reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WÓZKI

Kamila jak udalo ci sie skontaktowac z producentem el- jota?Ja kiedys probowalam wyslac do nich mail,ale nie powiodlo sie,tak jakby nie istnial taki.Ja osobiscie tez jestem zachwycona tym wozkiem( Capri +),ale w ciemno na pewno nie kupie.Musze zobaczyc na wlasne oczy i uwierzyc ze jest taki doskonaly ;D Ma super kolorki,nie takie smetne,jak inne.

A jak nie ten to na pewno zostane przy Roanie Marita.Tylko on wlasnie ma nieciekawa kolorystyke.Innej opcjii juz nie biore!

reklama
Dawidowa, mi udało się z el - jotem skontaktowac na telefon, bo z e-mailem mialam taki sam problem jak Ty (nie istnieje taki adresat). No ale i tak klapa, bo w Białymstoku tych wózków nie ma i nie będzie a nie kupię "w ciemno". Chyba jednak zostaniemy przy Chicco ct1 trio. Bo przetestowałam dźwiganie 10kg roweru mojego syna na 4 pietro i ledwo... ledwo..... :(, wiec nic cięższego nie wchodzi w grę :(

To ja sie musze pochwalic, że dzis zwazylam moj rower. Wazy 15 kg i - może nie to że bylo lekko - ale spokojnie wnosilam go na 3cie piętro. ;D

A co do El-Jota to zamierzam sie z mężem wybrac do sklepu na Al. Solidarnosci o ktorym pisalyscie i na pewno zdam relacje. Może mi sie uda go namowic w najbliższym tygodniu?

Ja kupilam wozek maxi cosi speedi sx i jestem bardzo zadowolona.Jest bardzo zwrotny,swobodnie skreca i da sie prowadzic jedna reka.Gondolka super dobrze usztywniona,ma materacyk i kocyk w wyposazeniu.Jest tez folia przeciwdeszczowa i moskitiera.Fajnym rozwiazaniem jest mozliwosc zamocowania fotelika (np. do lekarza nie trzeba tachac calego).Spacerowka sklada sie jedna reka (trzeba tylko nabrac wprawy) ,a zlozona miesci sie za siedzeniem kierowcy w samochodzie.Dziennie nosze ja na 4 pietro i zyje.Do tego odzyskalam linie ;D

to jest strona sklepu gdzie sprzedaja - wg informacji powyzszych - wozki El-Jot.

http://www.wozki.sklep.pl/

moze w tym tygodniu tam pojade., to cos wiecej napisze
szkoda ze nia ma ich w Bialymstooku, w sumie tak w ciemno kupowac to zawsze ryzyko...

Zuzaczku!Dzien dobry!Wozek wazy 10 kg.Tak przynajmniej pisze na Bobomarket (szczerze mowiac mojego nigdy nie wazylam ;)).Dodatkowo atutem jest to,ze mozna zabierac do domu sama gondolke a stelaz zostawiac np.w piwnicy lub wozkowni.Na bobomarkecie jest teraz w promocji - tanszy o 200 zl!A gondolke mozna dokupic uzywana jezeli dopuszczasz taka opcje.Plusem jest tez to,ze w spacerowce niezaleznie rozklada sie oparcie pod plecki i podnozek i unika to spania malucha z nozkami do gory.A w niektorych wozkach sie to zdaza...Wybor nalezy do Ciebie.Najlepiej pojechac do sklepu i wyprobowac :D.Pozdrawiam Ciebie i Twoje Malenstwo.

Cześć Dawidowa! Ja kontaktowałam się z El-jotem jakieś 2 miesiące temu no i wtedy jeszcze odbyło sie to bez problemu. A co do wózka... oczywiście pomimo wszystkich zarzekań jednak przyglądałam się innym wózkom, no i teraz korci mnie Deltim Fokus - po weekendzie majowym mają być w sklepach już nowe modele tych wózków (dodatkowo z wywietrznikiem w gondoli, i bez tego ogromniastego napisu na koszu na zakupy) - już są na stronie www.deltim.com.pl
No i tak się właśnie zastanawiam, bo muszę powiedzieć że naprawdę bardzo mi się spodobał - fajnie go się prowadzi (jest taki zwarty), no i składa się go tak że praktycznie nie zajmuje miejsca, co dla mnie też jest istotne, bo wozek będę musiała trzymać przedpokoju. Aha poza tym łatwo odpina się gondolę i można wnosić oddzielnie i stelaż i gondolę, a stelaż dodoatkowo można na kółkach ciągnąć za sobą. No i nie jest taki strasznie ciężki - 13 kg. Tylko mój mąż jest mało zadowolony - bo....według niego ten wózek ma za małe kółka! hihi

Cześc dziewczyny, szczęśliwe te, które już kupiły wózek. Byliśmy zobaczyć Emmaljungę Smart w Katowicach, błądziliśmy tam chyba z godzinę (jesteśmy z Bielska) i niestety nas nie zachwycił. Mamy wrażenie,że chcieli zrobić poprostu tańszą wersję swoich wózków i jednak zaoszczędzili na szczególach. Jest bardzo mięciutki w prowadzeniu, ale męża nie przekonało mocowanie amortyzatorów na przykład i niedpracowanie szczegółów(?) Za tą cenę chyba nie warto.
Przekonałam sie co do jednego, że trzeba wózek zobaczyć na własne oczy choć w internecie wygląda na super. Deltim Focus też mnie kusi, ale muszę go koniecznie wypróbować. Jeśli nie to zostaje nam Inglesina Magnum http://www.miko.poznan.pl/katalog.php?id=183&kat=2&rodz=8
Bardzo funkcjonalna, świetnie sie ja podnosi na krawężniki i ma fajne rozwiązania.Ale jest to gondola i spacerówka w jednym, czyli taka rozkładana gondolka. Też nie wiem czy to dobrze. O rany....
Jezeli tylko macie jakieś komentarze to bardzo Was proszę napiszcie coś.

Pozdrawiam Ginger i Dzidzia

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20722;120/st/20050602/dt/6/k/8621/preg.png[/image]

Jak to robicie,że od razu Wam sie pokazuje ten obrazeczek a nie tylko link :-[

reklama
w sklepach powinien być tor krossowy do sprawdzania wózków. ;D, ale mój maz powiedzial, ze dziś - w ramach sprawdzenia - spróbuje rozwalic tego chicco ct1 trio (mam nadzieję, ze expendientki policji nie wezwą ;D

Do góry