reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wózki-zmiany wózkowe co mam i co planujemy kupić

reklama
My chyba zdecydujemy się na taki wózek:
Wielofunkcyjny Leviroo Spacerówka Folia i Fotelik (579525412) - Aukcje internetowe Allegro
Moja znajoma, która ma go od jakiegoś czasu, bardzo go sobie chwali i prawie nas przekonała do jego zakupu. Tylko niestety nie widziałam go na żywo. Trochę szkoda,że wybór kolorów jest taki mały, nie wiem na jaki się zdecydować, ale w sumie to nie jest najważniejsze, poza tym spełnia nasze oczekiwania, więc chyba się zdecydujemy.
Jestem ciekawa co o nim myślicie? Podoba się Wam?

Kurcze - podoba mi się ten wózeczek (i w czarnej i w czerwonej wersji):-D ale... koła piankowe:confused:
czy któraś może mi coś więcej napisać na ten temat? Nie wiem nic (totalnie) na ich temat... Wcześniej jakoś byłam nastawiana przez wszystkich na pompowane koła - a tu piankowe...hmmm

Dzisiejszy dzien mnie chce chyba wykonczyc. A firma TAKO juz najbardziej. Dali wreszcie na stronie nowy katalog. Tylko, ze wozek jest pokazany jako calosc jeden w szaro-czerwonych barwach... A inne wersje sa w takich malutkich koleczkach i sa to tylko zdjecia kolorow materialow, nie wozkow calych!
No i jak ja mam teraz kupic wozek? BOZE!
Juz sie zmolescilam i w photoshopie przerobilam po swojemu.... Nie wiem, czy to cos przypomina faktyczny stan wozka.
Pierwsze zdjecie jest tego oryginalu, reszte powstawialam zolty i niebieski po swojemu jakbym chciala....

Załączniki

• 580204525.jpg
    580204525.jpg
    26,4 KB · Wyświetleń: 31
  • jumperx1.jpg
    jumperx1.jpg
    28,4 KB · Wyświetleń: 33
  • jumperx2.jpg
    jumperx2.jpg
    28,7 KB · Wyświetleń: 39
Haha i jeszcze dostalam wiadomosc od TAKO, ze nie maja dostepnych zdjec calego wozka, zebym mogla zobaczyc chociaz na zdjeciu wozek! Ja piernicze! Chyba zaraz zaczne walic glowa w sciane!
pomnik aga_k_m tez mi sie podoba ten wozek... Nawet ten czarny jest sympatyczny :) Ale ja zaraz przekombinuje z wozkiem i maz mnie juz wogole z domu wypedzi.

pomnik a widzialas ten wozek "na zywo"?

Ostatnia edycja:
aga_k_m - też miałam wątpliwości co do tych piankowych kół, ale ponoć jest on wystarczająco "miękki" dzięki resorom, a odpada problem ewentualnego przedziurawienia kół czy ich pompowania. Różne słyszałam opinie. Niektórzy nie wyobrażają sobie innych kół niż pompowane, inni nigdy by już więcej nie kupili wózka z takimi kołami. Trudno rozstrzygnąć.

slonkoonline - rzeczywiście bez sensu, że nie ma zdjęć całego wózka we wszystkich kolorach. Z tych, co pokazałaś najbardziej podoba mi się ten z żółtą wstawką, ożywia go ten kolor.
Tego wózka, który my chcemy kupić nie widziałam niestety na żywo, znam go tylko z relacji znajomej. Używa go na razie jakieś 2 miesiące i bardzo sobie chwali.

pomnik w zasadzie to zolte nie jest tak zolte jak producenta. Chodzi mi o to, ze producenta zolte jest nieco inne... I nie bede miala tej 100% pewnosci, ze to o to mi chodzi. Straszni sa... A najgorsze ze jest strasznie daleko dla mnie jechac do nich. A nie chce tez byc w takiej sytacji ze w ciemno zamowie wozek ze zdjec, a przyjedzie inny "Bo wie Pani widocznie lampa blyskowa za mocno dala swiatlo".
Kurde...

Kola piankowe, to chyba te lane z takiej plynnej pianki. Ze kolo jest cale z pianki... Kurde.. ciezko to wytlumaczyc piszac :)

Ostatnia edycja:
kurcze a ja ciagle czekam na swoj.... jestem wsciekla dzis dzwonilam do tej firmy....no i powiedzieli ze sie odezwa i nikt nie dzwonil jutro jeszcze raz zadzwonie...
ale odpowiedzieli ma moja wiadomosc ze miedzy 10-14 dni go dowioza... ale ja juz czekam prawie 4 tygodnie... i mam tego dosc...

paula a czy to nie z firmy TAKO?! :D bo ja mam podobne z nimi przejscia jeszcze nawet nie zamawiajac wozka. Nawet moj sklep w Otwocku ma problem z dowiedzeniem sie czegos od nich... Nawet ceny nie znaja jeszcze. A na allegro wszedzie wozki opychaja... Nawet zdjecia maja... A producent nie ma :D Hahahaha! Wymiekam!

kurcze a ja ciagle czekam na swoj.... jestem wsciekla dzis dzwonilam do tej firmy....no i powiedzieli ze sie odezwa i nikt nie dzwonil jutro jeszcze raz zadzwonie...
ale odpowiedzieli ma moja wiadomosc ze miedzy 10-14 dni go dowioza... ale ja juz czekam prawie 4 tygodnie... i mam tego dosc...

A zapłaciłaś już za ten wózek czy dopiero miałaś płacić przy odbiorze?

reklama
paula7 kurcze kobitko , nie zazdroszczę . Ja bym już kipiała ze złości. Trzymam kciuki by Ci go jak najszybciej przywieźli

mela zastanawiam się ile razy ja wyląduję u wulkanizatora, też mam kółka pompowane...hmmmm
mam nadzieje, ze nie zaskoczy mnie żadna niespodzianka jak bedę sama na spacerze

Do góry