Hej dziewczyny
widze ze rozmawiacie o wozeczku mutsy
moze wtrace swoje 3 grosze na jego temat
1.jezeli chodzi o wielkosc to moim zdaniem nie jest to duzy wozek, stelaz wchodzi mi do kazdego uzytkowanego przeze mnie autka
i do tych wiekszych i do tych mniejszych wlasnie dzieki temu ze bardzo latwo zdejmuja sie kola (wystarczy przycisnac przycisk)
2.ciezar - niestety mieszkam na 3 pietrze i raczej nie wyobrazam sobie dzwigac calego wozka, stelaz zostawiam na dole, mam nadzieje ze nikt nie ukradnie
3.ja urodzilam w marcu, tak wiec wiadomo zimno, deszcz, snieg, dlatego kupilam gondole, teraz z perspektywy czasu raczej bym jej nie kupowala, ale to moje zdanie. Uzylam jej do tej pory moze 8 razy, ostatnio jakis tydzien temu jak bardzo wialo na dworze a na spacer szla moja mama i upierala sie zebym dala jej gondolke. Ja caly czas pomykam z fotelikiem PLAY.
4.co do akurat tego fotelika jedno zastrzezenie lub jak kto woli rada dla kupujacych. Koniecznie trzeba sprawdzic przed zakupem czy fotelik da sie zapiac w waszym samochodzie pasem. Ja bardzo sie zdziwilam jak ktoregos dnia chcialam pojechac na zakupy mniejszym autkiem a tu patzre pas nie starcza, za krotki. w wiekszym aucie na styk sie zapina, natomiast w vanie spokojniutko. Moje proby dotycza tylnych siedzen gdyz we wszystkich tych autkach nie da rady wylacyzc przedniej poduszki pow. pasazera. Jedyna proba na przednim fotelu rowniez okazala sie klapa ale to bylo sportowe autko i to sie nie liczy
pozatym autko swietnie spisuje sie na naszych krzywych chodnikach oraz na trawnikach obok schodow bez podjazdow
moga spokojnie nim jezdzic osoby niskie takie jak ja (158cm) oraz wysokie
polecam naprawde wozeczek (jedyny minus to cena) ale mam nadzieje ze na koniec uzytkowania sprzedam