reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wózki

ja też muszę jeszcze raz do hurtowni jechać, ale kurcze nie mam czasu :-( chcę jechać z mężem a on pracuje do 17, a ja w tym czasie daje korepetycje z niemca i mi lepiej pasuje rano :-( usiłuję go namówić na jeden dzień urlopu, ale mają jakiś mega projekt w firmie i nie ma jak się wyrwać :-(

mam dokładnie ten sam problem...
a we Wrocławiu te co mnie interesują, od pn do pt czynne są 16.30-17.00

A o urlopie to mój tez może sobie tylko pomarzyć....

reklama
Witajcie,

W końcu udało nam się pojechać pooglądać wózki i z dwóch modeli nad którymi się zastanawialiśmy (rider4, mura 4). Wybraliśmy MURĘ. Świetnie się prowadzi i ma bardzo dużą gondolę. Niestety jak każdy wózek z pompowanymi kołami jest ciężki :-( ale coś za coś. U nas często zimą pada śnieg, więc koła muszą być pompowane i duże.

a ja się jednak skłaniam do Graco Quattro Tour deluxe... to jeden z tych wózków które tu nazywacie spacerówkami dla niemowląt...

Moja córka też jeździła w wózku z nosidłem, a nie z gondolą, tylko "trochę"większym... to był taki wózek Wózek wielofunkcyjny Baby Active Breaker (632811141) - Aukcje internetowe Allegro tylko na innych kołach... był strasznie duży jak dla mnie, dlatego teraz szukam czegoś mniejszego... a wy macie jakąś opinie na temat graco? bo ja miałam też w domu wózek tej firmy, co prawda pękła mu jedna rurka, ALE miał już prawie 10 lat i był rewelacyjny do usypiania,bo moja cora niestety była przyzwyczajona do kołysania,a nim można było bujać na boki. Rurkę trochę naprawiliśmy dopóki wózek nam był potrzebny i słuzył nam dalej, a wózku Breakera po 1miesiącu rozwalił nam się hamulec (powyłamywały się te blokady przy kółkach), a po jakimś czasie jedno kółko zaczęło samo się wypinać i podczas spaceru nagle wózek mi zstawał w rękach, a kółko 3m wczesniej

jak dla mnie za duży... Breaker kórego miałam był podobny. A ja jeszcze przed wszystkim chce skrene koła przednie, bo przy ym co się namordowałam przy skręcaniu to szkodagadac:/

No to ja napiszę,ze dzięki Antkowej zdecydowałam sie na JEDO FYN 4 DS. Jest bardzo fajny. Jutro zamówię przez Allegro, bo wychodzi taniej niż w sklepie we Wrocławiu.

Jeszcze tylko sie zastanawiam nad fotelikiem. Bedzie albo Maxi cosi city,albo Be safe izi sleep ( różnica 200 zł) i dlatego sie zastanawiam.

Muszę sie jeszcze pointeresować.

my na szczęście kwestię wózka mamy już z głowy - wczoraj dotarła do nas gondolka i jestem BARDZO zadowolona :tak: - czyli mamy komplet mieszany
stelaż CONCORD FUSION + spacerówka
fotelik JANE STRATA PRO
i gondolka JANE NOMAD PRO.
Wszystko faktycznie bez zarzutów do siebie pasuje i w pełni spełnia nasze oczekiwania. Ufffffffffffffffff!!!!:-D a już wszyscy wątpili, że kiedykolwiek coś faktycznie kupimy :tak:

Ja tylko gondolki poszukuje - tez mamy stelaz CONCORD FUSION + spacerowka, fotelik CONCORD ION i poszukuje gondoli uzywanej concord proton lub jane nomad pro. Jestesmy baaaardzo zadowoleni z wyboru. A kumpela, ktora urodzila 2,5 tygodnia temu i juz nim smiga po miescie utwierdzila nas, ze to swietny wozek.

Wlasnie zapisalam sie na forum :)
szczerze... nie chce mi sie czytac 51 stron, dlatego zapytam ponownie i przeczytam odpowiedzi :)
Jaki wozek?
Myslalam nad X-landerem XA, ladny, wygodny, prosty w monntazu.. jednak ma jeden mankament - mala gondola. Musialabym swojego synka zima w spacerowce wozic.
Jest tyle wozkow... ze ciezko bedzie mi cos kupic odpowiedniego. Zalezy mi na wygodnym, praktycznym wozku. Max. do 2tys zl.
Jakie wozki Wy kupilyscie? zamierzacie kupic? prosze pomozcie :)

reklama
Dziuula ja wybrałam Roan Marita bo jest duża gondolka i to jest w tym momencie dla mnie ważne. Waga na razie mnie nie interesuje bo nie muszę dźwigać na piętra wózeczka.
A co do x-landera to właśnie kilka dni temu spotkałam znajomą. Ślicznie wygląda wózeczek i jest zgrabny, ale jest w ogóle malutki. Jej córeczka ma teraz 8 mies. skończone i nie należy do najmniejszych, była w spacerówce i jakoś tak ciasno tam miała jak na mój gust....

Do góry