reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wózki

Matylda, wózek ładny, też się nad nim zastanawiałam. Przede wszystkim bardzo mi się podoba w nim spacerówka . Natomiast dzisiaj oglądaliśmy wózki i po raz kolejny koleżanka, która pracuje w sklepie z artykułami dziecięcymi namawiała mnie na Emmaljungę Smart Duo Combi, i chyba już przy tym zostanę. Też czytałam mnóstwo pozytywnych opinii na temat tego wózka, i chyba mnie przekonały.

reklama
Dla mnie Emmaljunga ma zbyt "tradycyjny" ksztalt tzn wyglada tak "staro" a o Concordzie slyszalam, ze ma rewelacyjna spacerowke - rozkladana na plasko, bardzo duza i podnoszony podnozek (nozki dziecka nie wisza w powietrzu) no i nie jest "kubelkowa" (jak np w maxi cosi mura). Cena tylko mnie przeraza...ale mozna juz kupic za 2500 zl i wezme na raty.

matylda - my tez na początku stawialiśmy na CONCORDA a ostatecznie chyba wygrał z nim JANE NOMAD - one sa prawie identyczne tyle że nomad lżejszy - ze spacerówką waży 6.5 kg i rewelacyjnie się składa. Może jeszcze na nomada rzuć sobie okiem jeżeli nie oglądałaś.
My do nomada jesteśmy przekonani ale... jeszcze wciąż się rozglądamy ;-)

Ja zdecydowałam się już na roankę, ale niestety za nic nie mogę wybrać koloru :(
Może pomożecie dziewczyny cooo????
Przypomnę tylko, że szykuje mi się chłopak.

(zdjęcia otworzą się w pełnym rozmiarze po kliknięciu na nim)

Ten podoba mi się najbardziej, tylko nie wiem, czy ta odrobina różowości w kratce nie jest za bardzo "dziewczyńska" :)))

z kolei ten poniżej chyba jest jednak zbyt ciemny, ale znowu kratka lepsza jak dla chłopca:

no i jeszcze zastanawiam się nad tym:

...i co myślicie???

jak dla mnie 959

matylda1405 - fajny ten wózeczek :-) I ma super spacerówke. Ja bardzo lubie taki typ spacerówek. Jedyne co to faktycznie wahała bym sie ze względu na kółka. Ale to juz sprawa indywidualna. I moze takie kółka też sprawuja sie bardzo dobrze

Fajny ten concord :tak: I chyba udany model bo jest na rynku od paru lat :tak:

Ale wózka to ja bym na raty nie kupowała :szok: aż tak szalona nie jestem :-D Nie powiem fajnie wozić dziecinkę "wypasiona bryką" ;-) Ale żeby raty :sorry2:

reklama
Do góry