Sylwestrowa
Fanka BB :)
My mamy Anex E/type - ma ktoś i podzieli się opinią?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tylko to są właśnie typowe małe kółka :/Zobacz sobie maxicosi gia, britax romer b-agile m, sama nie uzywalam, tylko od znajomych slyszalam opinie. U nas na grupie bardzo sobie chwalily dziewczyny joie litetrax 4.
To nie sa male kolka, jasne nie takie jak w tych pierwszych czolgach ktore czesto kupujemy ale tez nie te miniaturowe ze spacerowek miejskich co waza 5/6 kg, zajmuja tyle co nic no ale po zwyklych dzourach nie przejadą. Na wielkich kolach widzialam spacerowki do biegania tylko ze są trzykolowe.Tylko to są właśnie typowe małe kółka :/
A ktoś poleca taką do tysiąca spacerówka na fajnych dużych kołach, która poradzi sobie w terenie ??
Przejadę po sklepach i zobaczę, a do lionelo już się zaraziłam, bo poczytałam komentarze na internecieTo nie sa male kolka, jasne nie takie jak w tych pierwszych czolgach ktore czesto kupujemy ale tez nie te miniaturowe ze spacerowek miejskich co waza 5/6 kg, zajmuja tyle co nic no ale po zwyklych dzourach nie przejadą. Na wielkich kolach widzialam spacerowki do biegania tylko ze są trzykolowe.
Moze w jakimś sklepie jak poprobujesz to cos Ci wpadnie w oko.
Jesli zdecydujesz sie na lionelo jednak to moze bedziesz miala wiecej szczescia niz my i Cinsie super sprawdzi, powodzenia
Quinny zapp flex, kolezanka ma i jeździła nim dlugo. Wygladowo super . A sasiadka ma baby design WAVE czy jakoś tak, i jeździ po każdych terenach.Przejadę po sklepach i zobaczę, a do lionelo już się zaraziłam, bo poczytałam komentarze na internecie
Ja mam wózek cosatto. Polecam. Co prawda nie wożę bliźniąt, a dzieci rok po roku.Dziewczyny, a jaki wózek dla bliźniąt polecacie? Mam rodzić w kwietniu i chciałam już mniej więcej rozeznać się w temacie ale dla mnie za dużo tego czy kupić 3 w 1, czy 2 w 1 i foteliki samochodowe osobno? Macie jakieś sprawdzone modele ?
DziękujęJa mam wózek cosatto. Polecam. Co prawda nie wożę bliźniąt, a dzieci rok po roku.
Foteliki koniecznie osobno. Chyba, że jakiś zestaw z łupinami z odpowiednimi testami tj. ADAC lub test plus. Osobiście polecam podjechać autem do sklepu typu 8* (typowo z fotelikami). Bo najlepiej dobrać fotelik do samochodu.
Ps. Gratulacje