reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wózki

Matylda, wózek ładny, też się nad nim zastanawiałam. Przede wszystkim bardzo mi się podoba w nim spacerówka . Natomiast dzisiaj oglądaliśmy wózki i po raz kolejny koleżanka, która pracuje w sklepie z artykułami dziecięcymi namawiała mnie na Emmaljungę Smart Duo Combi, i chyba już przy tym zostanę. Też czytałam mnóstwo pozytywnych opinii na temat tego wózka, i chyba mnie przekonały.

reklama
Dla mnie Emmaljunga ma zbyt "tradycyjny" ksztalt tzn wyglada tak "staro" a o Concordzie slyszalam, ze ma rewelacyjna spacerowke - rozkladana na plasko, bardzo duza i podnoszony podnozek (nozki dziecka nie wisza w powietrzu) no i nie jest "kubelkowa" (jak np w maxi cosi mura). Cena tylko mnie przeraza...ale mozna juz kupic za 2500 zl i wezme na raty.

matylda - my tez na początku stawialiśmy na CONCORDA a ostatecznie chyba wygrał z nim JANE NOMAD - one sa prawie identyczne tyle że nomad lżejszy - ze spacerówką waży 6.5 kg i rewelacyjnie się składa. Może jeszcze na nomada rzuć sobie okiem jeżeli nie oglądałaś.
My do nomada jesteśmy przekonani ale... jeszcze wciąż się rozglądamy ;-)

Ja zdecydowałam się już na roankę, ale niestety za nic nie mogę wybrać koloru :(
Może pomożecie dziewczyny cooo????
Przypomnę tylko, że szykuje mi się chłopak.

(zdjęcia otworzą się w pełnym rozmiarze po kliknięciu na nim)

Ten podoba mi się najbardziej, tylko nie wiem, czy ta odrobina różowości w kratce nie jest za bardzo "dziewczyńska" :)))

z kolei ten poniżej chyba jest jednak zbyt ciemny, ale znowu kratka lepsza jak dla chłopca:

no i jeszcze zastanawiam się nad tym:

...i co myślicie???

jak dla mnie 959

matylda1405 - fajny ten wózeczek :-) I ma super spacerówke. Ja bardzo lubie taki typ spacerówek. Jedyne co to faktycznie wahała bym sie ze względu na kółka. Ale to juz sprawa indywidualna. I moze takie kółka też sprawuja sie bardzo dobrze

Fajny ten concord :tak: I chyba udany model bo jest na rynku od paru lat :tak:

Ale wózka to ja bym na raty nie kupowała :szok: aż tak szalona nie jestem :-D Nie powiem fajnie wozić dziecinkę "wypasiona bryką" ;-) Ale żeby raty :sorry2:

reklama
Do góry