reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wózki

...I ze powinnam wybrac "wypasiona" spacerowke (bardzo lekka, z malymi kolami, skladana jak parasol)... Co o tym myslicie?
... to chyba zależy, bo jeżeli mieszkasz w mieście i będziesz poruszac sie z dzieckiem komunikacją miejską to pewnie małe koła, lekka i składana będzie jak najbardziej OK

...ja akurat potrzebuję terenówy, bo raczej będę spacerowac po leśnym terenie i plaży - mieszkam na wsi w domku, więc wózek nie musi byc też lekki, bo odpada ewentualne wnoszenie na któres tam piętro, wszelkie wyjazdy raczej samochodem, a jak się nie da to nosidełko lub chusta .

reklama
Ładniutki ale wersja spacerowki minie sie nie podoba widziałam w praktyce dziecko puki małe to ok ale jak sie ubierze cieplej to jest bardzo ściśnięte :-)

Wlasnie dlatego pytalam. Dzieki:-)
Zawsze mozna na was liczyc :-D Takze ten odpada.,

A co powiecie o tym?
Cena zawrotna, ale ma wszystko czego mi potrzeba, gondole, spacerowke i fotelik

maxi cosi, wózek mura, : dino sklep dla dzieci : wózki, foteliki, maxi cosi,jane, mutsy, casualplay, łóżeczka

Strasznie mi sie podoba :zawstydzona/y:

moja sasiadka ktora mieszka na przeciwko zostawiala wozek w piwnicy. ale ona juz chodzila ze spacerówka. ja planuje na gore wnosic tylko gondole a reszte albo bede zostawiac na klatce albo do piwnicy. ale moze przez takie cwiczenia szybko zrzuce zbedne kilogramy po ciazy. choc teraz juz wchodzenie sprawia mi trudnosc to az boje sie pomyslec co bedzie za pare miesiecy...
Ja wnosiłam tylko gondole na pierwsze piętro bo stelaż zostawał w wózkowni ale jak Mała spała to zabierałam ja na górę z gondola i od wnoszenia na I pietro miałam siniaki na biodrze . pozniej ze spacerówką juz tylko poł pietra - bo zmienilismy mieszkanie ale winda jest pomiędzy pietrami i zawsze trzeba te 9 stopni pokonać. Teraz zastanawiam sie co zrobie - bo zostawić wózek na klatce nie ma mowy a o wózkowni nic nie wiem. Najwyżej bede wnosic na raty - najpierw dziecko a potem wózek - a córke zostawie na strazy. Moja kolezanka - mieszka co prawda na innym osiedlu - zostawiła wózek przed drzwiami mieszkania zeby zanieść dziecko i zakupy i jak wróciła to juz wózka nie było sladu :angry:.

a no wlasnie, nigdy nic nie wiadomo. trzeba uwazac. jeszcze nie wiem jak bede sobie radzic. jak bedzie trzeba to tez bede chodzic na raty. ewentualnie stelaz bedzie w piwnicy a ja z reszta bede schodzic. koszmar i tyle. zobaczymy...

wpierwszej ciąży mieszkałąm z rodzicami i zawsze tata albo mama mi pomagali wnosić i to było tylko 1 piętro a teraz 2 ale myślę o wielo funkcyjnym miałam poprzedno głęboki a później spacerówkę i nie byłam zadowolona.

reklama
Do góry