reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wózki

ja też muszę jeszcze raz do hurtowni jechać, ale kurcze nie mam czasu :-( chcę jechać z mężem a on pracuje do 17, a ja w tym czasie daje korepetycje z niemca i mi lepiej pasuje rano :-( usiłuję go namówić na jeden dzień urlopu, ale mają jakiś mega projekt w firmie i nie ma jak się wyrwać :-(

mam dokładnie ten sam problem...
a we Wrocławiu te co mnie interesują, od pn do pt czynne są 16.30-17.00

A o urlopie to mój tez może sobie tylko pomarzyć....

reklama
Witajcie,

W końcu udało nam się pojechać pooglądać wózki i z dwóch modeli nad którymi się zastanawialiśmy (rider4, mura 4). Wybraliśmy MURĘ. Świetnie się prowadzi i ma bardzo dużą gondolę. Niestety jak każdy wózek z pompowanymi kołami jest ciężki :-( ale coś za coś. U nas często zimą pada śnieg, więc koła muszą być pompowane i duże.

a ja się jednak skłaniam do Graco Quattro Tour deluxe... to jeden z tych wózków które tu nazywacie spacerówkami dla niemowląt...

Moja córka też jeździła w wózku z nosidłem, a nie z gondolą, tylko "trochę"większym... to był taki wózek Wózek wielofunkcyjny Baby Active Breaker (632811141) - Aukcje internetowe Allegro tylko na innych kołach... był strasznie duży jak dla mnie, dlatego teraz szukam czegoś mniejszego... a wy macie jakąś opinie na temat graco? bo ja miałam też w domu wózek tej firmy, co prawda pękła mu jedna rurka, ALE miał już prawie 10 lat i był rewelacyjny do usypiania,bo moja cora niestety była przyzwyczajona do kołysania,a nim można było bujać na boki. Rurkę trochę naprawiliśmy dopóki wózek nam był potrzebny i słuzył nam dalej, a wózku Breakera po 1miesiącu rozwalił nam się hamulec (powyłamywały się te blokady przy kółkach), a po jakimś czasie jedno kółko zaczęło samo się wypinać i podczas spaceru nagle wózek mi zstawał w rękach, a kółko 3m wczesniej

jak dla mnie za duży... Breaker kórego miałam był podobny. A ja jeszcze przed wszystkim chce skrene koła przednie, bo przy ym co się namordowałam przy skręcaniu to szkodagadac:/

No to ja napiszę,ze dzięki Antkowej zdecydowałam sie na JEDO FYN 4 DS. Jest bardzo fajny. Jutro zamówię przez Allegro, bo wychodzi taniej niż w sklepie we Wrocławiu.

Jeszcze tylko sie zastanawiam nad fotelikiem. Bedzie albo Maxi cosi city,albo Be safe izi sleep ( różnica 200 zł) i dlatego sie zastanawiam.

Muszę sie jeszcze pointeresować.

my na szczęście kwestię wózka mamy już z głowy - wczoraj dotarła do nas gondolka i jestem BARDZO zadowolona :tak: - czyli mamy komplet mieszany
stelaż CONCORD FUSION + spacerówka
fotelik JANE STRATA PRO
i gondolka JANE NOMAD PRO.
Wszystko faktycznie bez zarzutów do siebie pasuje i w pełni spełnia nasze oczekiwania. Ufffffffffffffffff!!!!:-D a już wszyscy wątpili, że kiedykolwiek coś faktycznie kupimy :tak:

Ja tylko gondolki poszukuje - tez mamy stelaz CONCORD FUSION + spacerowka, fotelik CONCORD ION i poszukuje gondoli uzywanej concord proton lub jane nomad pro. Jestesmy baaaardzo zadowoleni z wyboru. A kumpela, ktora urodzila 2,5 tygodnia temu i juz nim smiga po miescie utwierdzila nas, ze to swietny wozek.

Wlasnie zapisalam sie na forum :)
szczerze... nie chce mi sie czytac 51 stron, dlatego zapytam ponownie i przeczytam odpowiedzi :)
Jaki wozek?
Myslalam nad X-landerem XA, ladny, wygodny, prosty w monntazu.. jednak ma jeden mankament - mala gondola. Musialabym swojego synka zima w spacerowce wozic.
Jest tyle wozkow... ze ciezko bedzie mi cos kupic odpowiedniego. Zalezy mi na wygodnym, praktycznym wozku. Max. do 2tys zl.
Jakie wozki Wy kupilyscie? zamierzacie kupic? prosze pomozcie :)

reklama
Dziuula ja wybrałam Roan Marita bo jest duża gondolka i to jest w tym momencie dla mnie ważne. Waga na razie mnie nie interesuje bo nie muszę dźwigać na piętra wózeczka.
A co do x-landera to właśnie kilka dni temu spotkałam znajomą. Ślicznie wygląda wózeczek i jest zgrabny, ale jest w ogóle malutki. Jej córeczka ma teraz 8 mies. skończone i nie należy do najmniejszych, była w spacerówce i jakoś tak ciasno tam miała jak na mój gust....

Do góry