reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WÓZKI

reklama
To może zamiast skręcać bekę napisałbyś, czemu nie polecasz tych wózków :baffled: Nie używałam tego wózka, nie znam nikogo, kto by miał taki wózek, więc oceniam tylko na podstawie wyglądu.

Zależy mi na wózku spacerowo- głębokim, na dużych pompowanych kołach i z miękkim zawieszeniem. Nie musi być lekki ale wytrzymały na spacery w terenie (mieszkam za miastem) :happy2:

Może mógłbyś coś doradzić?

Na co dzień sprzedaję takie wózki, ale jak że jestem sprzedawcą dla użytkowniczek tego forum jestem nierzetelnym informatorem:-) No bo przecież ktoś mógł mi zapłacic za wychwalanie jednego wózka a robienie koło pióra drugiemu, hehe. Jak byś chciała mogę Ci opisac daną firme i dany model wózka na pw, czy często zdarzają się reklamację, jaką mają obsługę klienta gdy już takowa się przytrafi, jak się sprawują w prowadzeniu, ogólnie o całym wózku;)
Pozdrawiam

Forum nie jest po to, żeby wyśmiewać cudze opinie.My tutaj dyskutujemy.

Niczego nie wyśmiewam. Żeby o czymś dyskutowac trzeba miec jako takie pojęcie, "obejrzałam go i jest ok" to chyba trochę za mało, żeby móc powiedzieć, że nie wprowadza sie innego użytkownika forum w błąd?

Witam!
A czy ktoś z was miał wózek firmy Seka...?ogladałam go w necie i w sklepie,nie nalezy do lekkich ale duze koła przemawiaja do mnie jest 3 funkcyjny i wyglada nieżle ale nie wiem jak w użyciu...

Na co dzień sprzedaję takie wózki, ale jak że jestem sprzedawcą dla użytkowniczek tego forum jestem nierzetelnym informatorem:-) No bo przecież ktoś mógł mi zapłacic za wychwalanie jednego wózka a robienie koło pióra drugiemu, hehe. Jak byś chciała mogę Ci opisac daną firme i dany model wózka na pw, czy często zdarzają się reklamację, jaką mają obsługę klienta gdy już takowa się przytrafi, jak się sprawują w prowadzeniu, ogólnie o całym wózku;)
Pozdrawiam

W takim razie poproszę o info na pw :-) na temat Baby Active Breaker i powiedzmy Baby Merc Agat Lux. No i co byś mi polecił patrząc na to czego szukam w wózku?

witam,
posiadamy taki wozek, jak dotad prawie nie byl uzywany bo dziecko ma dopiero
1,5 miesiaca a bylo zimno na dworze takze na spacer wyszlismy tylko raz,
oprocz tego uzywalismy wozek w domu. Pewnego dnia odpadl dekielek z kola i
okazalo sie, ze odlamal sie jakis plastikowy element. Po probie reklamacji
kola sprzedawca i producent stwierdzili, ze to uszkodzenie mechaniczne, ktore
nie podlega gwarancji, ale przeciez jakie moga byc inne uszkodzenia w wozku
jezeli nie mechaniczne? tu nie ma urzadzen elektrycznych, jak cos sie popsuje
to typowo albo sie zlamie, albo peknie. jakby pekl mi stelarz to
zaproponowaliby mi kupno nowego wozka. W takim razie gwarancja jest fikcyjna,
bo producent zawsze odmowi respektowania gwarancji. jestem zawiedziony postawa tej firmy, wozek jest praktycznie nowy i juz musze kupic nowe kolo. STANOWCZO ODRADZAM! :no:

miałam ten wózek, tzn nadal mam (czeka na 2 dzidzie w przyszłośći :-) )
wózek dla mnie ok
moja w żadną rurkę nigdy w głowę nie udeżyła :szok:, a w wózku na spacerach mogła siedzieć godzinami :-) więc pewnie wygodny jest
wadą jest waga (ale wózki tego typu zazwyczaj tak ważą) i nie podoba mi się sposób opuszczania opieradła (jest na paskach)
ja mam starszą wersje tą z małymi kołami na przodzie.

reklama
witam,
posiadamy taki wozek, jak dotad prawie nie byl uzywany bo dziecko ma dopiero
1,5 miesiaca a bylo zimno na dworze takze na spacer wyszlismy tylko raz,
oprocz tego uzywalismy wozek w domu. Pewnego dnia odpadl dekielek z kola i
okazalo sie, ze odlamal sie jakis plastikowy element. Po probie reklamacji
kola sprzedawca i producent stwierdzili, ze to uszkodzenie mechaniczne, ktore
nie podlega gwarancji, ale przeciez jakie moga byc inne uszkodzenia w wozku
jezeli nie mechaniczne? tu nie ma urzadzen elektrycznych, jak cos sie popsuje
to typowo albo sie zlamie, albo peknie. jakby pekl mi stelarz to
zaproponowaliby mi kupno nowego wozka. W takim razie gwarancja jest fikcyjna,
bo producent zawsze odmowi respektowania gwarancji. jestem zawiedziony postawa tej firmy, wozek jest praktycznie nowy i juz musze kupic nowe kolo. STANOWCZO ODRADZAM! :no:

Chodzi o Baby Active Jet- czytałam już tego posta na forum Gazeta.pl :-)

Do góry