reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wózki

Juluszka, to po kolei ;-)
Wagę poszczególnych części masz podaną na stronie producenta www.jedo.pl ja nie zwracałam na to uwagi bo i tak mam windę i nigdzie nie będę tego wózka nosić, ale z ciekawości porównałam kiedyś z Teutonią i właściwie nie było różnicy

Całą tapicerkę można prać - tak przynajmniej powiedziano mi w sklepie

Ja będę zamawiała bezpośrednio w sklepie Fyn 4 DS Classic ale w internecie w innych miejscach też są np ..:: BOBO WÓZKI DZIECIĘCE ::.. ► Bebecar Peg Perego Maxi Cosi: FYN 4DS Freeline głęboko-spacerowy Nowość 2009

No tak, a potem jakby co to będzie na mnie :-D mimo wszystko radziłabym obejrzeć wózeczek na żywo, chociaż ze względu na kolory bo one jednak na żywo wyglądają trochę inaczej niż w internecie...

Jeszcze jedno - różnica między opcją Classic i Freeline jest taka, że w Freeline poza (oczywiście zamykaną) siateczkową wentylacją jest zamykane foliowe okienko na górze przez które można "podglądać" dziecko. Jest to o tyle ważne, że budka jest ta sama do gondoli i spacerówki, a jak dziecko jedzie w spacerówce przodem do kierunku jazdy to z takim okienkiem łatwiej jest mieć je na oku :tak:

dzieki wielkie za wszelkie informacje, a pooglądać jednak pojadę, zeby później nie było na Ciebie;-);-);-)

reklama
hej,
dziewczyny, które kupujecie nowy wózek. jeżeli mogę coś doradzić to kupcie go chwilę wcześniej i rozpakujcie go. nowy wózek po rozpakowaniu strasznie śmierdzi. jak rozmawiałam z kilkoma osobami to mieli tak samo. jedni kupili wózek wcześniej ale do porodu był zapakowany i potem maleństwo strasznie płakało jak było wsadzane do wózka.

Cześć dziewczyny
Chciałam się zapytać czy ktoś może ma wózek CONECO? Jeżeli tak to jaki model i jak go ocenia. My z mężem myślimy o modelu coneco V3 lub V4. Na pewno chcemy 4-kołowy wózeczek. Już oglądamy na allegro ale jeszcze chcemy zasięgnąć opini innych rodziców. Do sklepu chcemy się wybrać w czerwcu i zamówić wózeczek na lipiec to termin mam na 29 lipca. Narazie kompletujemy wyprawkę do szpitala. Za miesiąc będziemy malować i kompletować rzeczy do pokoju Naszej Niuni. Pozdrawiam i życzę dużo zdróeczk wszystkim mamom i ich pociechom :)

Olinkao:) równiez zastanawiam sie nad kupnem wózka z Coneco. Nie wiem czy widziałas ale jest tez nowy model baraccuda. Zasięgałam opinii u znajomej która ma model Toledo i usłyszałam same zachwyty.Kółka zwrotne, bardzo wygodny na spacery, łatwo zdejmuje sie materiał i mozna prać a kolory nie blekną. Ponoc lepsze sa te modele gdzie koła pompowane a nie piankowe.
Ogólnie firma Coneco jest bardzo dobra i jej artykuły sa wysokiej jakości. Ja skłaniam sie bardziej ku V4. Pozdrawiam:)

Hej dziewczyny....

Ja również zakupiłam wózek coneco toledo wczoraj mąż mi go złożył,bardzo mi się podoba 4 pompowane koła blokowane przednie,torba do wózka firmowa niby niektóre narzekają że gondolka za mała i tylko tego sie obawiam,bo moja mała urodzi sie przecież w lipcu a do grudnia to bedzie miala 5miesiecy i zobaczymy co dalej może spacerówka,spiworek do spacerówki jest..... narazie jestem bardzo zadowolona i polecam za taką cene 785zł. to dla mnie tanio-w sklepach taki 1200zł.(-za tyle to zakupiłam jeszcze fotelik samoch.i łóżeczko)

Pozdrawiam:-):-):-)

Załączniki

• coneco2.jpg
    coneco2.jpg
    12,2 KB · Wyświetleń: 149
Ostatnia edycja:
mogę się pochwalić że w końcu dotarł do nas wózeczek - CONCORD FUSION kolor radon. I bardzo się cieszę, że zdecydowaliśmy się na ten starszy model a nie najnowszy bo tapicerka jest super fajna - taka welurkowa a budka jest z okienkiem a nie 'piankowa' jak to ma miejsce w nowych concordach. Jestem BARDZO BARDZO BARDZO zadowolona!!!

woziop.jpg

Ostatnia edycja:
Goteczka wcześniej nie wyskoczyło mi zdjęcie. Wózeczek na prawdę bardzo fajny. Podoba mi się.

no dziewczyny ja widzę coraz więcej zakupionych wózeczków pojawia sie na wątku i to juz znak dla mnie,ze juz ostatnia chwila,zeby sie zająć zakupem pojazdu dla maluszka...

dzis jak zdążymy, to zaliczymy jedną hurtownię we Wrocku(mąż ma dzis zajęcia do 13 i bedziemy mieli 2 godz.)

no zobaczymy co z tego wyjdzie

trzymajcie kciuki

no to oglądałam kilka wózków,ale nie do tych hurtowni pojechałam. Zależało mi na obejrzeniu wózka Jedo,a w tych hurtowniach takich nie było...

obejrzałąm modele polskich wózków m.in. ABC Design- jest lekki bardzo,ale nawet na wykładzinie w sklepie nim telepało, moze jak dziecko dojdzie bedzie troche mniej...
oglądałam Chico 3s( chyba taki to był model)- i badzo mi sie podobał,ale jest spory, masywny. Zestaw spory bo odrazu mieli 3 w 1 plus śpiworek, fila i plecaczek, barierka do spacerówki.

Ale to wszystko jeszcze nie to na co czekam, znalazłam hurtownie we Wrocławiu,gdzie znajdę Jedo,wiec licze,ze mnie nie rozczaruje, jak go zobaczę i poprowadzę.
Ale to dopiero za tydzień!

reklama
ja też muszę jeszcze raz do hurtowni jechać, ale kurcze nie mam czasu :-( chcę jechać z mężem a on pracuje do 17, a ja w tym czasie daje korepetycje z niemca i mi lepiej pasuje rano :-( usiłuję go namówić na jeden dzień urlopu, ale mają jakiś mega projekt w firmie i nie ma jak się wyrwać :-(

Do góry