reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WÓZKI

:szok: Czy ktoś wie cos na temat wózków casualplay s6, bo zamierzam go kupic ale nie znam nikogo kto go użytkowal.Może Ktoś mi coś doradzi.Pozdrawiam

reklama
polecam matrix firmy el-jot cena ok 650 pln wieeelka gondola co jest bardzo wazne szerokie pompowane koła dodaja fotelik spacerowkowy tj mozna go przełożyć z gondolką na zmiane i jest spacerowka wiec 2 w jednym

normalny wózek bez udziwnien

polecam inglesine espresso. super lekka parasolka, swietnie sie prowadzi i w sumie dziecku tez jest wygodnie. poza tym sa dobrze wyposazone. niestety na spacer w terenie sie nie nadaja, wiec albo trzeba miec inna spacerowke w zapasie albo kupic starszemu dziecku

DZiewczyny a co myślicie o PEG PEREGO UNO?
To jest model podobno 2007 , który zastąpił venezie

Termin mam na marzec. Nie chcę kupować ciężkiego wielofunkcyjnego wózka tylko lżejszą spacerówkę z opcją rozkładania siedziska do całkowitego leżenia. Cena w sklepie w KAtowicach to 1230 zł jeśli dobrze pamiętam. Pewnie można znaleźć w okolicach 1200 zł. Więc cena nie jest AŻ taka strasznie wysoka. Poza tym wózki Peg Perego z tego co wiem mają dobrą jakość i opinię.

Tutaj można zobaczyć. Chociaż jak dla mnie za mało "szczegółów technicznych "

..:: BOBO W

Ja mam dylemat pomiedzy Jane Slalom Pro vs Red Castle Sport. Oba trojkolowce z tarczowymi hamulcami. Czy ktos z Was moze cos doradzic w kwestii plusow i minusow w tych wozkach. Za pare dni ide polazic po sklepach i trzeba sie bedzie w koncu zdecydowac :eek:

PZDR

reklama
Do góry