reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

WÓZKI

kati musiałoby mnie nieźle popier........... żeby cos takiego kupić ;D
z tymi małymi kółeczkami po naszych drogach - gratuluje
a ten drugi sama wygoda da dziecka

reklama
Masz rację. Pół godziny bym szła z nim po naszych zaje... chodnikach do sklepu oddalonego o 50 m. Ten drugi kojarzy mi się z ............fotelem u gina. I ludzie to kupują...jak im dzieci nie szkoda?

w Anglii tez w zeszlym roku widzialam takie cudenko. moze i wyglada jakos fajnie, moze tak w przyszlosci beda wygladac tytpowe wozki, ale jak na razie wole tradycyjne wozki. Nie wiem czy zauwazylas Kati, ale one maja w srodku strasznie mao miejsca, czy to takie moje wrazenie?

Aneczko wózek wydaje się być ok ale nie napisali o dwóch bardzo ważnych rzeczach tj ile waży i jakie ma rozmiary, zresztą radzę ci obejrzeć go w naturze, bo wiem po sobie, że jak szukałam wózka, to wielokrotnie coś mi się bardzo podobało w internecie a w realu okazywało się delikatnie mówiąc do ;)niczego

Tamarunia masz zupełną rację co do ilości miejsca. Miałam wrażenie widząc go z bliska, że zmieści się w nim niemowlę nie większe niż 6-7 mies. Może w rzeczywistości jest inaczej. Zdecydowanie jest oryginalny i trzeba to przyznać. Z tego co się orientuję występuje tylko w wersji spacerowej, a cena była wprost kosmiczna (o ile dobrze pamiętam coś ok. 700 €, ale mogę się mylić).
Aneczko -Fionką ma rację waga wózka jest b. ważna, a jeszcze ważniejsze jest obejrzeć go w realu, sprawdzić jak jeździ, jak składa się budka, ile jest miejsca, czy jest skomplikowany, czy też nie w składaniu i rozkładaniu... itd. Ach! jesdnym słowem trzeba bardzo dobrze sprawdzić wózeczek przed zakupem, bo jakiekolwiek nie byłyby to pieniążki, to jest to zawsze koszt...

reklama
Ceny to w ogóle nie wiem skąd brane - czerwony ok 700 €, niebieskiego ceny nie znam. Ale dokładam następny, tzw. wózek miejski - cena ok 140 €.
smartbuggyr3c26ql.jpg

Do góry