ale sie uparłam.Jak nie spróbuje to sie nie przekonam.Myślałam o traxie jaguarze ale za dużo osób mówiło że jest problem ze spacerówką bo wąskie siedzisko.

Kaju ja też na początku chciałam Marlina 4 ale jak zobaczyłam go na żywo to się rozmysliłam bo rzeczywiście spacerówka jest malutka i trochę inaczej wyglada niż na zdjęciu.To jest tylko moje zdanie oczywiście najwazniejsze ze Tobie sie podoba :)

reklama
Do góry