Ja wszystkim bardzo polecam wózeczek Mikado City Car jest poprostu świetny!!!
Waży niewiele 14kg z gondolą ma
zawieszenie na paskach wiec nie skrzypi nie zacina sie itd... A i na schodach jest nie do zdarcia. Ma dwa
skretne koła przednie tylnie pompowane wiec bardzo dobrze sie prowadzi i zawraca w miejscu. A wogóle jest to jedyny wózek jaki znalazłam który łaczy w sobie skrętne koła i zawieszenie na paskach.
Wszystkie moje znajome które rodziły prawie w tym samym czasie (odstep miesiaca/dwóch) czyli jakies 6 dziewczyn stwierdziło ze jest to swietny wózek same miały wózki róznych firm ale zaden nie prowadził sie tak lekko.
A nawet teraz w zimie na tym śniegu tez świetnie sobie radzi.
zdjecia wózka mozna zobaczyc na tej aukcji:
MIKADO - BOSTON,MILANO,OX-FORD,CITY CAR - PROMOCJA (886337797) - Aukcje internetowe Allegro
ale lepiej go kupic od producenta:
P.P.H.U. Mikado
ul. Dalbora 3
63-400 Ostrów Wielkopolski
tel. kom.: +48 604 238 119
tel.: +48 62 736 02 06
fax: +48 62 736 02 08
email:
mikado@wozki-mikado.pl
www:
Mikado - wózki dziecięce najwyższej jakości
na stronie producenta nie ma pokazanego tego modelu ale wystarczy napisac e-maila z zapytaniem o ten wózek i on przesyła informacje i propozycje zakupu.
Ja za całość tj.
stelaż
gondole
spacerówke
torbe
fotelik i adapter
folie przeciwdeszczową
moskitiere
pompowane koła
i kuriera zapłaciłam 960zł
A kolor mogłam sobie wybrac dowolny z tych które sa nawet przy innych modelach.
Pozatym jak dzwoniłam żeby sie wszystkiego dowiedziec to zawsze ten Pan co odbierał był miły i cierpliwy.
No troche śie rozpisałam ,ale warto.
Wiem ze ogólnie nie ma za dużo opini o tym wózku ale naprawde jest swietny, długo wybieralam wózek i jestem w pełni zadowolona ze swojego wyboru i dlatego tez polecam go innym