Ennis92
Fanka BB :)
A to pewnie carreraJutro zerkne bi nie pamiętam a wozek mam w drugim domu[emoji5] dalam za niego 1200 zl ma czerwono czarny stelarz gondola w kolorze jakby jeansu[emoji5]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A to pewnie carreraJutro zerkne bi nie pamiętam a wozek mam w drugim domu[emoji5] dalam za niego 1200 zl ma czerwono czarny stelarz gondola w kolorze jakby jeansu[emoji5]
Jestem zadowolona☺ Gondola sluzyla nam dosyc dlugo bo jest odrobine dluzsza od standardowych, w spacerowce nadal jeździmy i pewnie pojezdzimy w niej do czerwca malemu sie podoba jazda w niej wiec po co juz zmieniac. Ja mieszkam spkry kawalek od szosy droge mam zwykla gdzie niegdzie wysypana kamykami i powiem Ci szczerze ze po takich wertepach wozek bardzo dobrze sie prowadzi ☺ kolezanka miala adamexa i czesto na niego narzekala tak wiec czasami placi sie tylko za markęA to pewnie carrerajak wrażenia? Gondola, spacerówka?
Jestem zadowolona[emoji5] Gondola sluzyla nam dosyc dlugo bo jest odrobine dluzsza od standardowych, w spacerowce nadal jeździmy i pewnie pojezdzimy w niej do czerwca malemu sie podoba jazda w niej wiec po co juz zmieniac. Ja mieszkam spkry kawalek od szosy droge mam zwykla gdzie niegdzie wysypana kamykami i powiem Ci szczerze ze po takich wertepach wozek bardzo dobrze sie prowadzi [emoji5] kolezanka miala adamexa i czesto na niego narzekala tak wiec czasami placi sie tylko za markę
Dziękuję bardzo za opinieZnalazlam na internecie moj to Camarelo Sevilla
No ja bym tak do końca marca chciała juzmiec wózek [emoji85] a że będę zamawiać z Polski to pewnie trochę zejdzie.a myślala któraś z Was o muuvo quick? zastanawiam się nad tym wózkiem, ale ciężko tak w ciemno go wybierać a dopiero wyszedł. Jeszcze czasu trochę mam bo mam termin na styku czerwca i lipca, ale wolę już się przygotować![]()
No ja bym tak do końca marca chciała juzmiec wózek [emoji85] a że będę zamawiać z Polski to pewnie trochę zejdzie.
Muszę obejrzeć ten i którym piszesz
Ja na szczęście jestem na miejscu, ale i tak chciałabym mieśc wszystko kupione z wyprzedzeniem. Oglądałam go, leciutki, składa sięjedną reką, wydaje się stabilny, i naprawdę fajny w swojej cenie, ale niedawno wyszedł. Chyba będę musiała próbować na sobie![]()
Mi się pozmieniało i teraz chcę wózek czarny ze złotym. Pewnie jeszcze mi się odwidzi![]()