reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

wózki-zmiany wózkowe co mam i co planujemy kupić

reklama
Marzenko...chcialam wstawic wczesniej ale nie dzialala mi ta stronka...no ale teraz juz jest ok......:-):-):-):-):-):-)

DSC04220..jpgDSC04227..jpgDSC04226..jpgDSC04221..jpg

jola466- jolu to jest peg perego aria??? dziewczyny wyglądają super, szczerze to współczuje Ci pchania tego ciężaru

jola466- jolu to jest peg perego aria??? dziewczyny wyglądają super, szczerze to współczuje Ci pchania tego ciężaru

Ankzoc...dokladnie to jest mamas and papas Aria Twin ....ale wlasnie Moniqsan ostatnio mi tlumaczyla ze odpowiednik tego wozeczka w Polsce jest peg perego...I rzeczywicie sprawdzxalam i sa bardzo podobne...
A powiem Ci ze ten jest leciutki...9 kilo wazy , choc moj City mini wazy 11kg wiec tez nie jest ciezki...
Nie bylismy jeszcze na spacerku ale jesli tatmten moge jedna reka prowadzic to ten bede jednym paluszkiem...:-);-);-);-);-)
Na pewno nie ma co porownywac do pojedynczego wozeczka ....
a dla mnie tak jak pisalam bardzo wazne bylo zeby dziewczyny mogly siedziec tak na

prosto....:tak:..zobaczymy mam nadzieje ze sie sprawdzi...
Iwee tez go ma i jest mega zadowolona ...:tak:

my mamy ten tylko w kolorze Moonlight....

http://www.mamasandpapas.com/product-aria-twin-city-scape/188248800/type-i/

Marzenko....dziekuje...:-)))

Ostatnia edycja:
Joluś fajny ten wózeczek,a siostry ksero wyglądają w nim bosko:tak: One są identyczne:sorry2:dlaczego ja nie widzę różnic:dry:

a ja zamiast Jane mam Coneco Flash
coneco-flash.jpg

a tu opis od producenta:
WYMIARY SIEDZISKA:
głebokość 22 cm
szerokosć 33,5 cm
wysokość 43,5 cm
WYMIARY PO ZŁOŻENIU:
długośc 85,5 cm
szerokosc 52 cm,
wysokośc 37 cm
Opis wózka:
waga wózka tylko 7,5 kg
nowoczesna kolorystyka,
demontowalny uchwyt na napoje dla dziecka,
koła przednie samonastawne z możliwością zablokowania,
oparcie z regulowanym płynnie kątem nachylenia z możliwość rozkładane do pozycji leżącej
regulowany podnóżek,
składana duża budka z okienkiem,
wszystkie koła amortyzowane,
tylne koła z hamulcami,
okrycie na nóżki w zestawie,
5-punktowe pasy bezpieczeństwa,
demontowalna barierka z przodu
duży kosz na zakupy
Wózki posiadają nowoczesną wzmocnioną i profilowaną ramę, dzięki czemu można przewozić nimi dzieci nawet o wadze 20 kg.

reklama
Jolu...no cóż mogę powiedzieć....same superlatywy...ja też jestem zdecydowana na Arie,tylko w wersji pojedyńczej:tak:
Jeszcze gdyby mnie ta nuna nie korciła...:wściekła/y::-:)-:)-(
Gratuluje zakupu:tak:
Dziewczynki są super:tak::-)

Dziewczyny fotki dam jak zrobię bo fotelik w samochodzie:sorry2:

Do góry