teddy - oczywiście że są takie wózki - cała masa (impalst Driver X3, X4, Bebecar Traker, bebe Confort - stelaz Trophy, Deltim Premier, X-lander XA oraz X3). Cześ ma skrętną oś część ma skrętne kólka przednie
jak widać takie rzeczy nie tylko w erze 8)
mrowa - bebecar mi odpowiada a jakże, wszystkio jest lux - oprócz ceny!!! (dlatego myślę nad używanym)
Aska - o Implascie bardzo źle się dziewczyny wypoiwadłą na BB (ja też o nim myślałam, ale zrezygnowałam)
Jego minusy to moim zdaniem:
- brak możliwości zablokowania przedniej skętnej osi
- bardzo ciężko się go prowadzi mimo skrętnej osi
- jest dość cieżki, co przy jego średniej skrętności staje sie wadą.
Byłam dziś w sklepie z wózkami i zacełam się zastanawiać nad Deltim Premierem.
Jego zaletą wydają się:
duże, pompowane koła, skrętne (skętne oś ale z możliwością blokady)
fajna cena (700 zł - steleż, gondola i spacerówka)
miękkie zawiesznie (zawieszenia na wahaczach)
duża i obszerna gondola z wywietrznikiem i możliwością podniesienia plecków +szelki
regulacja podnożka oraz oparcia w spacerówce
super zwrotność (jak na taki wózek)
WADY:
niestety szerkość spacerówki jest dość mala (nie wiem czy moja córcia sie tam zmieści w zimowym kombinezonie)
funkcja bujania (aż mi się robi niedobrze od samego patrzenia - ale podobno dzieci to lubią a dzięki temu wózek jest bardziej zamortyzowany)
fotelik - grillo - podobno straszna KUPA (ale stwierdziłam, ze kupię najwyżej używany Maxi Cosi i nie będę go wpinała w stelaż - zresztą taki fotel podobno starcza tylo na 8,9 miesiący więc nie ma co szalec)
Czyli chtab stanie na Deltimie, choć ta spacerówka mnie odstarsza .
jak widać takie rzeczy nie tylko w erze 8)
mrowa - bebecar mi odpowiada a jakże, wszystkio jest lux - oprócz ceny!!! (dlatego myślę nad używanym)
Aska - o Implascie bardzo źle się dziewczyny wypoiwadłą na BB (ja też o nim myślałam, ale zrezygnowałam)
Jego minusy to moim zdaniem:
- brak możliwości zablokowania przedniej skętnej osi
- bardzo ciężko się go prowadzi mimo skrętnej osi
- jest dość cieżki, co przy jego średniej skrętności staje sie wadą.
Byłam dziś w sklepie z wózkami i zacełam się zastanawiać nad Deltim Premierem.
Jego zaletą wydają się:
duże, pompowane koła, skrętne (skętne oś ale z możliwością blokady)
fajna cena (700 zł - steleż, gondola i spacerówka)
miękkie zawiesznie (zawieszenia na wahaczach)
duża i obszerna gondola z wywietrznikiem i możliwością podniesienia plecków +szelki
regulacja podnożka oraz oparcia w spacerówce
super zwrotność (jak na taki wózek)
WADY:
niestety szerkość spacerówki jest dość mala (nie wiem czy moja córcia sie tam zmieści w zimowym kombinezonie)
funkcja bujania (aż mi się robi niedobrze od samego patrzenia - ale podobno dzieci to lubią a dzięki temu wózek jest bardziej zamortyzowany)
fotelik - grillo - podobno straszna KUPA (ale stwierdziłam, ze kupię najwyżej używany Maxi Cosi i nie będę go wpinała w stelaż - zresztą taki fotel podobno starcza tylo na 8,9 miesiący więc nie ma co szalec)
Czyli chtab stanie na Deltimie, choć ta spacerówka mnie odstarsza .