reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wózki

I trzeba zwrócić jeszcze uwagę na koła, żeby były duże, z praktyki wiem że łatwiej się prowadzi wózek po hardcorowym podłożu 😉
My przy zakupie naszego patrzyliśmy żeby spacerówka z 2w1 miała szerokie siedzisko po roku kupiliśmy spacerówkę z lionello anette
Dlugo wytrzymal Ci lionelo? Ja kupilam jak corka miala 7 miesiecy i z poczatku bylam bardzo zadowolona, ale rozlecial sie po roku i na gwalt musialam szukac kolejnej spacerowki bo dziecko jeszcze wozkowe bylo. Uzywalismy pozniej emotion z babyhome i jesli ktos szuka wozka miastowego to vida tej firmy ma wlasnie gondole plus fotelik mozna wpiąc, bardzo zwinny, lekki wozek, na nietrudne tereny.

reklama
Dlugo wytrzymal Ci lionelo? Ja kupilam jak corka miala 7 miesiecy i z poczatku bylam bardzo zadowolona, ale rozlecial sie po roku i na gwalt musialam szukac kolejnej spacerowki bo dziecko jeszcze wozkowe bylo. Uzywalismy pozniej emotion z babyhome i jesli ktos szuka wozka miastowego to vida tej firmy ma wlasnie gondole plus fotelik mozna wpiąc, bardzo zwinny, lekki wozek, na nietrudne tereny.
Do tej pory mam ten wózek , ale model anette jest specyficzny , bo duży jak na spacerówkę a i mi zależało na dużych kołach. Mieszkamy przy przy drodze krajowej przy której nie ma chodnika tylko zmasakrowane pobocze więc misiak mieć duże koła do tego moje dziecko było i jest duże jak na swój wiek i musiał być wysoki.
No właśnie , wszystko zależy po jakim terenie będzie się wozić dziecko i czy często . Ilu kupujących, tyle oczekiwań 😉

Do tej pory mam ten wózek , ale model anette jest specyficzny , bo duży jak na spacerówkę a i mi zależało na dużych kołach. Mieszkamy przy przy drodze krajowej przy której nie ma chodnika tylko zmasakrowane pobocze więc misiak mieć duże koła do tego moje dziecko było i jest duże jak na swój wiek i musiał być wysoki.
No właśnie , wszystko zależy po jakim terenie będzie się wozić dziecko i czy często . Ilu kupujących, tyle oczekiwań 😉
To fajnie ze Ci sie sprawdzil, mi tez zalezalo na duzych kolach, ogolnie wysokim siedzisku, duzej budzie itd, byl bardzo fajny, dawal rade na wertepach itd. Puscily u nas sruby boczne ktore trzymią caly wozek, najpierw jedna, maz naprawil, pozniej druga strona, poprostu sie wozek zlozyl w pol. Kola piankowe wiec tez szybko sie zuzyly niestety. Dobrze ze nie byl to spory wydatek.

Fajnie ze jest tyle roznych wozkow, w ten sposob kazdy jest w stanie dobrac odpowiedni do swoich potrzeb i oczekiwań. Ja sie ciesze ze okres wozkowania mamy juz za sobą i nie bedzie wiecej dykematow pezy wybirze, wystarczy mi:p

To jeszcze ja szybciutko tak naprawdę nie ma czegoś takiego jak wózek idealny. Zawsze jest coś kosztem czegoś. Jakbym miała komuś polecić jakiś wózek na cały okres podróżowania nim to nie wiem czy bym była wstanie coś polecić chyba tylko babyzen yoyo choć dla mnie te gondole są słabe w wózkach typowo spacerowych i ma też inne minusy A dodam, że miałam przyjemność jeździć łącznie 58 różnymi wózkami w różnym zakresie cenowym

Mówisz że polecasz ? Z wyglądu bardzo mi się podoba i jest bardzo tania, aż mam wątpliwości czy jakość nie będzie słaba.

Mówisz że polecasz ? Z wyglądu bardzo mi się podoba i jest bardzo tania, aż mam wątpliwości czy jakość nie będzie słaba.
Nie do mnie pytanie ale ja bym drugi raz nie kupila, w tym przedziale cenowy jest tez kinderkraft grande, bardzo podobny.
Niestety wiadomo ze czasem za jakosc trzeba troche wiecej zaplacic.

Nie do mnie pytanie ale ja bym drugi raz nie kupila, w tym przedziale cenowy jest tez kinderkraft grande, bardzo podobny.
Niestety wiadomo ze czasem za jakosc trzeba troche wiecej zaplacic.
Ehh to niedobrze. Kinder Kraft ma jak dla mnie za małe koła. Mamy już espiro magic, ale jak dla.mnke to typowa miejska spacerówka, w dodatku jest tylko do 15 kg, a mój 10miesoaczniak waży już 10 kg.
Jeżdżę głównie w wózku 2w1 camarelo piro, ciężki jest przeokrutnie, a niestety muszę go nosić na jedno piętro.
Szukam jakiejś spacerowki do tysiąca, bo nie wiem czy jak młody pójdzie, to czy będzie w ogóle chciał w wózku siedzieć. Może coś polecisz ??

Tak jak mówię mi się sprawdził . W kwietniu będzie 3 lata jak go mamy i nawet niespecjalnie wypłowiały jest, a mam ten ciemniejszy szary.
Wiesz , z wózkiem jest jak z każdym jednym sprzętem zależy z jakiej serii się trafi jednym może się szybko zepsuć innym później , różnie bywa. Szczerze mówiąc ja naprawdę go tyrałam u nas jak chodziliśmy praktycznie codziennie gdzieś i na wakacjach . Mamy też zwykła parasolkę , ale jak nią jechałam po naszym poboczu czy musiałam wjechać na chodnik to miałam wrażenie , że zaraz się złamie , ale to każdy ma też inne odczucia i upodobania. Ja poprostu nie wyobrażam sobie wózka nie ważne czy 2w1 czy spacerówka z małymi kołami 😆

Ja dla pierwszej corki mialam x lander x move, wozek ogolnie okej. Sprzedalam i już wozi się 3 dziecko w nim takze jakość okej. Duże koła, tylko mi spacerowka się nie podobała wizualnie. Teraz przy drugiej mam stokke xplory, typowo miejski raczej wozek. Ale śliczny 😂chociaż zaliczamy nim i plaże i lasy i daje rade.

reklama
Ehh to niedobrze. Kinder Kraft ma jak dla mnie za małe koła. Mamy już espiro magic, ale jak dla.mnke to typowa miejska spacerówka, w dodatku jest tylko do 15 kg, a mój 10miesoaczniak waży już 10 kg.
Jeżdżę głównie w wózku 2w1 camarelo piro, ciężki jest przeokrutnie, a niestety muszę go nosić na jedno piętro.
Szukam jakiejś spacerowki do tysiąca, bo nie wiem czy jak młody pójdzie, to czy będzie w ogóle chciał w wózku siedzieć. Może coś polecisz ??
Zobacz sobie maxicosi gia, britax romer b-agile m, sama nie uzywalam, tylko od znajomych slyszalam opinie. U nas na grupie bardzo sobie chwalily dziewczyny joie litetrax 4.

Do góry