reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wózki

a my dostalismy chicco enjoy i powiem Wam, że to bardzo fajny wózek (chociaż noworodka bym w nim nie woziła-ponoć jest 0+)
Ma wyczuwalną amortyzację i dośc duże kółka, jak na spacerówkę, więc póki co nie szukam nic

reklama
ja dziewczyny kupie ten bo podoba mi sie cena i wogole jakis ma wyglad.. kolor mi podchodzi i za ciezki nie jest
a przede wszystkim ma duzy kosz na zakupy wiec moze byc:tak::tak::tak:

Jesli moge cos wtracic,to to ze ja polecam w takich zwyklych spacerowkach(nie parasolkach) taka tacke dla dziecka,u nas sie sprawdzila miliony razy,Dziecku zamontowalam tam zabawke na przyssawke,czy kladlam jakies chrupki itd....
tak jak jest w tym modelu np Babylook Wygodny Wózek Spacerowy - Przekładany (484880134) nasza-klasa.pl - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy
Poza tym ten model jest do 25kilo a poprzedni Kamilki do 15 kilo. Ale to jest tylko przyklad.Wazne zeby bylo siedziska jak najszersze tez.Nie mniej niz 35cm.

moja teściowa chce nam takie kupić na święta..tylko jej się w oczy rzuciło Chicco.
dobrze, ze Chicco już chyba nie produkuje takich. może uda mi się przekonać ją do mojego..:-)
mam pytanie: który byście kolor wybrały?
productvariant-6063-l-1.jpg czy productvariant-6065-l-1.jpg

reklama
mój problem z wózkiem jest taki: oba kolory mi się podobają, oba są dostępne i w obu kolorach można kupić dodatki do wózka... osiołkowi w żłoby dano... :baffled:

Do góry