reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wózki

stopi - sama już nie wiem - ale chyba nie o tym samym wózku mówimy - ja mówię o ABC DESIGN CONDOR i on miał (z tego co się orientuję) premierę jakieś 2 m-ce temu ??? a on concordach to słyszałam ale tylko fusion a abc design jakoś nie moge znaleźć

reklama
A my dziś kupiliśmy używaną Emmaljungę Smart Duo Combi. Czaiłam się, czaiłam, aż w końcu stwierdziliśmy, że kupimy używany, a potem i tak dokupimy jakąś lekką spacerówkę. Jest w dobrym stanie, minimalne ślady użytkowania.

No jest strasznie duży, ale wszedł mi do bagażnika (co prawda musieliśmy zdjąć koła i przesunąć siedzenia oporowo do przodu; na szczęscie koła łatwo się zdejmuje), a że byłam na niego tak napalona, to nic mnie nie mogło powstrzymać...;-) Zapłaciłam za niego 950 zł. Ale warto było. Jest w bardzo dobrym stanie.

Ja przymierzam się do wózka Emmaljunga Mondial Duo Combi - to duży wózek o klasycznym wyglądzie - boję się tylko kół które są duże, ale nie skrętne....
Wózek jednakże bardzo mi się podoba i ma wszystkie potrzebne dla mnie funkcje... nie widziałam go jednakże na żywo:(

Goteczko - ABC Condor premierę miał chyba troche wczesniej - bo ja sie na niego napalałam na poczatku ciąży i oglądałam go na żywo w sklepie. Niestety jest to nowy model i nie mogłam znaleźć żadnych opinii na jego temat. Ostatecznie kupiliśmy stelaż do bebe conforta - trophy Avenue i bedziemy uzywać gondoli która została po moim siostrzeńcu. Dokupiliśmy jeszcze do tego uzywany fotelik Creatis Bebe confort CREATIS z folią i moskitierą (600772725) - Aukcje internetowe Allegro i chyba bedzie dobrze. Jak juz wczesniej pisałam z firmy ABC design mielismy spacerówkę dla Jagody i ja jestem z niej zadowolona bardzo bo sprawdzała sie własciwie wszedzie.
A stelaże condor i trophy maja podobny wygląd i chyba sa tak samo funkcjonalne. Trudno jest mi wypowiadac sie na temat gondoli - jedyna różnica jaka jest na pewno to gondola od ABC jest przenoszona za uchwyt w budce a w Bebe confort ma uchwyty do przenoszenia. Aha i jeszcze jedno - ten stelaż ABC chyba sie składa w mniejszy pakunek - tak mi się wydaje.

Kleo - ładne te pierwsze 4 kółka Waszego Maleństwa

KLEO - sliczny ten wozeczke i na pewno bedzie sie super sprawowac!!!!!! :-) :-) KPJM - fajny fotelik. A tak przy okazji jak juz temat fotelika - po wyjsciu ze szpitala takie malenstwo 3 dniowe jak powinno przewozic sie samochodem - juz w foteliku ?? Bo na rekach nie wolno.

reklama
Do góry