reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

wózki-zmiany wózkowe co mam i co planujemy kupić

slonkoonline- nie nie ja mam z Quinny... i jestem wsciekla.....

marzena- wlasnie o to chodzi ze tak.... i to kupe kasy bo za caly wyszko mi jakies 800Funtow.... i doprowadzaja mnie do szalu... wlasnie za raz bede zdwonic... i ciekawe co mi powiedza... ciekawego...

confi- no ja tez juz szaleje jak wsciekla... bo zaplacone a tu go nie ma... oszaleje chyba... dobijaja mnie te ich bezdenne odpowiedzi... ze jeszcze nie ma na stanie i dowioza... kuzwa ale ja juz czekam ponad 4 tygodnie a tu nic....

reklama
Teraz tak pomyslalam sobie, ze jakbys powiedzmy zamowila wozek tak na 2 tyg przed porodem. Bo sobie obliczylas, ze akurat bedzie wg ich najdluzszego czasu realizacji zamowienia... To co bys miala bez wozka zostac!? SKANDAL POPROSTU!

kurcze paula to na prawdę lipa jakaś jest :/
a to jakiś sklep sprzedaje? czy osoba prywatna?? Bo jak jakiś sklep to bym ich zjechała na czym świat stoi i to nie słownie a pisemnie. Taką opinię bym im wystawiła ze nikt by nie chciał u nich kupować ;)

nucha1 tu coś znalazłam
Jędroch Bartatina ► Forum aleWozki.pl

poczytaj a poza tym jak to się mówi Google nie gryzie ;) ja znalazłam mnóstwo opinii o wózku który chciałam kupić. Miłego czytania

szukałam na google a teraz jeszcze chciałam zapytać o opinię tutaj!! czy to coś złego? wszystko można znaleźć na google to po co to forum!!

szukałam na google a teraz jeszcze chciałam zapytać o opinię tutaj!! czy to coś złego? wszystko można znaleźć na google to po co to forum!!
no i po co się oburzasz? Przecież znalazłam Ci dwie strony opinii o Bartatinie?? :confused:
i szukałam w naszym forumowym dziale "Tu zapytaj" ale nic nie było więc wyluzuj...

reklama
confi- tak sklep i to w Angli a ja mieszkam w Irlandi i nie mam jak tamm sie dostac... wlasnie niedawno dzownilam i powiedzieli ze wysla jak najszybciej.... zobaczymy....

slonkoonline- tak juz ich zjechalam ale oni nic nie moga zrobic... kuzwa glupie tlumaczenie... maja go wyslac jak najszybciej... ciekawe ile to bedzie trwalo...

Do góry