ptaszyna83
Fanka BB :)
Antkowa - wielkie dzięki a jaki wybrałaś fotelik? Pasuje do wózka?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ptaszyna, Fyna 4 widziałam na żywo w sumie 3 razy i trochę się nim pokręciłam też przed sklepem - niestety nie mam żadnego doświadczenia w prowadzeniu wózków więc trudno mi porównywać z innymi ale chyba jest Ok. Ja przynajmniej i tak nie znalazłam nic innego w rozsądnej cenie co by spełniało aż tyle moich oczekiwań, jedyne czego brakuje z mojej "listy wózkowych życzeń" to przekładana rączka ale akurat bez tego też da się żyć ;-) wcześniej zastanawiałam się nad Teutonią Mistral S - kiedyś już o tym pisałam:
moim zdaniem niektóre rzeczy Jedo ma nawet lepsze niż Teutonia Mistral S:
- pompowane wszystkie 4 koła, Mistral S ma tylko piankowe
- przednie koła obrotowe można łatwo zablokować nawet nogą, w Mistralu trzeba wszystko robić ręcznie co w zimie na błocie mogłoby być trochę niefajne...
- przednie kółka większe niż w Teutonii
- regulowana amortyzacja (niestety tylko z tyłu), nie przypominam sobie żeby w Teutonii można było ją regulować
- gondola ma regulowane oparcie, w Teutonii nie ma takiej opcji
- CENA - to chyba nie wymaga komentarza
Nawet jeśli chodzi o gwarancje nie ma dużej różnicy bo Jedo daje 2 lata