reklama
T
Tamarunia
Gość
w Anglii tez w zeszlym roku widzialam takie cudenko. moze i wyglada jakos fajnie, moze tak w przyszlosci beda wygladac tytpowe wozki, ale jak na razie wole tradycyjne wozki. Nie wiem czy zauwazylas Kati, ale one maja w srodku strasznie mao miejsca, czy to takie moje wrazenie?
AneczkaK
mama bambulinkow
spodobal mi sie ten wozeczek. Co o nim sadzicie?
http://www.arti.pl/dzieciece/katalog.php?b=23&p=0
Ta spacerowka jest ...szokujaca Kati nie wiem co o niej myslec : ;D jakos malo zabudowana w porownaniu do tego co znamy
http://www.arti.pl/dzieciece/katalog.php?b=23&p=0
Ta spacerowka jest ...szokujaca Kati nie wiem co o niej myslec : ;D jakos malo zabudowana w porownaniu do tego co znamy
Aneczko wózek wydaje się być ok ale nie napisali o dwóch bardzo ważnych rzeczach tj ile waży i jakie ma rozmiary, zresztą radzę ci obejrzeć go w naturze, bo wiem po sobie, że jak szukałam wózka, to wielokrotnie coś mi się bardzo podobało w internecie a w realu okazywało się delikatnie mówiąc do niczego
Tamarunia masz zupełną rację co do ilości miejsca. Miałam wrażenie widząc go z bliska, że zmieści się w nim niemowlę nie większe niż 6-7 mies. Może w rzeczywistości jest inaczej. Zdecydowanie jest oryginalny i trzeba to przyznać. Z tego co się orientuję występuje tylko w wersji spacerowej, a cena była wprost kosmiczna (o ile dobrze pamiętam coś ok. 700 €, ale mogę się mylić).
Aneczko -Fionką ma rację waga wózka jest b. ważna, a jeszcze ważniejsze jest obejrzeć go w realu, sprawdzić jak jeździ, jak składa się budka, ile jest miejsca, czy jest skomplikowany, czy też nie w składaniu i rozkładaniu... itd. Ach! jesdnym słowem trzeba bardzo dobrze sprawdzić wózeczek przed zakupem, bo jakiekolwiek nie byłyby to pieniążki, to jest to zawsze koszt...
Aneczko -Fionką ma rację waga wózka jest b. ważna, a jeszcze ważniejsze jest obejrzeć go w realu, sprawdzić jak jeździ, jak składa się budka, ile jest miejsca, czy jest skomplikowany, czy też nie w składaniu i rozkładaniu... itd. Ach! jesdnym słowem trzeba bardzo dobrze sprawdzić wózeczek przed zakupem, bo jakiekolwiek nie byłyby to pieniążki, to jest to zawsze koszt...
reklama
Podziel się: