reklama
Wiki_28
styczeń '02 lipiec '05
ja mam obecnie trójkołowiec i czterokołowiec jest bardziej stabilny
vici
mama Victor´a & Raphael`a
Do zapp'a mozna dokupic palak chyba za 20 pln
magdamaj
Fanka BB :)
polecam matrix firmy el-jot cena ok 650 pln wieeelka gondola co jest bardzo wazne szerokie pompowane koła dodaja fotelik spacerowkowy tj mozna go przełożyć z gondolką na zmiane i jest spacerowka wiec 2 w jednym
normalny wózek bez udziwnien
normalny wózek bez udziwnien
Vertigo
Październikowa Mama 2005
polecam inglesine espresso. super lekka parasolka, swietnie sie prowadzi i w sumie dziecku tez jest wygodnie. poza tym sa dobrze wyposazone. niestety na spacer w terenie sie nie nadaja, wiec albo trzeba miec inna spacerowke w zapasie albo kupic starszemu dziecku
kaskada
Marcowa mama 2007
DZiewczyny a co myślicie o PEG PEREGO UNO?
To jest model podobno 2007 , który zastąpił venezie
Termin mam na marzec. Nie chcę kupować ciężkiego wielofunkcyjnego wózka tylko lżejszą spacerówkę z opcją rozkładania siedziska do całkowitego leżenia. Cena w sklepie w KAtowicach to 1230 zł jeśli dobrze pamiętam. Pewnie można znaleźć w okolicach 1200 zł. Więc cena nie jest AŻ taka strasznie wysoka. Poza tym wózki Peg Perego z tego co wiem mają dobrą jakość i opinię.
Tutaj można zobaczyć. Chociaż jak dla mnie za mało "szczegółów technicznych "
..:: BOBO W
To jest model podobno 2007 , który zastąpił venezie
Termin mam na marzec. Nie chcę kupować ciężkiego wielofunkcyjnego wózka tylko lżejszą spacerówkę z opcją rozkładania siedziska do całkowitego leżenia. Cena w sklepie w KAtowicach to 1230 zł jeśli dobrze pamiętam. Pewnie można znaleźć w okolicach 1200 zł. Więc cena nie jest AŻ taka strasznie wysoka. Poza tym wózki Peg Perego z tego co wiem mają dobrą jakość i opinię.
Tutaj można zobaczyć. Chociaż jak dla mnie za mało "szczegółów technicznych "
..:: BOBO W
Ja mam dylemat pomiedzy Jane Slalom Pro vs Red Castle Sport. Oba trojkolowce z tarczowymi hamulcami. Czy ktos z Was moze cos doradzic w kwestii plusow i minusow w tych wozkach. Za pare dni ide polazic po sklepach i trzeba sie bedzie w koncu zdecydowac
PZDR
PZDR
reklama
fasolek2007
mamy lipcowe'07 pasjonatka ;)
Witam!! A co sądziie o nowych chiccusiach??
Nowy Wózek Chicco Enjoy 2007 TRIO od SS 5 kolorow (168901094) - Aukcje internetowe Allegro
Potrzebuję lekki wózek i niewysoki.
Dziękuję za opinie.
Nowy Wózek Chicco Enjoy 2007 TRIO od SS 5 kolorow (168901094) - Aukcje internetowe Allegro
Potrzebuję lekki wózek i niewysoki.
Dziękuję za opinie.
Podziel się: