stopi - sama już nie wiem - ale chyba nie o tym samym wózku mówimy - ja mówię o ABC DESIGN CONDOR i on miał (z tego co się orientuję) premierę jakieś 2 m-ce temu ??? a on concordach to słyszałam ale tylko fusion a abc design jakoś nie moge znaleźć
reklama
GOTECZKO sorka :-) ona miala ABC design astro , taki: wózek astro abc design ( spac+gond+fotelik globus ) A wiec to co pisalam ponizej dot. tego wozeczka :-) Mnie najbardziej zaszokowala roznica w cenie spacerowki Maclarena xlr 2008 i 2009. Rocznik 2008 mozna bylo kupic za ok. 900zl w pazdzerniku. A modele 2009 kosztuja ponad 1600 zl!!! szok
No jest strasznie duży, ale wszedł mi do bagażnika (co prawda musieliśmy zdjąć koła i przesunąć siedzenia oporowo do przodu; na szczęscie koła łatwo się zdejmuje), a że byłam na niego tak napalona, to nic mnie nie mogło powstrzymać...;-) Zapłaciłam za niego 950 zł. Ale warto było. Jest w bardzo dobrym stanie.
Ja przymierzam się do wózka Emmaljunga Mondial Duo Combi - to duży wózek o klasycznym wyglądzie - boję się tylko kół które są duże, ale nie skrętne....
Wózek jednakże bardzo mi się podoba i ma wszystkie potrzebne dla mnie funkcje... nie widziałam go jednakże na żywo
Wózek jednakże bardzo mi się podoba i ma wszystkie potrzebne dla mnie funkcje... nie widziałam go jednakże na żywo
Goteczko - ABC Condor premierę miał chyba troche wczesniej - bo ja sie na niego napalałam na poczatku ciąży i oglądałam go na żywo w sklepie. Niestety jest to nowy model i nie mogłam znaleźć żadnych opinii na jego temat. Ostatecznie kupiliśmy stelaż do bebe conforta - trophy Avenue i bedziemy uzywać gondoli która została po moim siostrzeńcu. Dokupiliśmy jeszcze do tego uzywany fotelik Creatis Bebe confort CREATIS z folią i moskitierą (600772725) - Aukcje internetowe Allegro i chyba bedzie dobrze. Jak juz wczesniej pisałam z firmy ABC design mielismy spacerówkę dla Jagody i ja jestem z niej zadowolona bardzo bo sprawdzała sie własciwie wszedzie.
A stelaże condor i trophy maja podobny wygląd i chyba sa tak samo funkcjonalne. Trudno jest mi wypowiadac sie na temat gondoli - jedyna różnica jaka jest na pewno to gondola od ABC jest przenoszona za uchwyt w budce a w Bebe confort ma uchwyty do przenoszenia. Aha i jeszcze jedno - ten stelaż ABC chyba sie składa w mniejszy pakunek - tak mi się wydaje.
Kleo - ładne te pierwsze 4 kółka Waszego Maleństwa
A stelaże condor i trophy maja podobny wygląd i chyba sa tak samo funkcjonalne. Trudno jest mi wypowiadac sie na temat gondoli - jedyna różnica jaka jest na pewno to gondola od ABC jest przenoszona za uchwyt w budce a w Bebe confort ma uchwyty do przenoszenia. Aha i jeszcze jedno - ten stelaż ABC chyba sie składa w mniejszy pakunek - tak mi się wydaje.
Kleo - ładne te pierwsze 4 kółka Waszego Maleństwa
KLEO - sliczny ten wozeczke i na pewno bedzie sie super sprawowac!!!!!! :-) :-) KPJM - fajny fotelik. A tak przy okazji jak juz temat fotelika - po wyjsciu ze szpitala takie malenstwo 3 dniowe jak powinno przewozic sie samochodem - juz w foteliku ?? Bo na rekach nie wolno.
reklama
catherinka
Marzec'06 i Lipiec'09
W foteliku