reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

WÓZKI

reklama
ten chipolino dosc duzy i masywny, ale brakuje mi w nim czegos dla dziecka, mianowicie tacki, na ktorej dziecko moze polozyc sobie picie czy cos do jedzenia lub chocby zabawke. Kwestia gustu i potrzeb. A co powiesz o spacerowkach graco?
zastanawiam sie nad modelem mirage plus, kolezanka ma i mowi ze jest zadowolona. na oko zgrabniejszy ale prowadza sie ponoc dobrze.Upatrzylam sobie kolor gasha ale sa jeszcze dwa inne:
Wózki spacerowe - Fachowa porada i niskie ceny.

4 tec jak najbardziej!!! az zaluje ze moje dziecko jest juz za duze na taki wozek, ale nie na tyle, by teraz zajsc w ciaze hehe.
wspolnie z siostra wybieralysmy wozek dla jej coreczki, od razu wpadl nam w oko 4 tec, wybrala kolor cognac, ale i inne sa takze niezle.
Kupila tu: Wózki spacerowe - Fachowa porada i niskie ceny., poszlo sprawnie, z wozka jest zadowolona :) naprawde dobry wybor, polecam, jako ciocia.

Ja potrzebuje wózka z wiekszymi kołami bo mieszkam na wsi i czasem chodzę z małą do lasu itp.Dlatego Chipolino wygrywa a co do Graco to słyszalam ze szybko zaczynaja skrzypieć (ponoc dobre na to jest WD40)ale chyba to dobre wózki.:-)

Nam dzisiaj kurier dostarczył BABYACTIVE JET + fotelik samochodowy. Wózeczka co prawda jeszcze nie wypróbowałam, bo córcia rodzi się wg terminu za tydzień, ale jest banalnie prosty w montażu.

My używaliśmy gondolki prawie 4miesiące ;-) gondolka jest wyściełana bawełniana,jest dość zabudowana nam to trochę przeszkadzało ale to było lato! na jesień wiosnę i zimę-super! jest ona sztywna i bardzo wygodna w przenoszeniu i transporcie malucha szczególnie jak śpi :-) u nas sie sprawdziła widziałam też te wozki w komplecie z fotelikami samochodowymi polecam gorąco bo wg bardzo ważna jest baza do fotelika. 1000zł super cena za cały komplet :-D

reklama
Do góry