reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wózki

Antkowa ten wózek to też nasz faworyt :) daj znać jak bedziesz go już miała :) A widziałaś go w sklepie? Ja niestet widziałam tylko 3 kołowy

reklama
Antkowa, Ptaszyna83 my również jesteśmy zdecydowani na Jedo Fyn 4DS, oglądałam go dzisiaj i porównywałam z Bartatiną ale jednak kupimy Fyn. Moim typem też był limonkowy ale boję się ze do niego będą lgnąć muszki itd. Ma śliczny ale ostry, jasny kolor i tego sie obawiam.
Wózek na żywo preznetuje sie bardzo fajnie i łatwo sie prowadzi.

a my w końcu zakupiliśmy dziś wózeczek - stanęło na CONCORDA FUSION kolor RADON

concord.jpg

- tyle, że fotelik mamy JANE STRATA

bl_fotelik.jpg

i gondolkę też raczej kupimy od JANE (CAPAZO) bo one bezproblemowo pasują do Concordów a są troszku większe i wg nas takie jakieś... bardziej funkcjonalne. W każdym razie cieszę się, że kolejny problem rozwiązał się! :-D:-D:-D no i ... z przewożeniem tego wózeczka problemów nie będzie żadnych bo on to chyba nawet do malucha by się zmieścił. Nooo humorek od razu mi się poprawił!

Ostatnia edycja:
Goteczko kurcze ja tez typuje na concorda fusiona. jak na razie prubuje skompletowac go z uzywana gondolka ale jeszcze takowej nie upolowalam. super jest ten wozek, gratuluje zakupu. mam nadzieje ze za niedlugo dolacze do szczesliwych nabywcow tego wozeczka. :-)

my też planujemy zakup używanej gondolki i jak pisałam pasuje do stelaża concorda gondolka JANE CAPAZO PRO a tych używanych jest znacznie więcej niż PROTONÓW robionych przez Concorda

goteczko a powiedz mi jeszcze czy foteliki jane strata tez pasuja na stelaz do concordow??? da sie je wpiac???

foteliki strata i rebel tez jak najbardziej pasują ale...pod jednym warunkiem - musza mieć dopisek PRO. My właśnie mamy fotelik Jane strata PRO i gondolkę też (jak pisałam) chcemy mieć JANE. W fotelikach bez PRO nie ma tej takiej wypustki na dole (na przedłużeniu rączki) i nie można ich montować wtedy do stelaża.

Hej Mamuśki to jak się chwalimy to i ja sie pochwalę:-)

kupiłam wózeczek Coneco Toledo na allegro bo w sklepie są droższe mniejszy wybór kolorów i oczywiscie torba gratis na allegro...
łóżeczko baby ono
oraz fotelik samochodowy do 13kg-coneco pioneer plus
teraz pozostało mi zakup wanienki,poscieli,i innych potrzebnych rzeczy.....jednak bez listy sie nie obedzie :-)

pozdrawiam
moz-screenshot-2.jpg
moz-screenshot-3.jpg

moz-screenshot-1.jpg
toledo.jpg

Załączniki

• toledo.jpg
    toledo.jpg
    31,9 KB · Wyświetleń: 63
  • baby ono.jpg
    baby ono.jpg
    17,9 KB · Wyświetleń: 75
  • fotelik.jpg
    fotelik.jpg
    23,1 KB · Wyświetleń: 62
Ostatnia edycja:
reklama
Ptaszyna, Fyna 4 widziałam na żywo w sumie 3 razy i trochę się nim pokręciłam też przed sklepem - niestety nie mam żadnego doświadczenia w prowadzeniu wózków więc trudno mi porównywać z innymi ale chyba jest Ok. Ja przynajmniej i tak nie znalazłam nic innego w rozsądnej cenie co by spełniało aż tyle moich oczekiwań, jedyne czego brakuje z mojej "listy wózkowych życzeń" to przekładana rączka ale akurat bez tego też da się żyć ;-) wcześniej zastanawiałam się nad Teutonią Mistral S - kiedyś już o tym pisałam:
moim zdaniem niektóre rzeczy Jedo ma nawet lepsze niż Teutonia Mistral S:
- pompowane wszystkie 4 koła, Mistral S ma tylko piankowe
- przednie koła obrotowe można łatwo zablokować nawet nogą, w Mistralu trzeba wszystko robić ręcznie co w zimie na błocie mogłoby być trochę niefajne...
- przednie kółka większe niż w Teutonii
- regulowana amortyzacja (niestety tylko z tyłu), nie przypominam sobie żeby w Teutonii można było ją regulować
- gondola ma regulowane oparcie, w Teutonii nie ma takiej opcji
- CENA - to chyba nie wymaga komentarza :-p
Nawet jeśli chodzi o gwarancje nie ma dużej różnicy bo Jedo daje 2 lata

Calla, o muszkach nie pomyślałam, ale wydaje mi się że ten kolor chyba nie jest aż tak jaskrawy żeby je przyciągać, to jednak nie żółty... :sorry2: nie mam pojęcia, nie znam się na muszkach i ich preferencjach :-D ale argument wart wzięcia pod uwagę... Z kolei ten beżowy wydaje mi się za jasny - wygląda super ale boję się że trzeba będzie go bardzo często prać... Pozostałe kolory niestety nie podobają mi się :-(

Do góry