reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wózki

dlatego też mówię o dotacji :-D bo fajnie będzie jak się podzielimy kosztami, bo to jest faktycznie droga zabawka
u mnie to akurat moi rodzice będą się dorzucać, bo do teściów to nawet nie śmiałabym zasugerować, oni mają zdecydowanie mniej kasy

ja chciałabym kupić wózek, który posłuży teraz za jakiś czas jak będziemy mieli drugie, dziecko i albo opchnie się dalej na allegro albo zostanie dla siostry w spadku
ale jeszcze nic nie jest przesądzone - muszę się najpierw wybrać do sklepu i pooglądać na żywo - a na razie mam szlaban na wyjścia ;-)

reklama
Moja teściowa odrazu mi powiedziała że zbiera na wózek może nie da całej kwoty ale ile będzie mogła tyle da zresztą drugiej synowej przy obu córach dała i swojej córce też dała po porodzie. Ogólnie jest kochana :-D i nawet podoba się jej wybrany przezemnie wózek :-)

Ja dziś wstąpiłam do sklepu typowo dziecięcego. Rzucił mi się piękny wózek w oczy.:tak::tak: Po prostu rewelacja. :-):-) Firma polska, cena tez bo tylko 710 zł. Co prawda nazwy nie znam w ogóle. :-( Ale dostałam mini katalog to muszę wejść na stronkę internet. i popatrzeć.

Adbor - Producent wózków i akcesoriów dziecięcych

Stronka tej firmy. Cena i owszem super.:tak: Wózki wyglądają także super. :-) Kółeczka pompowane. :tak: Wyglądowo rewelacja. :-) Wymiarowo takie w sumie standard. ;-)
Ale waga mnie rozwaliła!!!:szok::no:

Kurcze ale jak tak sobie teraz myślę to tam były też wózki chyba z innej firmy bo tu ich nie widzę a ceny tez takie podobne. Chyba będę się tam musiała jeszcze raz przejechać na większe i dokładniejsze rozeznanie....:confused2::tak:

Dziewczyny wiecie coś może o wózkach MUTSY?
Przekonuje mnie jego mała waga i lekkość prowadzenia, tylko zastanawiam się czy ta gondolka nie za mała...z reszta ja się w ogóle na wózkach nie znam i już mam kręćka:-)

..:: BOBO WÓZKI DZIECIĘCE ::.. ► Bebecar Peg Perego Maxi Cosi: URBANRIDER głęboko- spacerowy + Maxi Cosi CABRIO FIX
Witaj Kochanus ja ogladalam w sklepie te wozki,wszystko super,bardzo mi sie podobal(kolega sprzedawca mowil,ze sa bardzo dobre),ale mial jeden minus,jak dla mnie:stelaz(model 4rider) po zlozeniu byl duzy,bo raczka sie nie skladala tak,jak np.w maxi cosi,ktory nabylam(nie byl az tak wielki,ale ja szukalam,zeby byl jak najmniejszych rozmiarow po zlozeniu),to tyle,co moge powiedziec na jego temat

Mutsy maja ogólną opinie bardzo dobrą.:-) I faktycznie pięknie się prezentują. Ale mnie tez cena zwala z nóg i mogę tylko pomarzyć:zawstydzona/y::-:)tak:

reklama
Do góry