reklama
OlaPio
Lipcówka'06 mama Olisia
Krecik,a co innego widziałaś fajnego,tzn jaki wózio ci sie spodobał?
Mi sie podobal jeszcze od ESRIT ale za to nie przekonal mojego kristiana!!!I jakos nie moge znalezc fotki od niego! ( bo sa rozne). Fajny byl rowniez Quinny, ale ma trzy kolka(ten ktory widzialam), a ja nie chce trojkolowca! Ale poza tym jest super zwrotny, nieduzy i oryginalnie wyglada!!!
Krecik, nie wiem jaki Quinny widzialaś, ale moja szwagierka ma Freestyle i wcale mi sie nie podoba Już pomijając że mi sie trojkolowce nie podobaja, to uwazam ze gondola jest stanowczo za mala, dziecko ma 4 miesiace i miesci sie na styk :
Qrcze, ale dzieki za opinie o Marlinie, bede sie baczniej przyglądać
DZiewczyny, znalazłam w necie jeszcze taki wózek :
http://www.tutek.pl/esklep.php?show=produkt&prodid=167&prodnazwa=MAX PLUS&zdjecie=4&opis=1
http://www.allegro.pl/item90529949_wozek_uniwersalny_wielofunkcyjny_hit_sezonu.html
Czy któraś może miała okazję obejrzeć i mogłaby sie wypowiedziec ?
Za niecale 1200 gondola, spacerówka (wymiary jak w Marlinie, siedzisko 33 cm czyli całkiem ok) fajne duże koła, ogólnie jest dość ładny , przynajmniej na zdjęciach... Co myślicie ???
Qrcze, ale dzieki za opinie o Marlinie, bede sie baczniej przyglądać
DZiewczyny, znalazłam w necie jeszcze taki wózek :
http://www.tutek.pl/esklep.php?show=produkt&prodid=167&prodnazwa=MAX PLUS&zdjecie=4&opis=1
http://www.allegro.pl/item90529949_wozek_uniwersalny_wielofunkcyjny_hit_sezonu.html
Czy któraś może miała okazję obejrzeć i mogłaby sie wypowiedziec ?
Za niecale 1200 gondola, spacerówka (wymiary jak w Marlinie, siedzisko 33 cm czyli całkiem ok) fajne duże koła, ogólnie jest dość ładny , przynajmniej na zdjęciach... Co myślicie ???
Nie wiem ktory Quinny to byl , bo widzialam 2, ale nie byl taki zly!!! Zwrocilam na niego dopiero uwage jak zobaczylam ze obok przechodzi parka z dzieckiem w takim wozku! Wygladalo to calkiem ok! Ale jak juz mowilam te 3 kolka to mnie jakos nie biora!!
Przypomnialo mi sie ze byl tez ladny wozek oc CHICCO!!! Ale znow moj maz przyczepil sie do kierownicy ze nie taka ma byc, bo miala dwie raczki a nie jedna w calosci, no i my chcemy wozek na duzych kolach a ten niestety mial male!
Przypomnialo mi sie ze byl tez ladny wozek oc CHICCO!!! Ale znow moj maz przyczepil sie do kierownicy ze nie taka ma byc, bo miala dwie raczki a nie jedna w calosci, no i my chcemy wozek na duzych kolach a ten niestety mial male!
OlaPio
Lipcówka'06 mama Olisia
Oj Krecik,widzę że z wymaganiami to u was tak samo jak u nas ;D Ja też koniecznie chcę pompowane koła!
Dołączam do klubu
Duże pompowane koła to podstawa
Krecik, a jak oglądałaś Marlina to nie widzialas moze Jaguara ?
To taka ulepszona wersja Marlina tzn nie ma tej wolno noszacej przedniej osi tylko normalna skretna, mozna przekładac spaceowke w obie strony i ma regulowany podnożek ?
Ola, a co myslisz o tym Tutku ?
Duże pompowane koła to podstawa
Krecik, a jak oglądałaś Marlina to nie widzialas moze Jaguara ?
To taka ulepszona wersja Marlina tzn nie ma tej wolno noszacej przedniej osi tylko normalna skretna, mozna przekładac spaceowke w obie strony i ma regulowany podnożek ?
Ola, a co myslisz o tym Tutku ?
Nie kojarze by cos takiego jak ten Jaguar tam bylo! Ale ten TUTEK jest ladny i juz mi gdzies w oko wpadl przy przegladaniu forum, ale nie pamietam gdzie! Niestety na zywo nie mialam z nim do czynienia!! Prezentuje sie ladnie! Dyziu zobaczysz sama ze jak bedziesz to mogla pomacac to mozesz zmienic wiele razy swoje zdanie o tym co podobalo ci sie w internecie!!! Ale zycze ci, zebys trafila na cos co cie zadowoli i bedzie ci sie podobalo, a dzidzia nie bedzie plakac, ze ma niewygodnie!!!
reklama
Krecik, no mam andzieje ze nam wszystkim uda sie cos takiego kupic
Dziewczyny, a powiedzcie, czy dla was ważne jest skrętne przednie koło (koła) ?
Czy to tylko taki bajer, czy faktycznie moze sie przydac ? Bo słyszałam ze te skretne kola to np. na śniegu w driverze 4XL to czasem utrudnia jazde zamiast ułatwiac ...
Jak mi sie uda we Wrocku obejrzeć tego Tutka to dam znac
Dziewczyny, a powiedzcie, czy dla was ważne jest skrętne przednie koło (koła) ?
Czy to tylko taki bajer, czy faktycznie moze sie przydac ? Bo słyszałam ze te skretne kola to np. na śniegu w driverze 4XL to czasem utrudnia jazde zamiast ułatwiac ...
Jak mi sie uda we Wrocku obejrzeć tego Tutka to dam znac
Podziel się: