reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wózki-zmiany wózkowe co mam i co planujemy kupić

Confi dziękuję za obszerny pis wózeczków. No już i tak zdecydowaliśmy z M że nie kupimy tego SI, zbyt wiele minusów jak na tą cenę, a szkoda, bo jest piękny.
Twój typ już mniej mi się podoba, choć koła są widać solidne... bardziej w tej firmy podoba mi sie już z osobnymi rączkami, no ale to raczej wada wózeczka, bo jak sama pisałaś jedną ręką się nie poprowadzi... eh... no i skłaniam się do tego co kupiła Ankzoc no ale do póki nie zobaczymy go na żywo wraz z M to na pewno go nie kupimy.
Daj znać jak już kupisz to cacko :-) czekam na zdjęcia wraz z Damiankiem, on jest taki fajniusi... :-D
Pozdrawiam

reklama
a czy ja wiem czy jest aż taka różnica...

539puh.jpg

o7ip9u.jpg

Kasica a widziałąś Topaza na żywo? Ja porównywałam i Topaz przy Callisto wygląda jak wózek dla lalek...ale to jest moja opinia. Gdyby nie było Callisto to być może bym go kupiła bo patrzyłam na niego w pierwszej kolejności

Witajcie :) Jeśli mogę się wtrącic ;) Jak już rozmawiacie o spacerówkach to polecam Peg perego Aria OH. Rewelacja - ja go mam i jestem bardzo zadowolona. Jest lekki (ok 5,5 kg), składa się jedną ręką, ma wygodny uchwyt do przenoszenia, w komplecie dopinany koszyczek na soczek/butelkę, folię p.deszczową i osłonkę na nóżki. Z zalet wymienię jeszcze pasy... są luźne, nie opinają dziecka, ma dużo swobody i do tego są bezpieczne, zaletą jak dla mnie jest jeszcze tacka z przodu z wgłębieniem na kubeczek. Łatwiej dostępnym zamiennikiem jest Mamas&Papas Aria, tylko że ten już nie składa się jedną ręką. Acha no i rzecz ważna - Cena :) Ja za swoją Arię dałam 589 zł w tamtym roku.

Ewelina975 ale Aria ma nieregulowany podnóżek :-( i uważam, że dla takich dzieci jak nasze (majowych) to bardzo ważne by nóżki nie wisiały, to zdecydowanie za wcześnie.
Confi no dla mnie różnica w wyglądzie jest kolosalna :-)

Ewelina...mnie się Aria zwyczajnie nie podoba.

Okruszku
, nie będę przeciez nikogo na siłę przekonywać. Mam zdanie takie a nie inne gdyż miałam okazję porównać te wózki i w starciu z Callisto Topaz wypada bladziutko, jednak nie twierdzę ,że jest wózkiem złym, gdyż nie jest. Moim głównym kryterium były pojedyncze koła...jeśli komuś to nie przeszkadza to Topaz jest dobrym wyborem. W ogóle uważam ,że Cybex robi fajne wózki za rozsądną cenę :tak:

Kasica
..no opinia użytkowników bezcenna. Ja niestety nie mam takiej i bazuję na własnych odczuciach i porywie serca ;-)
Opinię dostałam od pawimi ,ale ona miała tyle wózków i do każdego miała jakieś ale...gdybym miała się tylko na tym opierać to żaden wózek nie jest idealny. Mam nadzieję ,że będziesz zadowolona i koniecznie pokaż zdjęcia Sanki w nowym nabytku :tak:

reklama
ja się tu nie udzielam, bo ja jakoś nie myśle o zmianie wózka. jakie wy wózki macie teraz? dlaczego chcecie zmieniać? bo może i ja powinnam.
ja mam taki:
do1_22.jpg

miałam bardzo podobny (taki sam typ, trochę inny model) przy Mikołaju i jeżdził w nim do jakigoś 2,5 roku potem praktycznie już tylko chodził. (o tak wogole to mam znajomą która ma syna w tym samym wieku co Mikołaj i woziło go w spacerówce do 4 i pół roku życia!!!!!!!!) szok.
no dobra wracając do temtu czemu zmieniacie wózki?

Do góry