reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wózki

reklama
A ja już wybrałam firmy ROAN tylko jeszcze nie wiem czy Marite czy Rocco Marite widziałam na żywo i podoba mi się gondola bo jest wystarczająco duża a cenowo też mnie zadowala

Ja wnosiłam obu w gondoli na czwarte piętro. :-( Łatwo nie było, bo zazwyczaj jeszcze mialam jakieś zakupy, no i torba od wózka ( Bardzo ważna sprawa!!! Polecam !!! ) Raz wniosłam cały wózek z dzieckiem i potem siniaki na nogach leczyłam z miesiąc i chyba ze dwa razy zniosłam.
Rano jak wychodziałm na spacer to obranego synka sadzałam w leżaczku przed tv i szłam znieść kółka, a potem wracałm po Niego, gondolę i torbę. :tak: Nigdy nie zostawiłam wózka nawet przpiętego na dole, własnie ze względu na kradzieże.

A ja już wybrałam firmy ROAN tylko jeszcze nie wiem czy Marite czy Rocco Marite widziałam na żywo i podoba mi się gondola bo jest wystarczająco duża a cenowo też mnie zadowala

Ja mam Roana Maritę po Filipie, choć już nieźle wytyrana ;-), teraz obejrzałam Rocco - widzę, że ulepszyli parę szczegółów. Na pewno dziecko będzie miało w nim dużo miejsca! I będzie Ci jeździł po każdej nawierzchni :tak: Ja teraz wybrałabym Rocco, bo chyba nie ma zbytniej różnicy w cenie, co?

Ostatnia edycja:
W sklepie mi powiedzieli za Maritę 1053 zł ze spacerówką ale zastanawiam się bo na allegro widzę Rocco za 849 zł i też on mi się bardziej podoba i jeszcze widziałam na allegro z tej firmy tylko model Kortina bez spacerówki za 649 zł i najchętniej kupiłabym bez spacerówki a za te 350 zł później jakąś lekką i zgrabną. Także Catherinka mi się też bardziej podoba Rocco i jest na dodatek tańszy

W sklepie mi powiedzieli za Maritę 1053 zł ze spacerówką ale zastanawiam się bo na allegro widzę Rocco za 849 zł i też on mi się bardziej podoba i jeszcze widziałam na allegro z tej firmy tylko model Kortina bez spacerówki za 649 zł i najchętniej kupiłabym bez spacerówki a za te 350 zł później jakąś lekką i zgrabną. Także Catherinka mi się też bardziej podoba Rocco i jest na dodatek tańszy

Kasiu, ale polecam Ci jednak wpaść gdzieś do sklepu najpierw i sprawdzić na żywo, bo np. Kortina jest b.podobna do Marity, ale na żywo jest jednak między nimi różnica na korzyść Marity. I co ciekawe miałam też kupować przez internet, ale kiedyś u mnie w "Świecie Dziecka" pogadałm z gościem i powiedział, że za miesiąc będzie promocja (wypadało akurat w okolicach urodzin Filipka) i okazało się, że wyszło nawet ciut taniej. A wózek mieliśmy w drugim dniu jak wróciłam z Filipem do domu :)

reklama
Do góry