reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wózki

reklama
A to pewnie carrera :) jak wrażenia? Gondola, spacerówka?
Jestem zadowolona☺ Gondola sluzyla nam dosyc dlugo bo jest odrobine dluzsza od standardowych, w spacerowce nadal jeździmy i pewnie pojezdzimy w niej do czerwca malemu sie podoba jazda w niej wiec po co juz zmieniac. Ja mieszkam spkry kawalek od szosy droge mam zwykla gdzie niegdzie wysypana kamykami i powiem Ci szczerze ze po takich wertepach wozek bardzo dobrze sie prowadzi ☺ kolezanka miala adamexa i czesto na niego narzekala tak wiec czasami placi sie tylko za markę

Jestem zadowolona[emoji5] Gondola sluzyla nam dosyc dlugo bo jest odrobine dluzsza od standardowych, w spacerowce nadal jeździmy i pewnie pojezdzimy w niej do czerwca malemu sie podoba jazda w niej wiec po co juz zmieniac. Ja mieszkam spkry kawalek od szosy droge mam zwykla gdzie niegdzie wysypana kamykami i powiem Ci szczerze ze po takich wertepach wozek bardzo dobrze sie prowadzi [emoji5] kolezanka miala adamexa i czesto na niego narzekala tak wiec czasami placi sie tylko za markę
Znalazlam na internecie moj to Camarelo Sevilla
Dziękuję bardzo za opinie :) właśnie nad Sevilla myślałam.

a myślala któraś z Was o muuvo quick? zastanawiam się nad tym wózkiem, ale ciężko tak w ciemno go wybierać a dopiero wyszedł. Jeszcze czasu trochę mam bo mam termin na styku czerwca i lipca, ale wolę już się przygotować :p

a myślala któraś z Was o muuvo quick? zastanawiam się nad tym wózkiem, ale ciężko tak w ciemno go wybierać a dopiero wyszedł. Jeszcze czasu trochę mam bo mam termin na styku czerwca i lipca, ale wolę już się przygotować :p
No ja bym tak do końca marca chciała juzmiec wózek [emoji85] a że będę zamawiać z Polski to pewnie trochę zejdzie.

Muszę obejrzeć ten i którym piszesz

No ja bym tak do końca marca chciała juzmiec wózek [emoji85] a że będę zamawiać z Polski to pewnie trochę zejdzie.

Muszę obejrzeć ten i którym piszesz

Ja na szczęście jestem na miejscu, ale i tak chciałabym mieśc wszystko kupione z wyprzedzeniem. Oglądałam go, leciutki, składa sięjedną reką, wydaje się stabilny, i naprawdę fajny w swojej cenie, ale niedawno wyszedł. Chyba będę musiała próbować na sobie :p

Ja na szczęście jestem na miejscu, ale i tak chciałabym mieśc wszystko kupione z wyprzedzeniem. Oglądałam go, leciutki, składa sięjedną reką, wydaje się stabilny, i naprawdę fajny w swojej cenie, ale niedawno wyszedł. Chyba będę musiała próbować na sobie :p

Moja siostra kupiła włąśnie ten wózek, są już po pierwszych dniach próbowania i jest genialny! Póki co jej pomagam, bo jest po cesarce i fajnie da się nim jeździć, składanie go to w ogóle na moje bajka :) Mega fajny, szkoda, że za wcześnie, żeby po niej przejąć, bo kupiła dwa w jednym, ale chyba kupię samą spacerówkę a gondolę o niej :)

reklama
Do góry