reklama
no tak ale chociaż ją werandowali, a tu nic...żadnej styczności ze świezym powietrzem ...jak dla mnie zgrozaMoja szwagierka urodziła pod koniec września i właściwie z Małą też na żadne spacerki nie wychodzili. Nawet jak w październiku było jeszcze kilka ładnych i ciepłych dni to wystawiali ją na balkon, bo nikomu z czwartego piętra nie chciało się znosić wózka. Czasami później zabierali ją na spacerek do supermarketu, a na prawdziwym spacerku to chyba pierwszy raz była jakieś 2 tygodnie temu.
M
Marzena80
Gość
no tak ale chociaż ją werandowali, a tu nic...żadnej styczności ze świezym powietrzem ...jak dla mnie zgroza
Tylko jak dla mnie to mogli z nią wyjść na spacerek, bo wiadomo było, że to są ostatnie ładne dni, a z lenistwa tylko na balkon wystawiali. Wiem, że dobre i to.
My chyba zdecydujemy się na taki wózek:
Wielofunkcyjny Leviroo Spacerówka Folia i Fotelik (579525412) - Aukcje internetowe Allegro
Moja znajoma, która ma go od jakiegoś czasu, bardzo go sobie chwali i prawie nas przekonała do jego zakupu. Tylko niestety nie widziałam go na żywo. Trochę szkoda,że wybór kolorów jest taki mały, nie wiem na jaki się zdecydować, ale w sumie to nie jest najważniejsze, poza tym spełnia nasze oczekiwania, więc chyba się zdecydujemy.
Jestem ciekawa co o nim myślicie? Podoba się Wam?
Wielofunkcyjny Leviroo Spacerówka Folia i Fotelik (579525412) - Aukcje internetowe Allegro
Moja znajoma, która ma go od jakiegoś czasu, bardzo go sobie chwali i prawie nas przekonała do jego zakupu. Tylko niestety nie widziałam go na żywo. Trochę szkoda,że wybór kolorów jest taki mały, nie wiem na jaki się zdecydować, ale w sumie to nie jest najważniejsze, poza tym spełnia nasze oczekiwania, więc chyba się zdecydujemy.
Jestem ciekawa co o nim myślicie? Podoba się Wam?
M
Marzena80
Gość
Mi się podoba. Tylko ja wolałabym zobaczyć go na żywo i pojeździć troche, żeby sprawdzić jak się prowadzi. Ale wizualnie uważam, że jest o.k.
pomnik- wiesz mi sie tez starsznie podobaly te wozeczki, niestety sa ta wozki niemieckie i nie ma ich nigdzie w polsce wiec jesli nie masz kogos znajomogo kto go ma to nie masz szans na jego obejrzenie. Z calego opisu wozeczka to jest naprawde super!
Dzięki dziewczyny. Niestety ta moja znajoma, która ma ten wózek mieszka zbyt daleko żebym mogła się do niej wybrac i go obejrzec, ale z tego co mówi jest naprawdę świetny. No, cóż chyba jej zaufam i zamówię ten wózek. Tym bardziej, że strasznie mi się podoba:-) Myślę, że małej będzie w nim wygodnie. Słyszałam, że lepiej nie wybierac koloru czarnego, bo dziecku może byc za gorąco. Myślicie, że to prawda?
pomnik- ja bym nie wybrala koloru czarnego dla dziecka, bo wiadomo ze w lato czerny kolor szybciej przyciaga slonce i sie nagrzewa niz kolory jasniejsze, a pozatym jakos tak dziwnie caly czarny wozeczk dla maluszka, mi osobiscie sie nie podoba! a z tych wozeczkow co wybralas ladny jest czerwony , zielony i ten niebieski
M
Marzena80
Gość
Pomnik mi się podoba ten czarny, ale rzeczywiście też bym go nie kupiła. To tak samo jak z czarnym samochodem. Tylko w aucie często jest klima, a z wózeczkiem to już inna sprawa. Ja też zdecydowałabym się na czerwony lub niebieski. Zresztą czarny wózek jakiś taki przytłaczający byłby...
reklama
Podziel się: