M
Marzena80
Gość
Marzena80 śliczny wózek... czyżby firmy Chicco? Ja tez kupuję tej firmy, tylko nie pamiętam modelu. Kupuję w sklepie, już oglądałam i byłam bardzo zadowolonaTak więc jeśli nie odkupimy od znajomego szwagra, to właśnie ten kupimy... tylko mam dylemat... niebieski czy czerwony ;-) Najważniejsze, ze jest lekki - z gondolą ponoć 10kg tylko
![]()
Dziękuję bardzo. Uważam, że to jest na prawdę fajny wózek.
Imagination my tez kupilismy CHICCO 3 for me (model) koloru czerwonego (taki sam jak MARZENA80)WÓZEK TRIO FOR ME CHICCO 2009 KOL.fuego +W.G-9 (575626888) - Aukcje internetowe Allegro
Musze powiedziec ze po dluzszej zabawie w domu z tym wozkiem jest super i to co napisalas najwaniejsze ze jest lekki, ma dosc spory koszyk na zakupy, widzisz maluszka z dwoch stron (maluszek albo widzi ciebie albo ulice)...i sie super prowadziuwazam ze 4 kolowe sa lepsze od 3 (chcilismy na poczatku 3 kolowy CHICCO S3 ale jest wielachny!!!) bo po 1. trzy kolowy zajmuje duzo miejsca jak sie sklada, jest nie poreczny i jak dziecko rosnie to sie go ciezko prowadzi
testowane na mamusiach...Moze sa to ladne wozki ale ja bym sie nie skusila...zobaczycie mamusie jak pozniej bedzie ciezko z maluszkiem ktory wazy 10kg w takim 3 kolowym wozku...np. wdrapac sie na kraweznik
no nic ale kazdy bierze to co lubi
![]()
Ja też nie mogłam się zdecydować czy 3 czy 4-kołowy, ale jednak wydawało mi się, że ten 4-kołowy lepiej się prowadził. I rzeczywiście nie pomyślałam wówczas o tym, że potem mógłby być problem z w wjazdem na wysoki krawężnik przy starszym dzieciaczku. Ja w kżdym razie z wyboru jestem zadowolona. Bardzo mi się podoba. Niebieski też był super. O mało w sklepie nie zmieniłam decyzji co do koloru, choć już dużo wcześniej mówiłam, że chcę czerwony.