reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wózki

reklama
Agorana - ja wybralabym ten
33or4pg.jpg
ale ja mam fiola na punkcie zielonego :-D

a ja mam takie zdanie co do kolorów wózków nie może być za ciemny ale tez bardzo jasny bo bedzie trzeba często prać wiadomo jak dziecko małe
Ja miałam niebieski "dżinsowy" kolor wózka a teraz jeszce niewiem bo xlander ma chyba 4 kolory więc mogę zawsze wybrać gongolę w innym kolorze a spacerówkę w innym ;-)

Alicja ja się zastanawiałam własnie między x3 a xa ale wybralismy z mężem xa a to dlatego ze ma skrętne kółka, które oczywiście można zablokować :tak: i tem model widzielismy na zywo, a x3 nie znaleźliśmy i niewidziłam go na żywo

Izabell właśnie tez jeszcze sie zastanawiam nad xa :) , ale jeszcze nie widzialam ich na zywo, musze przejsc sie z mezem do sklepu.
Mati dzieki za linka :-)

Ja bym wzięła środkowy, ja mam taki jak na fotce poniżej. I polecam jednak ciemny, jest o wiele praktyczniejszy, nawet jak sie uważa :-) Roan też jest fajny, bo ma wysoko rączkę, jak szukałam wózka to wiele było za niskich (mam 176 cm).
P.S. To był pierwszy spacer Filipka :)

Załączniki

• IMG_2553.JPG
    IMG_2553.JPG
    35 KB · Wyświetleń: 45
  • IMG_2557.jpg
    IMG_2557.jpg
    46,2 KB · Wyświetleń: 59
Kleo opinie na temat wózków roan oczywiście przeglądałam i są zachęcające - roanki uchodzą za bezawaryjne i przede wszystkim niezwykle wygodne dla maluszka (gondola jest ogromnaista), a mi dodatkowo odpowiada stylistyka. Poza tym są śiwetne w teren, na czym mi bardzo zależy. Z wymienianych wad to ciężar - ale takie duże wózki z pompowanymi kołami tak juz mają i to akurat nie ma dla mnie znaczenia.
Iwonko zastanawiałam się nad jasniejszym kolorkiem, ale jednak jakos mi nie podchodzą - mi w sumie tez podoba się bardzo ten pierwszy model, ale korespondowałam ze sprzedawcą, który twierdzi, że jednak ta różowa kratka jest dosyć wyraźna i raczej nie dla chłopca - on poleca mi z tych trzech jednak brązowy, a i moja córa jest za tym kolorem, więc chyba decyzja zapadła :)

reklama
Kleo opinie na temat wózków roan oczywiście przeglądałam i są zachęcające - roanki uchodzą za bezawaryjne i przede wszystkim niezwykle wygodne dla maluszka (gondola jest ogromnaista), a mi dodatkowo odpowiada stylistyka. Poza tym są śiwetne w teren, na czym mi bardzo zależy. Z wymienianych wad to ciężar - ale takie duże wózki z pompowanymi kołami tak juz mają i to akurat nie ma dla mnie znaczenia.
Iwonko zastanawiałam się nad jasniejszym kolorkiem, ale jednak jakos mi nie podchodzą - mi w sumie tez podoba się bardzo ten pierwszy model, ale korespondowałam ze sprzedawcą, który twierdzi, że jednak ta różowa kratka jest dosyć wyraźna i raczej nie dla chłopca - on poleca mi z tych trzech jednak brązowy, a i moja córa jest za tym kolorem, więc chyba decyzja zapadła :)
No to i ja sie wypowiem-dla mnie tez ten brazowy najlepszy:-)ale ostatecznie zdecydujesz sama:-)

Do góry