sylwia.m
Szczęśliwa Mamusia:))
Kpjm te miękkie torby są utwardzone od spodu Miękkie są tylko po bokach:-) Miałam też taką więc wiem co mówię:-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Producent wózków i artykułów dziecięcych - TAKO - wózki dziecięce, wózki lalkowe...
ja mam na taki chrapke:-):-)
i do kompletu fotelik samochodowy
Dla mnie np. było bardzo ważne bo widziałałam malego i byłam spokojna, ale później jeździł odwrócony ale już był owiele starszy ;-)Wyglada ladnie, tylko nie widze aby mozna bylo roczke spacerowki przezucic tak, aby dziecko patrzylo na mame. Ostatnio czytalam, ze to wazne. Co o tym myslicie? Wanze?
Dla mnie np. było bardzo ważne bo widziałałam malego i byłam spokojna, ale później jeździł odwrócony ale już był owiele starszy ;-)
Ja już mam plan jak będę wybierać wózek najpier net później przejdę się pomieście aby zobaczyć na żywo dany model i jak bedzie na necie taniej zamówie przez allegro
Veritaserum przekładana rączka przydaje się ale tylko wtedy gdy jest wietrznie bo możesz osłonic dziecko od wiatru. Nie wydaje mi się żeby miało znaczenie to czy widzi mamę bo początkowo wszystkie spacery dzieci przesypiają a później są bardzo ciekawe świata i wolą oglądac wszystko inne tylko nie mamę