Atruviell
Wrześniowe mamy'07
Witam, dziewczyny. Właśnie dokonałam wyboru ostatecznego i co za tym idzie zakupu wózka. Najpierw miał to być właśnie Graco Quattro De Lux, ale jednak męczył mnie brak tradycyjnej gondoli. No i wyszperałam taki wózeczek firmy ABC Design model Astro:
Dane techniczne wózka:
Wózek głęboko-spacerowy ASTRO niemieckiej firmy ABC-Design. Charakteryzuje się nowoczesną stylistyką, elegancją a zarazem sportowym wyglądem. W skład zestawu wchodzi wózek spacerowy i pasująca do niego kolorystycznie gondola. Aluminiowy stelaż wózka zapewnia mu wytrzymałość, piękny wygląd oraz niewielki ciężar. Dzięki zastosowaniu innowacyjnych rozwiązań, korzystanie z wózka jest prawdziwą przyjemnością zarówno dla dziecka jak i rodzica. Tapicerka jest wykonana z wysokiej jakości materiałów, które zapewniają dziecku maksymalny komfort i wygodę. Siedzisko spacerowe można obracać zarówno przodem jak i tyłem do kierunku jazdy. Duże piankowe koła, w tym dwa przednie skrętne z możliwością zablokowania, zapewniają bezproblemowy przejazd po prawie każdym terenie. Wózek składa się do niewielkich rozmiarów. Funkcje i zalety:
Czy któraś z forumowiczek korzystała może z takiego wózka? Jak się sprawdził?
Dane techniczne wózka:
Wózek głęboko-spacerowy ASTRO niemieckiej firmy ABC-Design. Charakteryzuje się nowoczesną stylistyką, elegancją a zarazem sportowym wyglądem. W skład zestawu wchodzi wózek spacerowy i pasująca do niego kolorystycznie gondola. Aluminiowy stelaż wózka zapewnia mu wytrzymałość, piękny wygląd oraz niewielki ciężar. Dzięki zastosowaniu innowacyjnych rozwiązań, korzystanie z wózka jest prawdziwą przyjemnością zarówno dla dziecka jak i rodzica. Tapicerka jest wykonana z wysokiej jakości materiałów, które zapewniają dziecku maksymalny komfort i wygodę. Siedzisko spacerowe można obracać zarówno przodem jak i tyłem do kierunku jazdy. Duże piankowe koła, w tym dwa przednie skrętne z możliwością zablokowania, zapewniają bezproblemowy przejazd po prawie każdym terenie. Wózek składa się do niewielkich rozmiarów. Funkcje i zalety:
- Aluminiowy, bardzo lekki i wytrzymały stelaż
- Konstrukcja wózka umożliwia przystosowanie go do przewożenia noworodka
- Pełnowymiarowa gondola w zestawie
- Ergonomiczna rączka z teleskopową regulacją wysokości
- Bardzo wygodne kubełkowe siedzisko z 3-stopniową regulacją położenia
- 5-punktowe pasy bezpieczeństwa z nakładkami ochronnymi
- Siedzisko montowane zarówno przodem jak i tyłem do kierunku jazdy
- Duża buda z daszkiem przeciwsłonecznym oraz zamykanym okienkiem
- Lekkie szerokie, piankowe koła osadzona na łożyskach
- Przednie koła skrętne o 360 st., z możliwością ich zablokowania
- Łatwe zdejmowanie kół
- Zintegrowany hamulec na tylnich kołach
- Duży kosz na zakupy
- Barierka dla dziecka z regulacją pochylenia i możliwością odłączenia
- Duży regulowany podnóżek
- Prosty mechanizm składania
- Możliwość zdjęcia tapicerki do czyszczenia
- Gondola posiada materacyk i okrycie na nóżki
- Buda w gondoli ma pałąk do przenoszenia
Czy któraś z forumowiczek korzystała może z takiego wózka? Jak się sprawdził?