reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wózki

Lucy, cięszę się, że wszystko w porządku i gratuluję widoku fasolki. Wracaj do nas szybko, bo brakuje nam twoich długaśnych postów.

reklama
sylwia wyglada rewelacyjnie! tylko ja mam pytanko te starsze dzieci jak dlugo w ogole chca jezdzic w wozeczkach/spacerowkach? a te dla niemowlecia miejsce- do ilu miesiecy moze tam jezdzic?
bo ja to szczerze mowiac, moja mala do teraz- dopoki nie zaszlam w ciaze nosilam caly czas w nosidelku,i tak na prawde to mam malutka wiedze odnosnie wozeczkow..

Natgirl ten wózek właśnie jest przystosowany dla młodszego i straszego. To siedzienie z tyłu moze byc juz dla noworodka.
Nie wiem jak długo dzieci siedzą, pewnie gdzies do około trzech latek ale to tez zależy od dziecka:baffled:
Ja na bank bedę kupowała podwójny chocby na wyjscie na zakupy, nie wyobrażam sobie żeby ten straszy tak sobie biegał luzem bo go nie okiełznam:-D nie mówiąc juz o zakupach:-D:-D

netgirl mój mały jeździł dosyć długo bo miał ponad 3 lata jak się rozstał z wózkiem a dzieci z przeczkola w podobnym wieku żaden nie przyjężdzał wózkiem. Ztym że moi rodzice go odbierali i musieli dosyć duzy kawałek przejść się a ja póżniej z nim wracałam więc też dla wygody go woziliśmy.

Hej ja zanim zaszłam w ciąże sprzedalam po córce wózek,i teraz mam maly problem bo nie wiem jaki kupic,mam już upatrzony,i w sumie mysle ze bedzie dobry globoko spacerowy..:-):-):-):-):-):-):-):-D:-D

My mamy jeszcze po synku Jane Powertrack 360 i nie zamieniłabym go na żaden inny, jest lekki, pojedzie po wszystkim, świetnie się prowadzi a jak dzidzia podrośnie wyjmujemy gondolę i montujemy spacerówkę. Starczy więc na dłuższy czas :-)
jedyny mankament to nasze ulice - nie są dostosowane do wózków 3 kołowych.

reklama
Do góry