reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

wózki

Fajny wozeczek aga i nawet nie wyglada na swoje 8kg! Dalabym mu wiecej! Niezle mozna sie zmlic! Ja tez juz bym chciala miec bolid dla mojego sloneczka w domku! Chociazby wlasnie dlatego by sie pomeczyc przy jego testowaniu!!! Niestety musimy troszke sie wstrzymac bo jak to zwykle bywa finanse mowia nam- nie teraz!!!

reklama
Zastanawiam się jak trójkołowcem wyjeżdza się po podjazdach na schodach?? wiecie coś na ten temat? no i słyszalam że wywrotne są przy wyjeżdzaniu na krawężnik itp.

k@siek ja już gdzieś tu pisałam o mojej przejażdżce trójkołowym Quinny Freestyle z 8kg dzieckiem w środku...

Jak dla mnie po prostu tragedia. Jak podnosisz przednie koło i wjeżdzasz na kraweżnik, to wózek przez chwile opiera sie tylko na tym przednim kole i kolebie na obydwie strony... po dwóch kraweżnikach oddałam prowadzenie szwagierce bo chyba bym wózek przewróziła razem z małym. Trójkołowce fajnie wyglądaja, ale akurat dla mnie wygląd nie był najważniejszy. Kupiliśmy Roan Marita i na razie jestem zadowolona z wyboru.

Powiedzcie ze jestem nienormalna, hihihi, ale wczoraj chcialam wypróbować jak sie pojezdzi Marita z obciążeniem.... i zapakowałam do niej zgrzewke cukru, hihihi (10kg) i jeździłam po podwórku (dobrze ze mnie sasiedzi nie widzieli, hihihi) i powiem wam, ze bylo rewelacyjnie :) prowadzi sie leciutko, podjazdy pod krawezniki to pikuś..... no oby z dzieckiem sie tak samo sprawdzał :)

Buziaki :)

Olu znalazłam samą gondolę do x landera wydaje mi się że nie jest droga zobacz sobie :http://www.twojedziecko.net/?atype=basket_list

u46189.png
[/url]

Kasiek no i dobrze zrobiłaś w końcu musiałaś jakoś wypróbować wózeczek :)Najwazniejsze że jest ok.
Ja tez gdybym wcześniej zakupiła wózek to bym jakoś chciała go wypróbować :)

u46189.png
[/url]

reklama
Do góry