reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

wózki

Aneczka u mnie jest sklep w którym maja same wychamety, dostałam nawet ulotke z koloarami, bardzo ładne sa :)
Nawet chcielismy taki kupić, zanim nie przeważyła wersja ze sztywna gondolka :)

Pozdrawiam,

Mariola

reklama
Fajnie macie.Ja jeszcze zastanawiam się nad Implast driver 4xl ale nie widziałam go jeszcze na żywo i nie wiem czy jest ok czy nie.Za dużo jest wózków i człowiek nie może się zdecydować :)

Ania, jak juz chcesz Implasta, to wez Volanta a nie drivera.
te skrętne osie bez blokady to zupełna porażka jest ::)

A my juz bylismy zdecydowani na MUTSY a tu przypadkiem odkrylismy ESPRIT INFINITY! Ma moze troszke smieszne przednie kolka ale jest niesamowicie lekki (ok11,5kg) i zwrotny! Siedzisko i gondolka tez sa dosc spore! Jedyny powod dla ktorego nie jestesmy pewni to taki ze pasuje na ten wozek tylko fotelik samochodowy od firmy HAUCK ale jakos malo opinii o nim slyszelismy! Dodatkowy plus to taki ze zaoszczedzilibysmy ok200 Euro! No i kolorki tez sa ok!I mozna calosc w jednym kolorze skompletowac!! Oto ten wozek!

A ja już całkowicie zgłupiałam. Okazało się że mój fawory wypuścił felerną serię coprawda na ich stronie jest informacja na ten temat i wymieniają wadliwe wózki ale sama nie wiem co o tym myśleć...

Dyziu dzieki za radę Volant też mi się podoba ale ma 3 kółka a ja chyba wolałabym 4 chociaz sama już nie wiem.Kreciku ładniutki ten wózeczek i jaki leciutki oj dla mnie taka waga jest idealna mieszkam na 4 piętrze więc nie miałabym problemu z wnoszeniem :)

u43244.png

reklama
Anna U,jest tez Volant z czterema kółkami tylko te 2 przednie są malutkie! Krecik,wózeczek fajowy,podoba mi się,ale jakoś w Polsce go nie widziałam w sklepach :(

Do góry