Ankzoc no ale to, że jest zwolenniczką maclarenów nie zmienia jakości wózka peg perego, przecież nie zniszczyła tego wózka na dzień dobry, tylo porobiła realne fotki, to o czymś też świadczy.
Confi czekam więc na Twoją relację
jestem bardzo bardzo ciekawa
Mamstud no wygląda bardzo solidnie... ale mi zależy na czymś lekkim, bo równie dobrze mogłabym zostać przy tym co mam
i nie podobają mi sie te tacki w rzdanym wózku, choć czytałam, że niektóre dzieci to b. lubią, no ale Tymkowi pałąk musi wystarczyć. Nie chcę zmienić wózka tylko na parasolkę...będą 2 w użyciu, a parasolka na moje wyprawy poza miasto do mamy czy nad morze, gdzie z ciężkim wózkiem i nieskładanym nikt mnie nie chce zabrać.
Ja osobiście uważam, że ten SI wcale nie wygląda jak dla lalki
widziałam masakryczne wózki, właśnie takie zupełnie maluchy, na kółkach wielkości piłki tenisowej i na stelażu kawałek szmatki zupełnie nieusztywnionej
a tn SI naprawdę jest polecany i ma praktycznie same pozytywne opinie, a kółka właśnie sa jego ogromną zaletą
Znów mam dylemat z wózkiem
Bo ten peg perego SI za tą cenę okazał się nieidealny
Po pierwsze pałąk, który Tymek bardzo lubi jest za daleko od dziecka i Tymek go z pewnością nie sięgnie
, a po zdjęciu tego pałąka, spacerówka jest oszpecona
tak jak Confi tu wklejała wypowiedzi innych. Po drugie, kolory zieleni są okropne (a o takim myślałam) . Po trzecie- jakieś śrubki są sterczące i się nie dokręcają, bo taka ich uroda
. No i po czwarte zwróciłam uwagę, że okienko w budce jest nie w tym miejscu co powinno i na dobrą sprawę nie spełnia swojej roli, a bardzo mi zależy na tym okienku
No i szukam dalej
Znacie może ten wózeczek Wózek Chicco Lite Way spacerowy - opis, informacje, dane techniczne produktu