reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WÓZKI

Moja znajoma ma ten wozek i bardzo zaluje ze go kupila,bo gondola w tym wozku jest ok,gorzej ze specrowka, poniewaz pod oparciem jest jakas rurka, o ktora dziecko sie uderza w glowke i trzeba podkladac poduszke.No i specrowka ma dziwne oparcie bo duzo dzieci nie chce w niej siedziec.

To jest zdanie mojej znajomej.Mysle ze warto poszukac na necie jakie zdanie maja inni uzytkownicy tych wozkow,zeby potem nie plakac;-)Jak dla mnie tez wozek jest na NIE!!!

reklama
Ja wszystkim bardzo polecam wózeczek Mikado City Car jest poprostu świetny!!!
Waży niewiele 14kg z gondolą ma zawieszenie na paskach wiec nie skrzypi nie zacina sie itd... A i na schodach jest nie do zdarcia. Ma dwa skretne koła przednie tylnie pompowane wiec bardzo dobrze sie prowadzi i zawraca w miejscu. A wogóle jest to jedyny wózek jaki znalazłam który łaczy w sobie skrętne koła i zawieszenie na paskach.
Wszystkie moje znajome które rodziły prawie w tym samym czasie (odstep miesiaca/dwóch) czyli jakies 6 dziewczyn stwierdziło ze jest to swietny wózek same miały wózki róznych firm ale zaden nie prowadził sie tak lekko.
A nawet teraz w zimie na tym śniegu tez świetnie sobie radzi.

zdjecia wózka mozna zobaczyc na tej aukcji:
MIKADO - BOSTON,MILANO,OX-FORD,CITY CAR - PROMOCJA (886337797) - Aukcje internetowe Allegro

ale lepiej go kupic od producenta:

P.P.H.U. Mikado
ul. Dalbora 3
63-400 Ostrów Wielkopolski

tel. kom.: +48 604 238 119
tel.: +48 62 736 02 06
fax: +48 62 736 02 08
email: mikado@wozki-mikado.pl
www: Mikado - wózki dziecięce najwyższej jakości

na stronie producenta nie ma pokazanego tego modelu ale wystarczy napisac e-maila z zapytaniem o ten wózek i on przesyła informacje i propozycje zakupu.

Ja za całość tj.

stelaż
gondole
spacerówke
torbe
fotelik i adapter
folie przeciwdeszczową
moskitiere
pompowane koła
i kuriera zapłaciłam 960zł

A kolor mogłam sobie wybrac dowolny z tych które sa nawet przy innych modelach.

Pozatym jak dzwoniłam żeby sie wszystkiego dowiedziec to zawsze ten Pan co odbierał był miły i cierpliwy.

No troche śie rozpisałam ,ale warto.
Wiem ze ogólnie nie ma za dużo opini o tym wózku ale naprawde jest swietny, długo wybieralam wózek i jestem w pełni zadowolona ze swojego wyboru i dlatego tez polecam go innym :-D

Polecam Jane Nomad. Jest lekki, ma dużą gondolę, skrętne koła, można w Gondoli podnieść oparcie, ma moskitierę, duży koszt na zakupy i co najważniejsze. GONDOLĘ MOŻNA PRZPIĄĆ DO AUTA ZAMIAST FOTELIKA. NOWORODEK WTEDY MOŻE SPOKOJNIE LEŻEĆ PRZYPIĘTY PASEM.

Witam

Czy któraś z Was dziewczynki używała lub używa wózka Babyactive Breaker lub Jet? Oglądałam te wózeczki w sklepie i na necie i bardzo mi się podobają, ale jest na ich temat mało opinii i są bardzo zróżnicowane i nieszczegółowe. Jak byście mogły napisać plusy i minusy tych wózeczków byłabym wdzięczna :tak:

reklama

To może zamiast skręcać bekę napisałbyś, czemu nie polecasz tych wózków :baffled: Nie używałam tego wózka, nie znam nikogo, kto by miał taki wózek, więc oceniam tylko na podstawie wyglądu.

Zależy mi na wózku spacerowo- głębokim, na dużych pompowanych kołach i z miękkim zawieszeniem. Nie musi być lekki ale wytrzymały na spacery w terenie (mieszkam za miastem) :happy2:

Może mógłbyś coś doradzić?

Do góry