reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

wózki

reklama
kaja, zdam na pewno bo ja sama sie napaliłam na ten wózek i musze go obadac :)
Volant tez mi sie podoba i ma fajne "nowosci" np w gondoli mozna regulowac oparcie ... tylko ze mi sie nie podobaja trojkolowce, a volant w wersji 4 kolowej ma takie mniejsze kolka z przodu.... no ale zobaczymy :)

Pozdrawiam,
Mariola

Dyzia czy ty przypadkiem nie jesteś na forum gazety?To chyba z tobą gadałam o merlinie?Bo to by sie wszystko zgadzało hehe

Wiecie że ja teżrozkminiam pomiędzy Implastem a Merlinem???Mojemu mężowi bardzo podoba się Merlin no i mnie też w sobotę czeka macanie wózków ;)

Ola, to jak pierwsza go obadasz to daj znac :)
Chociaz ja i tak bede bez neta do poniedziałku, to sie wymienimy wtedy wrazeniami :)

Buziaki,
Mariola

Ja macalam juz Merlina i jak na obrazku mi sie bardzo podobal , to niestety w rzeczywistosci mnie nie przekonal!!! Jako gleboki wyglada bardzo ladnie, ale jako spacerowka to sprawia wrazenie ogromniastego!!! Te kolka maja moze fajna opcje, ze jak jedna strona wozka wjedziesz na cos wyzszego to tylko te kolka ci sie podniosa, a nie caly wozek poleci na bok, ale niestety sprawiaja tez wrazenie jakby sie mialy rozpasc!!! Moim zdaniem jest ciezki i slabo zwrotny!!! Ale jestem ciekawa waszych opinii po zetknieciu sie z nim!!! Powodzenia!!

Kreciku a jak jest z osłoną na nóżki pasuje od gondoli czy wogóle nie ma osłonki i czy w budce jest jakaś osłona przed wiatrem i słońcem?Napisz gdybyś mogła.

reklama
Niestety o to juz nie pytalam bo jak go zobaczylam i wydal mi sie taki ogromny to patrzylam na inne wozki!! Na tej wystawie nie widzialam w kazdym razie zadnych dodatkowych rzeczy do tego wozka!! Ale nie jest wykluczone ze maja cos takiego!!!

Do góry