Matylda, wózek ładny, też się nad nim zastanawiałam. Przede wszystkim bardzo mi się podoba w nim spacerówka . Natomiast dzisiaj oglądaliśmy wózki i po raz kolejny koleżanka, która pracuje w sklepie z artykułami dziecięcymi namawiała mnie na Emmaljungę Smart Duo Combi, i chyba już przy tym zostanę. Też czytałam mnóstwo pozytywnych opinii na temat tego wózka, i chyba mnie przekonały.
reklama
matylda1405
Lipcowe mamy'09
Dla mnie Emmaljunga ma zbyt "tradycyjny" ksztalt tzn wyglada tak "staro" a o Concordzie slyszalam, ze ma rewelacyjna spacerowke - rozkladana na plasko, bardzo duza i podnoszony podnozek (nozki dziecka nie wisza w powietrzu) no i nie jest "kubelkowa" (jak np w maxi cosi mura). Cena tylko mnie przeraza...ale mozna juz kupic za 2500 zl i wezme na raty.
matylda - my tez na początku stawialiśmy na CONCORDA a ostatecznie chyba wygrał z nim JANE NOMAD - one sa prawie identyczne tyle że nomad lżejszy - ze spacerówką waży 6.5 kg i rewelacyjnie się składa. Może jeszcze na nomada rzuć sobie okiem jeżeli nie oglądałaś.
My do nomada jesteśmy przekonani ale... jeszcze wciąż się rozglądamy ;-)
My do nomada jesteśmy przekonani ale... jeszcze wciąż się rozglądamy ;-)
matylda1405
Lipcowe mamy'09
Tez patrzylam na nomada - czytalam rozne opinie Concord Fusion czy Jane Nomad? - Wózki dziecięce - Forum dyskusyjne | Gazeta.pl
Marlena _25
Aktywna w BB
Ja zdecydowałam się już na roankę, ale niestety za nic nie mogę wybrać koloru
Może pomożecie dziewczyny cooo????
Przypomnę tylko, że szykuje mi się chłopak.
(zdjęcia otworzą się w pełnym rozmiarze po kliknięciu na nim)
Ten podoba mi się najbardziej, tylko nie wiem, czy ta odrobina różowości w kratce nie jest za bardzo "dziewczyńska" ))
z kolei ten poniżej chyba jest jednak zbyt ciemny, ale znowu kratka lepsza jak dla chłopca:
no i jeszcze zastanawiam się nad tym:
...i co myślicie???
jak dla mnie 959
matylda1405 - fajny ten wózeczek :-) I ma super spacerówke. Ja bardzo lubie taki typ spacerówek. Jedyne co to faktycznie wahała bym sie ze względu na kółka. Ale to juz sprawa indywidualna. I moze takie kółka też sprawuja sie bardzo dobrze
Mama Helenki
i Aniki :D
Fajny ten concord I chyba udany model bo jest na rynku od paru lat
Ale wózka to ja bym na raty nie kupowała aż tak szalona nie jestem Nie powiem fajnie wozić dziecinkę "wypasiona bryką" ;-) Ale żeby raty
Ale wózka to ja bym na raty nie kupowała aż tak szalona nie jestem Nie powiem fajnie wozić dziecinkę "wypasiona bryką" ;-) Ale żeby raty
matylda1405
Lipcowe mamy'09
Chyba kupie spacerowke nowke - to koszt 1500 zl a gondole albo uzywana albo ... sama nie wiem...
reklama
Mama Helenki
i Aniki :D
Nie wszystkich stać na jednorazowy wydatek sumki 2 czy 3 tysięcy zł!
To nie oto chodzi czy kogoś stać czy nie...
Nie jest mnie stać, żeby wydać 3 tys to nie wydaje i tyle Ja po prostu nie zaciągnęła bym kredytu na wózek