reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

wózki-zmiany wózkowe co mam i co planujemy kupić

reklama
My chyba zdecydujemy się na taki wózek:
Wielofunkcyjny Leviroo Spacerówka Folia i Fotelik (579525412) - Aukcje internetowe Allegro
Moja znajoma, która ma go od jakiegoś czasu, bardzo go sobie chwali i prawie nas przekonała do jego zakupu. Tylko niestety nie widziałam go na żywo. Trochę szkoda,że wybór kolorów jest taki mały, nie wiem na jaki się zdecydować, ale w sumie to nie jest najważniejsze, poza tym spełnia nasze oczekiwania, więc chyba się zdecydujemy.
Jestem ciekawa co o nim myślicie? Podoba się Wam?

Kurcze - podoba mi się ten wózeczek (i w czarnej i w czerwonej wersji):-D ale... koła piankowe:confused:
czy któraś może mi coś więcej napisać na ten temat? Nie wiem nic (totalnie) na ich temat... Wcześniej jakoś byłam nastawiana przez wszystkich na pompowane koła - a tu piankowe...hmmm

Dzisiejszy dzien mnie chce chyba wykonczyc. A firma TAKO juz najbardziej. Dali wreszcie na stronie nowy katalog. Tylko, ze wozek jest pokazany jako calosc jeden w szaro-czerwonych barwach... A inne wersje sa w takich malutkich koleczkach i sa to tylko zdjecia kolorow materialow, nie wozkow calych!
No i jak ja mam teraz kupic wozek? BOZE!
Juz sie zmolescilam i w photoshopie przerobilam po swojemu.... Nie wiem, czy to cos przypomina faktyczny stan wozka.
Pierwsze zdjecie jest tego oryginalu, reszte powstawialam zolty i niebieski po swojemu jakbym chciala....

Załączniki

• 580204525.jpg
    580204525.jpg
    26,4 KB · Wyświetleń: 26
  • jumperx1.jpg
    jumperx1.jpg
    28,4 KB · Wyświetleń: 27
  • jumperx2.jpg
    jumperx2.jpg
    28,7 KB · Wyświetleń: 32
Haha i jeszcze dostalam wiadomosc od TAKO, ze nie maja dostepnych zdjec calego wozka, zebym mogla zobaczyc chociaz na zdjeciu wozek! Ja piernicze! Chyba zaraz zaczne walic glowa w sciane!
pomnik aga_k_m tez mi sie podoba ten wozek... Nawet ten czarny jest sympatyczny :) Ale ja zaraz przekombinuje z wozkiem i maz mnie juz wogole z domu wypedzi.

pomnik a widzialas ten wozek "na zywo"?

Ostatnia edycja:
aga_k_m - też miałam wątpliwości co do tych piankowych kół, ale ponoć jest on wystarczająco "miękki" dzięki resorom, a odpada problem ewentualnego przedziurawienia kół czy ich pompowania. Różne słyszałam opinie. Niektórzy nie wyobrażają sobie innych kół niż pompowane, inni nigdy by już więcej nie kupili wózka z takimi kołami. Trudno rozstrzygnąć.

slonkoonline - rzeczywiście bez sensu, że nie ma zdjęć całego wózka we wszystkich kolorach. Z tych, co pokazałaś najbardziej podoba mi się ten z żółtą wstawką, ożywia go ten kolor.
Tego wózka, który my chcemy kupić nie widziałam niestety na żywo, znam go tylko z relacji znajomej. Używa go na razie jakieś 2 miesiące i bardzo sobie chwali.

pomnik w zasadzie to zolte nie jest tak zolte jak producenta. Chodzi mi o to, ze producenta zolte jest nieco inne... I nie bede miala tej 100% pewnosci, ze to o to mi chodzi. Straszni sa... A najgorsze ze jest strasznie daleko dla mnie jechac do nich. A nie chce tez byc w takiej sytacji ze w ciemno zamowie wozek ze zdjec, a przyjedzie inny "Bo wie Pani widocznie lampa blyskowa za mocno dala swiatlo".
Kurde...

Kola piankowe, to chyba te lane z takiej plynnej pianki. Ze kolo jest cale z pianki... Kurde.. ciezko to wytlumaczyc piszac :)

Ostatnia edycja:
kurcze a ja ciagle czekam na swoj.... jestem wsciekla dzis dzwonilam do tej firmy....no i powiedzieli ze sie odezwa i nikt nie dzwonil jutro jeszcze raz zadzwonie...
ale odpowiedzieli ma moja wiadomosc ze miedzy 10-14 dni go dowioza... ale ja juz czekam prawie 4 tygodnie... i mam tego dosc...

paula a czy to nie z firmy TAKO?! :D bo ja mam podobne z nimi przejscia jeszcze nawet nie zamawiajac wozka. Nawet moj sklep w Otwocku ma problem z dowiedzeniem sie czegos od nich... Nawet ceny nie znaja jeszcze. A na allegro wszedzie wozki opychaja... Nawet zdjecia maja... A producent nie ma :D Hahahaha! Wymiekam!

kurcze a ja ciagle czekam na swoj.... jestem wsciekla dzis dzwonilam do tej firmy....no i powiedzieli ze sie odezwa i nikt nie dzwonil jutro jeszcze raz zadzwonie...
ale odpowiedzieli ma moja wiadomosc ze miedzy 10-14 dni go dowioza... ale ja juz czekam prawie 4 tygodnie... i mam tego dosc...

A zapłaciłaś już za ten wózek czy dopiero miałaś płacić przy odbiorze?

reklama
paula7 kurcze kobitko , nie zazdroszczę . Ja bym już kipiała ze złości. Trzymam kciuki by Ci go jak najszybciej przywieźli

mela zastanawiam się ile razy ja wyląduję u wulkanizatora, też mam kółka pompowane...hmmmm
mam nadzieje, ze nie zaskoczy mnie żadna niespodzianka jak bedę sama na spacerze

Do góry