Wreszcie mam wózek no może pół wózka Na początku napalilam się na Joolz Day 2. Ale raz że cena dwa kubelkowa spacerowka nie do końca byłam przekonana. Któraś z Was tu na forum dawno temu pisała o Cybexie Priam. Wyszukalam go i też mi wpadł w oko ale cena nowego już totalnie zwalila mnie z nóg bo nagle się okazało że ten Joolz Day 2 wcale nie jest taki drogi przy nim. Zaczęłam szukać używanego. Noi tak szukałam aż do wczoraj, pojawił się na OLX model powystawowy. Stelaż chromowany i do tego spacerowka Lux Seat za 2700 zł. 2 lata gwarancji. Wózek nowka sztuka. Gondole jedynie dokupimy ale już myślę że używana, cena około 600 zł takiej używanej. Najbardziej zależało mi na stelażu bo w przypadku używanych wózków często gęsto był on dość wyeksploatowany a tu nie dość że nowy to jeszcze na gwarancji.
Co do fotelika i bazy też zdecydujemy się na Cybex i do tego ta obrotowa bazę.Zobacz załącznik 952353Zobacz załącznik 952354
Ja mam priama i bardzo sobie chwale a za taka cenę to brałabym w ciemno. Myśle ze będziesz zadowolona[emoji4][emoji4]