reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wózki

reklama
A ja już wybrałam firmy ROAN tylko jeszcze nie wiem czy Marite czy Rocco Marite widziałam na żywo i podoba mi się gondola bo jest wystarczająco duża a cenowo też mnie zadowala

Ja wnosiłam obu w gondoli na czwarte piętro. :-( Łatwo nie było, bo zazwyczaj jeszcze mialam jakieś zakupy, no i torba od wózka ( Bardzo ważna sprawa!!! Polecam !!! ) Raz wniosłam cały wózek z dzieckiem i potem siniaki na nogach leczyłam z miesiąc i chyba ze dwa razy zniosłam.
Rano jak wychodziałm na spacer to obranego synka sadzałam w leżaczku przed tv i szłam znieść kółka, a potem wracałm po Niego, gondolę i torbę. :tak: Nigdy nie zostawiłam wózka nawet przpiętego na dole, własnie ze względu na kradzieże.

A ja już wybrałam firmy ROAN tylko jeszcze nie wiem czy Marite czy Rocco Marite widziałam na żywo i podoba mi się gondola bo jest wystarczająco duża a cenowo też mnie zadowala

Ja mam Roana Maritę po Filipie, choć już nieźle wytyrana ;-), teraz obejrzałam Rocco - widzę, że ulepszyli parę szczegółów. Na pewno dziecko będzie miało w nim dużo miejsca! I będzie Ci jeździł po każdej nawierzchni :tak: Ja teraz wybrałabym Rocco, bo chyba nie ma zbytniej różnicy w cenie, co?

Ostatnia edycja:
W sklepie mi powiedzieli za Maritę 1053 zł ze spacerówką ale zastanawiam się bo na allegro widzę Rocco za 849 zł i też on mi się bardziej podoba i jeszcze widziałam na allegro z tej firmy tylko model Kortina bez spacerówki za 649 zł i najchętniej kupiłabym bez spacerówki a za te 350 zł później jakąś lekką i zgrabną. Także Catherinka mi się też bardziej podoba Rocco i jest na dodatek tańszy

W sklepie mi powiedzieli za Maritę 1053 zł ze spacerówką ale zastanawiam się bo na allegro widzę Rocco za 849 zł i też on mi się bardziej podoba i jeszcze widziałam na allegro z tej firmy tylko model Kortina bez spacerówki za 649 zł i najchętniej kupiłabym bez spacerówki a za te 350 zł później jakąś lekką i zgrabną. Także Catherinka mi się też bardziej podoba Rocco i jest na dodatek tańszy

Kasiu, ale polecam Ci jednak wpaść gdzieś do sklepu najpierw i sprawdzić na żywo, bo np. Kortina jest b.podobna do Marity, ale na żywo jest jednak między nimi różnica na korzyść Marity. I co ciekawe miałam też kupować przez internet, ale kiedyś u mnie w "Świecie Dziecka" pogadałm z gościem i powiedział, że za miesiąc będzie promocja (wypadało akurat w okolicach urodzin Filipka) i okazało się, że wyszło nawet ciut taniej. A wózek mieliśmy w drugim dniu jak wróciłam z Filipem do domu :)

reklama
Do góry