reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

WÓZKI

reklama
KINNA-dostawkę kupuje się oddzielnie i to twoja sprawa czy zamontujesz ją do 3 cz4 kołowca. Problem w tym jak tem 3-kołowiec się sprawdzi:-):-)

aha... mnie się zawsze wydawało, że widział dostawki tylko produkowane do modeli 4kołowych. Masz rację: pewnie przy 3kołowcy dostawka jest mało stabilna:-)

Bolder 4 mimo zalet ma i wady (trochę waży, poza tym zajmuje dużo miejsca w bagażniku, zasłona od wiatru w godnoli winna być wyższa) cóż... myślę, że nie ma wózka bez wad zawsze coś się znajdzie :-)

korzystam z niego już 6 m-cy jestem zadowolona z dużej gondoli (mój synek jest duży 8,5 kg i długi 73 cm a jeszcze się w niej mieści z kołderką i podusią) amortyzacja jest bardzo dobra i przydatna przy polskich chodnikach :tak: regulacja oparcia w gondoli, spacerówka 5-pkt pasy bezp. rozkładana na płasko (rewelacja), wózek b. skrętny dobrze się prowadzi :tak:

Ja też mam boldera. Zosia jest trochę starsza do twojego synka Aniknulka, ale chyba są jednakowej wielkości. :-)
Jestem bardzo zadowolona z wersji głębokiej. My tez na razie jeździmy w gondoli. Jedyna jej wada wg mnie to regulacja zagłówka. W pierwszej pozycji po podniesieniu zagłówka jest on trochę za wysoko. Moja niunia nie lubiła spać na płasko, ale z tym sobie poradziłam: miałam niepotrzebna poduszkę klin, podłożyłam ją pod zagłówek. :-)
Wersji spacerowej nie będziemy używać, a szkoda bo mam oryginalny śpiwór. Moje dziecko protestuje głośno jak ją tam wsadzam. Jest bardzo ruchliwym dzieckiem i podejrzewam, że jej jest za ciasno.

Aniknulka. wlasnie przeczytalam Wasz watek o wozkach i zobaczylam, ze Twoj synek urodzil sie dokladnie tego samego dnia, co moja Tosia :)

Kinna gratuluję 7 m-cy córci :-D co do spacerówki to jak były upały zmieniałam ją z gondolą Jasi miał chłodniej :tak: jak będzie teraz to nie wiem ale dzieci z reguły nie lubią być pozapinane w pasach :tak: może dlatego córcia protestuje ale nie dawaj za wygraną musi się przyzwyczaić bo w czym ją będziesz wozić?

Beata skoro ten sam dzień to czemunie ma Ciebie na czerwcówkach?

Aniknulka, ja jestem Sencilla :tak:
Nie ma mnie na czerwcowkach, bo data byla majowkowa, tylko Tosienka sie spoznila dwa tygodnie...

reklama
Do góry