reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

WÓZKI

Moja znajoma ma ten wozek i bardzo zaluje ze go kupila,bo gondola w tym wozku jest ok,gorzej ze specrowka, poniewaz pod oparciem jest jakas rurka, o ktora dziecko sie uderza w glowke i trzeba podkladac poduszke.No i specrowka ma dziwne oparcie bo duzo dzieci nie chce w niej siedziec.

To jest zdanie mojej znajomej.Mysle ze warto poszukac na necie jakie zdanie maja inni uzytkownicy tych wozkow,zeby potem nie plakac;-)Jak dla mnie tez wozek jest na NIE!!!

reklama
Ja wszystkim bardzo polecam wózeczek Mikado City Car jest poprostu świetny!!!
Waży niewiele 14kg z gondolą ma zawieszenie na paskach wiec nie skrzypi nie zacina sie itd... A i na schodach jest nie do zdarcia. Ma dwa skretne koła przednie tylnie pompowane wiec bardzo dobrze sie prowadzi i zawraca w miejscu. A wogóle jest to jedyny wózek jaki znalazłam który łaczy w sobie skrętne koła i zawieszenie na paskach.
Wszystkie moje znajome które rodziły prawie w tym samym czasie (odstep miesiaca/dwóch) czyli jakies 6 dziewczyn stwierdziło ze jest to swietny wózek same miały wózki róznych firm ale zaden nie prowadził sie tak lekko.
A nawet teraz w zimie na tym śniegu tez świetnie sobie radzi.

zdjecia wózka mozna zobaczyc na tej aukcji:
MIKADO - BOSTON,MILANO,OX-FORD,CITY CAR - PROMOCJA (886337797) - Aukcje internetowe Allegro

ale lepiej go kupic od producenta:

P.P.H.U. Mikado
ul. Dalbora 3
63-400 Ostrów Wielkopolski

tel. kom.: +48 604 238 119
tel.: +48 62 736 02 06
fax: +48 62 736 02 08
email: mikado@wozki-mikado.pl
www: Mikado - wózki dziecięce najwyższej jakości

na stronie producenta nie ma pokazanego tego modelu ale wystarczy napisac e-maila z zapytaniem o ten wózek i on przesyła informacje i propozycje zakupu.

Ja za całość tj.

stelaż
gondole
spacerówke
torbe
fotelik i adapter
folie przeciwdeszczową
moskitiere
pompowane koła
i kuriera zapłaciłam 960zł

A kolor mogłam sobie wybrac dowolny z tych które sa nawet przy innych modelach.

Pozatym jak dzwoniłam żeby sie wszystkiego dowiedziec to zawsze ten Pan co odbierał był miły i cierpliwy.

No troche śie rozpisałam ,ale warto.
Wiem ze ogólnie nie ma za dużo opini o tym wózku ale naprawde jest swietny, długo wybieralam wózek i jestem w pełni zadowolona ze swojego wyboru i dlatego tez polecam go innym :-D

Polecam Jane Nomad. Jest lekki, ma dużą gondolę, skrętne koła, można w Gondoli podnieść oparcie, ma moskitierę, duży koszt na zakupy i co najważniejsze. GONDOLĘ MOŻNA PRZPIĄĆ DO AUTA ZAMIAST FOTELIKA. NOWORODEK WTEDY MOŻE SPOKOJNIE LEŻEĆ PRZYPIĘTY PASEM.

Witam

Czy któraś z Was dziewczynki używała lub używa wózka Babyactive Breaker lub Jet? Oglądałam te wózeczki w sklepie i na necie i bardzo mi się podobają, ale jest na ich temat mało opinii i są bardzo zróżnicowane i nieszczegółowe. Jak byście mogły napisać plusy i minusy tych wózeczków byłabym wdzięczna :tak:

reklama

To może zamiast skręcać bekę napisałbyś, czemu nie polecasz tych wózków :baffled: Nie używałam tego wózka, nie znam nikogo, kto by miał taki wózek, więc oceniam tylko na podstawie wyglądu.

Zależy mi na wózku spacerowo- głębokim, na dużych pompowanych kołach i z miękkim zawieszeniem. Nie musi być lekki ale wytrzymały na spacery w terenie (mieszkam za miastem) :happy2:

Może mógłbyś coś doradzić?

Do góry