Fajny wozeczek aga i nawet nie wyglada na swoje 8kg! Dalabym mu wiecej! Niezle mozna sie zmlic! Ja tez juz bym chciala miec bolid dla mojego sloneczka w domku! Chociazby wlasnie dlatego by sie pomeczyc przy jego testowaniu!!! Niestety musimy troszke sie wstrzymac bo jak to zwykle bywa finanse mowia nam- nie teraz!!!
reklama
k@siek ja już gdzieś tu pisałam o mojej przejażdżce trójkołowym Quinny Freestyle z 8kg dzieckiem w środku...
Jak dla mnie po prostu tragedia. Jak podnosisz przednie koło i wjeżdzasz na kraweżnik, to wózek przez chwile opiera sie tylko na tym przednim kole i kolebie na obydwie strony... po dwóch kraweżnikach oddałam prowadzenie szwagierce bo chyba bym wózek przewróziła razem z małym. Trójkołowce fajnie wyglądaja, ale akurat dla mnie wygląd nie był najważniejszy. Kupiliśmy Roan Marita i na razie jestem zadowolona z wyboru.
Powiedzcie ze jestem nienormalna, hihihi, ale wczoraj chcialam wypróbować jak sie pojezdzi Marita z obciążeniem.... i zapakowałam do niej zgrzewke cukru, hihihi (10kg) i jeździłam po podwórku (dobrze ze mnie sasiedzi nie widzieli, hihihi) i powiem wam, ze bylo rewelacyjnie prowadzi sie leciutko, podjazdy pod krawezniki to pikuś..... no oby z dzieckiem sie tak samo sprawdzał
Buziaki
Jak dla mnie po prostu tragedia. Jak podnosisz przednie koło i wjeżdzasz na kraweżnik, to wózek przez chwile opiera sie tylko na tym przednim kole i kolebie na obydwie strony... po dwóch kraweżnikach oddałam prowadzenie szwagierce bo chyba bym wózek przewróziła razem z małym. Trójkołowce fajnie wyglądaja, ale akurat dla mnie wygląd nie był najważniejszy. Kupiliśmy Roan Marita i na razie jestem zadowolona z wyboru.
Powiedzcie ze jestem nienormalna, hihihi, ale wczoraj chcialam wypróbować jak sie pojezdzi Marita z obciążeniem.... i zapakowałam do niej zgrzewke cukru, hihihi (10kg) i jeździłam po podwórku (dobrze ze mnie sasiedzi nie widzieli, hihihi) i powiem wam, ze bylo rewelacyjnie prowadzi sie leciutko, podjazdy pod krawezniki to pikuś..... no oby z dzieckiem sie tak samo sprawdzał
Buziaki
Anna.U
Mamy lipcowe'06 Fan(ka)
Olu znalazłam samą gondolę do x landera wydaje mi się że nie jest droga zobacz sobie :http://www.twojedziecko.net/?atype=basket_list
[/url]
OlaPio
Lipcówka'06 mama Olisia
Aniu,wkleisz jeszcze raz ten adresik?Bo nie da sie otworzyć
Anna.U
Mamy lipcowe'06 Fan(ka)
OlaPio
Lipcówka'06 mama Olisia
Teraz ok,dzięki!
reklama
OlaPio
Lipcówka'06 mama Olisia
To moze rzeczywiście zdecyduję się na nową...różnica kilkudziesięciu złotych.
Podziel się: