reklama
Mama Helenki
i Aniki :D
Ja wózek w mieszkaniu miałam do pierwszego spaceru Ze rodziłam na początku lutego to postał ze 3 tyg w domu a na tym koniec
dosia24
Lipcowe mamy'09
kurcze jeszcze nie wiem jak bede to robic. maz bedzie chyba wychodzac do pracy znosil stelaz, a ja potem bede schodzila z reszta. a jak nie to na raty... stelaz, gondola, na koniec dziecko... jak tak bedzie to nie potrzebna mi bedzie zadna dieta...:-)
Mama Helenki
i Aniki :D
Jakie to brzydkie!!
Bez obrazy dla nikogo!:-)
Fakt, straszny jest...
reklama
Mozna kupic dosyc tanio te zestawy ... WÓZEK DZIECIĘCY MUTSY URBAN SZARO- GRANATOWY (583056706) - Aukcje internetowe Allegro
Mutsy Urbanrider, ten podoba mi się najbardziej, bo ma równo rozstawione koła:-) obawiam się,że z tymi mniejszymi z przodu na niektórych podjazdach może być problem.
Dosiu, możecie zaproponować "zrzutkę":-) zawsze tak łatwiej. Wózek faktycznie nie jest tani, ale mam nadzieję, że warty tych pieniedzy.
dziewczyny - wózki Mutsy może sa i ładne, ale ostatnio rozmawiałam z koleżanką która uzywa własnie takiego modelu jak napisałyście i jest strasznie niezadowolona. wozek jest duży i szeroki. Ma z nim problemy w sklepach, do tramwaju wsiąść sie nie da i jest ciężki także każdą drogę musi nadrabiać obchodząc do podjazdów.. Odradzła mi go jak tylko mogła. Niby mieszka na 3 piętrze w bloku z windą ale ostatnio spedziła w niej 40minut bo sie zacieła i zanim pomoc przyjechała to mała (ma juz 1,5 roku) sie napłakała co niemiara. Powiedziała ze kolejny raz już by sie na ten wózek nie zdecydowała. Dla starszej córki miała jakis taki polski tani wózeczek z gondolą i spacerówką i stwierdziła ze załuje strasznie ze wczesniej go sprzedała. A dodam jeszcze ze sama próbowałm jeżdzić tym wózkiem i trzeba sie tego nauczyć zeby manwerować nim przy odblokowanej tylnej osi (stale na cos wjeżdzałam) a zablokowanie tego powoduje ze jest bardzo tępy przy skrecaniu itp. Dlatego my zdecydowaliśmy sie na Bebe confort - taki jaki mielismy dla Jagody bo bylismy z niego (gondoli) bardzo zadowoleni i mała jezdziła w tej gondolce do kwietnia (miała już wtedy 7 miesiecy)