reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WÓZKI

asikw80 my mamy Implasta wersja Volant, gondolka jest wygodna, ale w wersji półsiedzącej Lewkowi było niewygodnie i cały czas zjeżdżał:( Spacerówka jest cholernie ciężka i tak jakby nie do końca przemyślana....
Wygląd jest ok, kółka super, mocny wózek, ale wiadomo wszystko ma swoje plusy i minusy....

reklama
Ja mam wózek Bartatina Freeline (f-y Jedo) i jestem z niego zadowolona. Jedynym mankamentem jest jego waga :-( Ale, jak to się mówi - coś za coś - nie kosztuje fortuny.

Pozdrawiam

ja mam deltim Fokus zobacz na allegro. I jego polecam. ma duza gondole jest lekki stabilny, ma dobra amortyzacje spacerowka montowana tylem lub przodem do kierunku jazdy nie mowiac o tym ze super sie prowadzi i ma mozliwosc wpiecia fotelika. Polecam :-) Jak dla mnie ladniejszy rowniez :-)

Ja mam Boldera4 i też jestem bardzo zadowolona. Gondola jak limuzyna 90 cm :szok: (mogłaby mieć miękkie boki wyczuwa się łączenia) skrętne przednie koła pompowane, super amortyzacja - wypróbowana na "kocich łbach", minusem jest waga i brak obrotowości przednich kół (są tylko skrętne jadąc do przodu). Podobała mi się też Emma (tylko ta cena:no:) i XLander

Ostatnia edycja:
Ja Wybierałam Między Xlanderem A Implast Bolderem 4. Wybrałam Boldera I Jestem Zadowolona. Kiedy Kupowałam Wózek , Po Narodzinach Pierwszego Syna Niebardzo Wiedziałam Co Jest Ważne I Kupiłan Kompletny Niewypał, Teraz Już Byłam Mądrzejsza. Zrezygnowalam Z Xlandera Ze Względu Na Małą I Wąską Gondolę. Dużą Wadą U Xlandera Jest To że Nie Można Spacerówki Montować Przodem Do Mamy A To Jest Naprawdę Ważne. Pozatym Bolder Ma Chyba Wszystkie Najlepsze Rozwiązania Jakie Są W Wózkach.to Znaczy,
- Duża Obszerna Gondola
-duże Pompowane Skrętne Koła
-spory Kosz Na Zakupy
-jest Bardzo Stabilny( Zasługa 4 Koł, Jest Jeszcze Wersja 3 Kołowa Ale Nie Wiem Jak Się Sprawdza)
-spacerówka Tyłem I Przodem Do Kierunku Jazdy, Rozkładana Na Płasko, Więc Bez Probłemu Nawet Maluch Który Jeszcze Nie Siedzi Może W Niej Jeżdzić
Właściwie Nie Znajduję Wad Tego Wózka Poza Jedną. W Wersji 4 Kołowej Przednie Koła Się Nie Blokują.
Warto Powiedzieć że Cena Jest Przystępna W Granicach 1500 Zł. Ja Osobiście Polecam.

Ja mam Boldera4 i mam blokadę przednich kół

Tak wiem, już do tego doszłam. Poprostu u mnie te zatrzaski były tak mocno zasunięte że nie mogłam ich ruszyć. Dopiero jak zaczełyście pisać żxe macie blokadę to na siłę to przesunełam i teraz jest spoko. No cóż całe życie się człowiek uczy.:wink::wink:

Cieszę się, że jest kolejna osoba zadowolona z tego wózeczka :tak: może kiedyś producent wymyśli Boldera 4 ale z obrotowymi przednimi kołami (na razie tylko Bolder3 je ma a ja nie mam przekonania do trójkołowców) Pozdrawiam :-)

Ja też byłam "wrogo" nastawiona do 3kołowca, ale sprzedawca mnie w końcu namówił. Wózek jest bardzo stabilny, ponieważ ma przednie koło podwójne. Jedyny problem to podjazdy dla wózków robione pod katem dwuśladów.

reklama
Ja wożę starsze dziecko na dostawce i potrzebne mi było:-) coś stabilnieszego. Trzy kółka są fajne, ale nie wyobrażam sobie podjechania pod krawężnik z koszem pełnym zakupów i jeszcze piętnastoma kilogramami z tyłu. Moment kiedy wózek opiera się na jednym kole poprostu mnie przerażał. Dlatego 3 kołowy nie wchodził w grę. Zresztą 4 kółka są ok.:tak:

Do góry