reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

WÓZKI

:-)Wiatm wszystkich serdecznie, jestem tu dopiero po raz drugi:zawstydzona/y:
Czy ktoś mógłby napisać jak w użytkowaniu sprawuje się wózek Graco Quattro?
Co prawda drugi dzidziuś dopiero w drodze ale szaleństwo "wózkowe już mnie ogarnęło i....:-D
Ten model bardzo mi się podoba ale nie wiem czy torba-nosidło jest na tyle duża że dzidzia swobodnie będzie się w niej czuła...
Proszę o pomoc....
Pozdrawiam wszystkie mamy i tatusiów na BB

reklama
Dzięki Lilka. niestety (albo stety:-)) dokonaliśmy już zakupu. Oczywiście zupełnie innego niż chciałam. No ale cóż - mąż się uparł na Baby design model Cosmo. W sumie jest całkiem niezły ale długo nam nie posłuży. Jest dosyć krótki i mój wielki synio szybko z niego wyrośnie. Poza tym jest ok. Funkcjonalny, pomysłowy. Coś więcej będę mogła o nim napisać jak go dłużej poużywam.
mamabartka konkretnej odpowiedzi na twoje pytanie nie znam. jedyne co mogę powiedzieć, że wszyscy znajomi którzy mieli wózki firmy Graco bardzo je sobie chwalili.

Atruviell, mnie też podoba się graco tylko raczej myślałam o quattro. Nie znalazłam na jego temat opinii na BB więc.... zaczepiłam na ulicy mamę z takim wózkiem (różni się od vivo zaledwie paroma szczegółami) Pani używała wózek od dwóch lat i była bardzo zadowolona. Dziecko (spory dwulatek:) wygodnie spało w wózku. Dla dzidzi jesiennej vivo byłby idealny (tak myślę). Torba-nosidło które służy jako gondola jest ocieplana i taki maluch napewno przejeździ w niej zimę. A wiosną jest super spacerówka, rozkładana na płasko więc maluch może jeszcze wygodnie poleżeć.A poza tym bardzo funkcjonalny kosz na zakupy (ogormny :) Poza tym vivo jest trochę lżejsze od quattro.....i jaki ma teraz piękny pastelowy kolorek :)
Ja jestem już przekonana do graco na 100%
Pooglądałam dokładnie na allegro i .....może jednak się skuszę na vivo... :))
Pozdrawiam i życzę trafnego wyboru.
GRACO VIVO + NOSIDŁO NOWA KOLEKCJA (199612230) - Aukcje internetowe Allegro

Aha, usztywnienia z tego nosidła graco można podobno wyjąć i robi się śpiworek dla starszej dzidzi.

A jeśli chodzi o wózkową tandetę to dorzucam wózki mojego syncia: Adamex głeboko-spacerowy (beznadziejnie cięzki) i spacerówkę-parasolkę Pik-pok (złamała się nam na pół w trakcie spaceru.....i dwuletniemu dziecku zwisały nogi podczas snu)
Okropność.

W moim mieście wózki Graco są często spotykane więc trochę ich poobserwowałam, w sumie do tego stopnia, że dla ewentualnej przyszłej dzidzi kupię właśnie graco quatro :happy:
Pozdrawiam

Witam!
Niedługo czeka mnie zakup wózka i chciałabym podpytać Was co myślicie o X-Landerze. Bardzo mi się podoba ten wózek ale może któraś z Was miała z nim do czynienia i wie jak się sprawuje w praktyce.

reklama
Do góry