sylwiakk303
Fanka BB :)
ja bym wybrala ten jasno zielony lub czerwony sa uniwersalen wiec w razie zego nie bedzie problemu
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
My chyba zdecydujemy się na taki wózek:
Wielofunkcyjny Leviroo Spacerówka Folia i Fotelik (579525412) - Aukcje internetowe Allegro
Moja znajoma, która ma go od jakiegoś czasu, bardzo go sobie chwali i prawie nas przekonała do jego zakupu. Tylko niestety nie widziałam go na żywo. Trochę szkoda,że wybór kolorów jest taki mały, nie wiem na jaki się zdecydować, ale w sumie to nie jest najważniejsze, poza tym spełnia nasze oczekiwania, więc chyba się zdecydujemy.
Jestem ciekawa co o nim myślicie? Podoba się Wam?
kurcze a ja ciagle czekam na swoj.... jestem wsciekla dzis dzwonilam do tej firmy....no i powiedzieli ze sie odezwa i nikt nie dzwonil jutro jeszcze raz zadzwonie...
ale odpowiedzieli ma moja wiadomosc ze miedzy 10-14 dni go dowioza... ale ja juz czekam prawie 4 tygodnie... i mam tego dosc...