reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wózki

reklama
ewan, jakos tak nie mam przekonania...
szwagierka ma quinny freestyle i nie powiem zebym byla nim zachwycona
pomijajac fakt ze gondola jest mała, to jakos tak to pojedyncze przednie koło na tych wszystkich wybojach i kraweznikach w mojej okolicy wydaje mi sie malo stabilne....

Poza tym jakos czterokołowce sa wg mnie "milsze oku" ;)

Ale każdemu podoba sie co innego :)

Elpis czy dobrze rozumiem ze ogladalas Marlina na zywo ? Jakos mi to chyba musiało umknąc... I jak wrazenia ?

Dziewczyny, a co myslicie o wozku Roan Marita ?
Podczytałam na marcówkach ze dziewczyny sie o nim bardzo dobrze wypowiadaja i ze ma byc za 2 tygodnie jakas promocja i za 1099 ma byc cały zestaw, tj. gondola ( a ona ma bieguny i mozna jej uzywac jako kołyski :) , no i co dla mnie bardzo wazne jest duza :) ) spacerówka, fotelik samochodowy który mozna montowac na stelażu wózka , folia przeciwdeszczowa, torba , pokrowiec na nożki, słowem full wypas :)
Czy któraś lipcówka oglądała ten wózek na żywo ?

Buziaki,
Mariola

dyziu-do mnie nie przemawiają jakoś te roany-jakieś takie krowy ciężkie wyglądają, ale nie macałam, więc może wrażenie zotsałoby obalone, mimo wszystko jakies olbrzymie, a jak by przyszło dźdwigać gdzieś po schodach?.... a ciężkie te wozy?

poprosiłam pewną mamę na ulicy i dała mi porowadzić trókołowca na pompowanych dużych kołach, z dzieckiem, z możliwością blokowania tego kółka z przodu-rewelacja, leciurko i bardzo skrętnie, to był akurat implast. Nie próbowałam 4 kołowca ze skrętną osią więc może też by się spodobał

ewna, no marita jest dosyc ciezka ale ja mieszkam na parterze wiec to dla mnie nie jest takie wazne...

Moge kupic quinny freestyle comfort 3sx bo dostałabym gondole i fotelik od szwagierki gratis ale za sama spacerowke musiałabym zaplacic 1500 a to mi sie wcale nie usmiecha..

Nie moge sie doczekac kiedy pojade do wrocka i poogladam to wszystko w babymaxie :) Chyba wybiore sie z rana zeby zdazyc do zamkniecia, hihihi, bo jak wpadne w te wozki to mnie sila beda musieli wyciagac :)

Buziaki,
Mariola

Dziewczyny i jak jest z tymi Traxxami który lepszy Marlin czy Jaguar??????????????Napiszcie coś jak wiecie.

Aniu,ja tez poluje na te modele.Napewno któryś z nich wybiore.Myśle ze sie dowiem w kwietniu dopiero który lepszy.Ale napewno nie trójkołowiec.

no cóż.... zostaję na razie sama na placu boju o najlepszego trójkołowca.... może ktoś do mnie samotnej pod koneic dołączy...

reklama
Oto opinia pewnego faceta o merlinie 4.

Witam drogie Panie!
Zaczytałem się w to forum pewnie jako jeden z niewielu facetów ponieważ mnie
również zaintrygował MERLIN 4.
Dzisiaj byłem we wspominanym wyżej sklepie i oglądałem go na żywo.

Wózek wygląda dość ładnie choć moim zdaniem tylko w kolorze bezowym, prowadzi
sie lekko a takze milo skreca - mechanizm skretnych kol dziala dobrze.
Wygięta kierownica jest również w porządku i fajnie się ją trzyma. Z dużych
minusów to na pewno brak amortyzacji, wszyscy mówią iż wózek ma rewelacyjny
system skrętnej w poziomie przedniej osi i faktycznie działa on dobrze ale koła
tylnej osi są całkowicie pozbawione jakiejkolwiek amortyzacji zaś wspomniany
system raczej powoduje że wózek zawsze styka się z podłożem 4 kołami niż
amortyzuje. Ogólnie jest bardzo twardy, jedynie koła przedniej osi nieco się
uginają ale tylko kosmetycznie. Kolejną wadą jest kiepskie wyważenie - aby
poderwać wózek na np. krawężnik trzeba użyć dużo większej siły niż np
Emmaljundze Smart czy PP young na stelażu classe 4.
Wózek oceniam narazie na 3+ ale chętnie obejrzę go jeszcze kilka razy w miarę
możliwości, może się przekonam a przedewszystkim to moja Żona musi go zobaczyć.
Pozdrawiam wszystkie Mamy przyszłe i wszystkiego dobrego z okazji dnia kobiet.

Do góry