reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WÓZKI

nie ma za co:-)
pozdrowienia również dla Was!! znoś ciążę jak najlepiej!!
masz rację z tą gondolką, na wakacje już może będziesz wkładała niunie do spacerówki, a na początku, w zimie na pewno sie zmieści nawet w śpiworku,
polecam wycieczkę do częstochowy po wózeczek (tylko najpierw sobie zadzwoń żeby do salonu przywieźli taki kolor jak chcesz), powodzenia!!

reklama
lil kate ja mam zamiar kupic sawex Krzysia :-) macalam go na wszystkei sposoby (fajnie to brzmi) i bardzo mi sie spodobal bo jest leciutki i zgrabny:-) a no i fukcjonalny :-) ale nie moge znalezc opini uzytkowniczek :-(

A ja po wielu poszukiwaniach zamierzam kupic Jaguara 4 firmy TRAXX HAUCK. Podobno super się prowadzi, jest solidny i wygodny. Tylko nie wiem, ile tak naprawdę waży, bo spotkałam się już opisem, że 17,5 kg, ale także, że 13 kg. I komu tu wierzyc?

Teraz to rozumiem. Ale jedno kólko więcej tyle aż waży?? Trochę duża różnica, ale jednak zdecyduję się na 4 kołowca, bo 3 kołowy wydaje mi się niezbyt stabilny. Zwłaszcza, że mam windę w bloku, więc noszenie wózka mi nie grozi.

5116-f99.jpg

Wózek „Nomad” to najlżejszy z oferowanych przez firmę JANE modeli spacerowych. Ważąc zaledwie 6,5 kg jest niezwykle stabilny, wytrzymały i jednocześnie zapewnia maksymalne bezpieczeństwo.
Opis wózka

Ergonomiczna rączka z możliwością 4-stopniowej
regulacji wysokości
Wielopozycyjna regulacja oparcia
Lekka aluminiowa rama
Regulowane tylne zawieszenie
Przednie koła skrętne z możliwością zablokowania
• Łatwy demontaż kół tylnych
System przedniego zawieszenia
Duży kosz na zakupy
Folia przeciwdeszczowa i kosz na zakupy
w standardzie
System mocowania Pro-fix.
Kompatybilny z gondolami Capazo Pro
i Capazo Soft oraz nosidłami Rebel Pro i Matrix Pro.
Wymiary rozłożonego wózka: 98 x102 x 61cm
Po złożeniu: 40 x 90 x 61cm
Waga wózka: 6,5 kg
Ja wybrałam ten wózek i mam nadzieję, że się sprawdzi!!!Pozdrawiam

A ja polecam bardzo CasualPlay S6, mam od paru dni i jeszcze mi zachwyt nie opadl po przesiadce z Roana :)

Wklejam link do czeskiej strony bo na polskich nie ma fajnych zdjec :
MIMIBAZAR.cz

pozdrawiam,
Mariola

Witam
Jestem tutaj po raz pierwszy i mam pytanie. Potrzebuję malutkiej i lekkiej spacerówki tylko i wyłacznie na zakupy, ew. do korzystania z komunikacji miejskiej. Na codzienne spacery mam Quinny Formula 3XL ( super wózek, extra wygodny ale za długi i za szeroki między sklepowymi regałami ). Ponieważ wózek dostanę od rodziny z Niemiec - mogę wybrać między tymi dwoma modelami ( jeden jest Wam na pewno znany to Qunny Zapp - wadą jest nierozkładane oparcie, brak pałaka oraz koszyka na zakupy - zdj. 2) oraz nieznany u nas Romer Verve - zdj. 1. - chyba ma rozkładane oparcie ale może któraś z "niemieckich" mam wie o nim coś więcej ?
Oto one:
1164303361-934.gif
qinny_nieb.JPG

reklama
mam pytanie,czy ktos by nie chcial sprzedac samej gondoli do x-landera? spacerówke dostałam od kolezanki,a moj synek urodzi sie za kilka dni
bardzo prosze o kontakt gg 8096350 tel 603959448 MOnika

Do góry