reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

WÓZKI

polecam wozki firmy jane w szczegolnosci wozki carrera ktore skladaja sie w parasolke a gondola matrix sluzy rozniez jako fotelik samochodowy:tak:

reklama
a ja kupilam swojej poltorarocznej coreczce spacerowke chicco niecaly rok temu i uwazam ze jest to najwieksza tandeta jaka znam no moze oprocz polskich wozkow wiele razy sie juz zawiodlam dlatego postanowilam kupic wlasnie ten chicco poniewaz zawsze bylam zafascynowana tymi wozkami a teraz powiedzialam nigdy wiecej. Moj synek ma w tej chwili wozek peg perego i sa swietne polecam bardzo. Chicco zlamalo mi sie na pol po jakis 7 miesiacach producent kazal mi zaplacic za naprawe bo to byla niby moja wina ze wozek byl za bardzo przeciazony ale mu powiedzialam co o nich mysle i naprawil za darmo. Teraz poszukuje wozeczka podwojnego dla dzieci w zblizonym wieku moze ktos zna kogos kto chce sprzedac taki lub
poprosze o jakies ciekawe linki
Pozdrawiam mama Olgi i Dawidka

reklama
fogia moja kolezanka ma ten wozek,ma troje dzieci i miala ful mega big wiele wozkow i ten chwali sobie najbardziej
jest nim zachwycona!!
takze polecam jako ze to doswiadczona mamusia w wozkach
jak sama o sobie mowi wozkami jezdzi od 2001 roku :-D:-D:-D

Do góry