reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

wózki

Kaja jakbyś miała więcej info na temat tego wózka Hauck to napisz bo na tym forum co podałaś to nic jeszcze nie piszą albo ja nie mogę znaleźć :) Na allegro też jest dosyć skromny opis ;) Ciekawe jak później dzidzia będzie siedziła w spacerówce to czy jest w budce jakaś osłona przed wiatrem słońcem itp.i czy posiada osłone na nóżki.Jakbyś coś widziała to napisz.Pozdrawiam

reklama
napisze aniu.Ja na wyszukiwarce na tym forum wpisałam słowo hauck.I czytałam co te kobity ogólnie piszą.

no,fajne.Jak go w Polsce nie dostane to go kupie w Niemczech.Bo mój mąż tam jedzie na 5 dni w kwietniu i czerwcu.Ja naprawde jestem do niego przekonana.Ale ten hauck jaguar też mi sie podoba no bo merlin nie ma przekładanej rączki a jaguar ma.Trójkołowce nie wchodzą w gre.Musze porównac ceny w niemczech jescze i jak nie bede miała wyboru to go w czerwcu kupie w niemczech.

macie babeczki jakiś dobry sklep albo dużą hurtownię w warszawie z wózkami i łózeczkami i innymi drobiazgami dla dzieci?

jak na razie pozostaje mi buszowanie w sieci, ale chyba wszystkie możliwe polskojęzyczne stronki z zakupami dla dzieci zwiedziłam, a niestety, nie ma to jak "macanie towaru"

reklama
A mi z zakupow wyszło jedno wielkie g.....  :mad:
Mojej mamie cos wypadlo, a samej to mi sie juz nie chcialo :( ..... i zamiast z mama do wrocławia pojechalam z teściowa do karpacza, hihihi

Więc ogolnie weekend nie byl taki tragiczny :)
Zadzwoniłam do tego sklepu i maja Marlina na stanie, jak pojade w przyszlą sobote do szkoly to tam wpadne bo maja czynne do 20.00, to bedzie juz Volant, to sie ostatecznie zdecydujemy :)

Buziaki,
Mariola

Do góry