margot
Mamma Mia!
Ines pisze:Witam serdecznie Mam pytanie do doświadczonych mamuś które uzywały wózków firmy Quinny Zdecydowałam się już praktycznie na zakup wózka tej firmy model speedi, cały zestaw (spacerówka, gondolka i fotelik Maxi Cosi)
Moje pytanie dotyczy gondoli. Mam wątpliwości czy dzidzi jest w niej wygodnie? Ma ona lekkie przeweżenie no i nie należy do największych a raczej najszerszych. Termin porodu mam na początek października więc akurat na zimę. I mam wątpliwości czy z dodatkowymi śpiworkami i kocykami dzidzia mieści sie bez problemów w takiej gondoli.
Będę bardzo wdzięczna za odpowiedzi i rady
To pewnie zależy też od rozmiarów maleństwa. Ja urodziłam 1 maja i do końca pażdziernika synek jeździk w gondoli (tyle że model Fashion 3), i nie było ciasno. Ale nie jest dużym dzieckiem. Jak się urodził ważył 3,5 kg i do dziś należy do szczupłych. Bardzo jestem zadowolona z tego wózka, wygodnie i szybko się składa, świetnie prowadzi w terenie, ogólnie sprytnie jest pomyślany, spacerówka też. Jedyna wada - dość ciężki. Ogólnie Quinny to dobra marka. Użytkujemy go bardzo intensywnie, a wciąż jest sprawny i nie psuje się.