Juluszka, to po kolei ;-)
Wagę poszczególnych części masz podaną na stronie producenta www.jedo.pl ja nie zwracałam na to uwagi bo i tak mam windę i nigdzie nie będę tego wózka nosić, ale z ciekawości porównałam kiedyś z Teutonią i właściwie nie było różnicy
Całą tapicerkę można prać - tak przynajmniej powiedziano mi w sklepie
Ja będę zamawiała bezpośrednio w sklepie Fyn 4 DS Classic ale w internecie w innych miejscach też są np ..:: BOBO WÓZKI DZIECIĘCE ::.. ► Bebecar Peg Perego Maxi Cosi: FYN 4DS Freeline głęboko-spacerowy Nowość 2009
No tak, a potem jakby co to będzie na mnie mimo wszystko radziłabym obejrzeć wózeczek na żywo, chociaż ze względu na kolory bo one jednak na żywo wyglądają trochę inaczej niż w internecie...
Jeszcze jedno - różnica między opcją Classic i Freeline jest taka, że w Freeline poza (oczywiście zamykaną) siateczkową wentylacją jest zamykane foliowe okienko na górze przez które można "podglądać" dziecko. Jest to o tyle ważne, że budka jest ta sama do gondoli i spacerówki, a jak dziecko jedzie w spacerówce przodem do kierunku jazdy to z takim okienkiem łatwiej jest mieć je na oku
dzieki wielkie za wszelkie informacje, a pooglądać jednak pojadę, zeby później nie było na Ciebie;-);-);-)