reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wózki

reklama
Fajny, nie wiem jak wygląda w rzeczywistości ale na tych fotkach wygląda na strasznie malutki...:-) Choć podają, że do 13 kg....:yes:
Cena też w sumie nie jest tragiczna...

iwon do 13 kg to chyba rzeczywiście malutki. Większość wózków jest chyba do 15...

Moja córa ma 2 lata i ma 13kg i 90 cm. Już by w nim nie pojeździła.

Aczkolwiek od dawna już nie jeździ w swoim pierwszym wózku :) więc czemu nie.

Mi by koła nie przeszkadzały, gorzej z tym koszem na zakupy. Robię zakupy sama z dzieckiem więc solidny kosz pod wózkiem się przydaje.

Ten z CONECO jest ładny ale jest strasznie malutki wiem bo bratowa mojego męża ma taki i mnie namawia bo "jak będę wprowadzać do korytarza to nie będę musiała drugiego skrzydła drzwi otwierać" ciekawe czemu nie jeździ maluchem przecież nim łatwiej wszędzie zaparkować

reklama
Do góry