reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

WÓZKI

Kamila jak udalo ci sie skontaktowac z producentem el- jota?Ja kiedys probowalam wyslac do nich mail,ale nie powiodlo sie,tak jakby nie istnial taki.Ja osobiscie tez jestem zachwycona tym wozkiem( Capri +),ale w ciemno na pewno nie kupie.Musze zobaczyc na wlasne oczy i uwierzyc ze jest taki doskonaly ;D Ma super kolorki,nie takie smetne,jak inne.

A jak nie ten to na pewno zostane przy Roanie Marita.Tylko on wlasnie ma nieciekawa kolorystyke.Innej opcjii juz nie biore!

reklama
Dawidowa, mi udało się z el - jotem skontaktowac na telefon, bo z e-mailem mialam taki sam problem jak Ty (nie istnieje taki adresat). No ale i tak klapa, bo w Białymstoku tych wózków nie ma i nie będzie a nie kupię "w ciemno". Chyba jednak zostaniemy przy Chicco ct1 trio. Bo przetestowałam dźwiganie 10kg roweru mojego syna na 4 pietro i ledwo... ledwo..... :(, wiec nic cięższego nie wchodzi w grę :(

To ja sie musze pochwalic, że dzis zwazylam moj rower. Wazy 15 kg i - może nie to że bylo lekko - ale spokojnie wnosilam go na 3cie piętro. ;D

A co do El-Jota to zamierzam sie z mężem wybrac do sklepu na Al. Solidarnosci o ktorym pisalyscie i na pewno zdam relacje. Może mi sie uda go namowic w najbliższym tygodniu?

Ja kupilam wozek maxi cosi speedi sx i jestem bardzo zadowolona.Jest bardzo zwrotny,swobodnie skreca i da sie prowadzic jedna reka.Gondolka super dobrze usztywniona,ma materacyk i kocyk w wyposazeniu.Jest tez folia przeciwdeszczowa i moskitiera.Fajnym rozwiazaniem jest mozliwosc zamocowania fotelika (np. do lekarza nie trzeba tachac calego).Spacerowka sklada sie jedna reka (trzeba tylko nabrac wprawy) ,a zlozona miesci sie za siedzeniem kierowcy w samochodzie.Dziennie nosze ja na 4 pietro i zyje.Do tego odzyskalam linie ;D

to jest strona sklepu gdzie sprzedaja - wg informacji powyzszych - wozki El-Jot.

http://www.wozki.sklep.pl/

moze w tym tygodniu tam pojade., to cos wiecej napisze
szkoda ze nia ma ich w Bialymstooku, w sumie tak w ciemno kupowac to zawsze ryzyko...

Zuzaczku!Dzien dobry!Wozek wazy 10 kg.Tak przynajmniej pisze na Bobomarket (szczerze mowiac mojego nigdy nie wazylam ;)).Dodatkowo atutem jest to,ze mozna zabierac do domu sama gondolke a stelaz zostawiac np.w piwnicy lub wozkowni.Na bobomarkecie jest teraz w promocji - tanszy o 200 zl!A gondolke mozna dokupic uzywana jezeli dopuszczasz taka opcje.Plusem jest tez to,ze w spacerowce niezaleznie rozklada sie oparcie pod plecki i podnozek i unika to spania malucha z nozkami do gory.A w niektorych wozkach sie to zdaza...Wybor nalezy do Ciebie.Najlepiej pojechac do sklepu i wyprobowac :D.Pozdrawiam Ciebie i Twoje Malenstwo.

Cześć Dawidowa! Ja kontaktowałam się z El-jotem jakieś 2 miesiące temu no i wtedy jeszcze odbyło sie to bez problemu. A co do wózka... oczywiście pomimo wszystkich zarzekań jednak przyglądałam się innym wózkom, no i teraz korci mnie Deltim Fokus - po weekendzie majowym mają być w sklepach już nowe modele tych wózków (dodatkowo z wywietrznikiem w gondoli, i bez tego ogromniastego napisu na koszu na zakupy) - już są na stronie www.deltim.com.pl
No i tak się właśnie zastanawiam, bo muszę powiedzieć że naprawdę bardzo mi się spodobał - fajnie go się prowadzi (jest taki zwarty), no i składa się go tak że praktycznie nie zajmuje miejsca, co dla mnie też jest istotne, bo wozek będę musiała trzymać przedpokoju. Aha poza tym łatwo odpina się gondolę i można wnosić oddzielnie i stelaż i gondolę, a stelaż dodoatkowo można na kółkach ciągnąć za sobą. No i nie jest taki strasznie ciężki - 13 kg. Tylko mój mąż jest mało zadowolony - bo....według niego ten wózek ma za małe kółka! hihi

Cześc dziewczyny, szczęśliwe te, które już kupiły wózek. Byliśmy zobaczyć Emmaljungę Smart w Katowicach, błądziliśmy tam chyba z godzinę (jesteśmy z Bielska) i niestety nas nie zachwycił. Mamy wrażenie,że chcieli zrobić poprostu tańszą wersję swoich wózków i jednak zaoszczędzili na szczególach. Jest bardzo mięciutki w prowadzeniu, ale męża nie przekonało mocowanie amortyzatorów na przykład i niedpracowanie szczegółów(?) Za tą cenę chyba nie warto.
Przekonałam sie co do jednego, że trzeba wózek zobaczyć na własne oczy choć w internecie wygląda na super. Deltim Focus też mnie kusi, ale muszę go koniecznie wypróbować. Jeśli nie to zostaje nam Inglesina Magnum http://www.miko.poznan.pl/katalog.php?id=183&kat=2&rodz=8
Bardzo funkcjonalna, świetnie sie ja podnosi na krawężniki i ma fajne rozwiązania.Ale jest to gondola i spacerówka w jednym, czyli taka rozkładana gondolka. Też nie wiem czy to dobrze. O rany....
Jezeli tylko macie jakieś komentarze to bardzo Was proszę napiszcie coś.

Pozdrawiam Ginger i Dzidzia

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20722;120/st/20050602/dt/6/k/8621/preg.png[/image]

Jak to robicie,że od razu Wam sie pokazuje ten obrazeczek a nie tylko link :-[

reklama
w sklepach powinien być tor krossowy do sprawdzania wózków. ;D, ale mój maz powiedzial, ze dziś - w ramach sprawdzenia - spróbuje rozwalic tego chicco ct1 trio (mam nadzieję, ze expendientki policji nie wezwą ;D

Do góry