reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wózki

Juluszka, to po kolei ;-)
Wagę poszczególnych części masz podaną na stronie producenta www.jedo.pl ja nie zwracałam na to uwagi bo i tak mam windę i nigdzie nie będę tego wózka nosić, ale z ciekawości porównałam kiedyś z Teutonią i właściwie nie było różnicy

Całą tapicerkę można prać - tak przynajmniej powiedziano mi w sklepie

Ja będę zamawiała bezpośrednio w sklepie Fyn 4 DS Classic ale w internecie w innych miejscach też są np ..:: BOBO WÓZKI DZIECIĘCE ::.. ► Bebecar Peg Perego Maxi Cosi: FYN 4DS Freeline głęboko-spacerowy Nowość 2009

No tak, a potem jakby co to będzie na mnie :-D mimo wszystko radziłabym obejrzeć wózeczek na żywo, chociaż ze względu na kolory bo one jednak na żywo wyglądają trochę inaczej niż w internecie...

Jeszcze jedno - różnica między opcją Classic i Freeline jest taka, że w Freeline poza (oczywiście zamykaną) siateczkową wentylacją jest zamykane foliowe okienko na górze przez które można "podglądać" dziecko. Jest to o tyle ważne, że budka jest ta sama do gondoli i spacerówki, a jak dziecko jedzie w spacerówce przodem do kierunku jazdy to z takim okienkiem łatwiej jest mieć je na oku :tak:

dzieki wielkie za wszelkie informacje, a pooglądać jednak pojadę, zeby później nie było na Ciebie;-);-);-)

reklama
hej,
dziewczyny, które kupujecie nowy wózek. jeżeli mogę coś doradzić to kupcie go chwilę wcześniej i rozpakujcie go. nowy wózek po rozpakowaniu strasznie śmierdzi. jak rozmawiałam z kilkoma osobami to mieli tak samo. jedni kupili wózek wcześniej ale do porodu był zapakowany i potem maleństwo strasznie płakało jak było wsadzane do wózka.

Cześć dziewczyny
Chciałam się zapytać czy ktoś może ma wózek CONECO? Jeżeli tak to jaki model i jak go ocenia. My z mężem myślimy o modelu coneco V3 lub V4. Na pewno chcemy 4-kołowy wózeczek. Już oglądamy na allegro ale jeszcze chcemy zasięgnąć opini innych rodziców. Do sklepu chcemy się wybrać w czerwcu i zamówić wózeczek na lipiec to termin mam na 29 lipca. Narazie kompletujemy wyprawkę do szpitala. Za miesiąc będziemy malować i kompletować rzeczy do pokoju Naszej Niuni. Pozdrawiam i życzę dużo zdróeczk wszystkim mamom i ich pociechom :)

Olinkao:) równiez zastanawiam sie nad kupnem wózka z Coneco. Nie wiem czy widziałas ale jest tez nowy model baraccuda. Zasięgałam opinii u znajomej która ma model Toledo i usłyszałam same zachwyty.Kółka zwrotne, bardzo wygodny na spacery, łatwo zdejmuje sie materiał i mozna prać a kolory nie blekną. Ponoc lepsze sa te modele gdzie koła pompowane a nie piankowe.
Ogólnie firma Coneco jest bardzo dobra i jej artykuły sa wysokiej jakości. Ja skłaniam sie bardziej ku V4. Pozdrawiam:)

Hej dziewczyny....

Ja również zakupiłam wózek coneco toledo wczoraj mąż mi go złożył,bardzo mi się podoba 4 pompowane koła blokowane przednie,torba do wózka firmowa niby niektóre narzekają że gondolka za mała i tylko tego sie obawiam,bo moja mała urodzi sie przecież w lipcu a do grudnia to bedzie miala 5miesiecy i zobaczymy co dalej może spacerówka,spiworek do spacerówki jest..... narazie jestem bardzo zadowolona i polecam za taką cene 785zł. to dla mnie tanio-w sklepach taki 1200zł.(-za tyle to zakupiłam jeszcze fotelik samoch.i łóżeczko)

Pozdrawiam:-):-):-)

Załączniki

• coneco2.jpg
    coneco2.jpg
    12,2 KB · Wyświetleń: 145
Ostatnia edycja:
mogę się pochwalić że w końcu dotarł do nas wózeczek - CONCORD FUSION kolor radon. I bardzo się cieszę, że zdecydowaliśmy się na ten starszy model a nie najnowszy bo tapicerka jest super fajna - taka welurkowa a budka jest z okienkiem a nie 'piankowa' jak to ma miejsce w nowych concordach. Jestem BARDZO BARDZO BARDZO zadowolona!!!

woziop.jpg

Ostatnia edycja:
Goteczka wcześniej nie wyskoczyło mi zdjęcie. Wózeczek na prawdę bardzo fajny. Podoba mi się.

no dziewczyny ja widzę coraz więcej zakupionych wózeczków pojawia sie na wątku i to juz znak dla mnie,ze juz ostatnia chwila,zeby sie zająć zakupem pojazdu dla maluszka...

dzis jak zdążymy, to zaliczymy jedną hurtownię we Wrocku(mąż ma dzis zajęcia do 13 i bedziemy mieli 2 godz.)

no zobaczymy co z tego wyjdzie

trzymajcie kciuki

no to oglądałam kilka wózków,ale nie do tych hurtowni pojechałam. Zależało mi na obejrzeniu wózka Jedo,a w tych hurtowniach takich nie było...

obejrzałąm modele polskich wózków m.in. ABC Design- jest lekki bardzo,ale nawet na wykładzinie w sklepie nim telepało, moze jak dziecko dojdzie bedzie troche mniej...
oglądałam Chico 3s( chyba taki to był model)- i badzo mi sie podobał,ale jest spory, masywny. Zestaw spory bo odrazu mieli 3 w 1 plus śpiworek, fila i plecaczek, barierka do spacerówki.

Ale to wszystko jeszcze nie to na co czekam, znalazłam hurtownie we Wrocławiu,gdzie znajdę Jedo,wiec licze,ze mnie nie rozczaruje, jak go zobaczę i poprowadzę.
Ale to dopiero za tydzień!

reklama
ja też muszę jeszcze raz do hurtowni jechać, ale kurcze nie mam czasu :-( chcę jechać z mężem a on pracuje do 17, a ja w tym czasie daje korepetycje z niemca i mi lepiej pasuje rano :-( usiłuję go namówić na jeden dzień urlopu, ale mają jakiś mega projekt w firmie i nie ma jak się wyrwać :-(

Do góry