reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wózki-zmiany wózkowe co mam i co planujemy kupić

Confi dziękuje za linki....jutro jadę do sklepu pooglądać wózki to może wtedy na te na necie będę inaczej patrzeć...na pewno musi to być nowy wózek:-) nie chcę używanego tym bardziej że będę chciała go zachować dla jeszcze jednego bobaska:-)
Pozdrawiam i życzę udanych zakupów

reklama
ula a napisz mi bardzo proszę jakie wymiary ma Twój wózeczek??

nina27- poniżej przesyłam Ci wymiary wózeczka z netu.
Myślę, że będą bardziej wiarygodne niż te mojego autorstwa:sorry2:

Załączniki

• sportster_wymiary.jpg
    sportster_wymiary.jpg
    22,9 KB · Wyświetleń: 35
Witam wszystkie mamusie,

Mam pytanie czy któras z Was miała lub ogladała wózek:

http://www.**********/index.php?DepartmentID=0&ProductID=1577&Model=607

Wogóle co myślicie o marce BEBECAR ?
Bardzo prosze o opinie.
Dziękuje, pozdrawiam
:-)

Nie moge tego linka odpalic, ale widzialam wozek Bebecar. To jest jakas portugalska marka i ogolnie ceny sa wysokie. Z tego co slyszalam wozki sa porzadne, znaczy dobre jakosciowo. Tylko ja nie znalazlam zadnego dla mnie :) Bardzo mi sie za to podobal kolorek jednego z modeli. Pozdrawiam!

~Monia~- ja ostatnio bylam w sklepie mama i ja i ogladalam te wozeczki, wygladaja naprawde solidnie i maja ogromniaste gondolki, chociaz szczerze mowiac mi sie nie podoba spaceroweczka w tych wozeczkach no ale to kwestia gustu.

mi sie nie podoba spaceroweczka w tych wozeczkach no ale to kwestia gustu.
O tuż to samo mnie sie nie podobalo :tak: Wszystko inne super. Duze kola i stabilne. Nawet sa takie modele z wypasionymi amortyzatorami. No i moze troszke mnie przerazily rozmiary wozka. Bo do momentu jak bedzie mi go nosil maz byloby fajnie, a pozniej niekoniecznie :no:

Pozdarwiam!

slonkoonline- no wlasnie gondolka jest super duza tylko jest maly problem, bo jak dzidzius zaczyna siadac to i tak przesiadasz sie do spacerowki, bo to strach malucha wozic w gondoli wiec po co przeplacac :)

WÓZKI DZIECIĘCE, FOTELIKI SAMOCHODWE, WSZYSTKO DLA DZIECI - Mamaija - Najlepszy sklep z artykułami dla dzieci

Jeszcze raz link do stronki. Dziękuje , ze piszecie.
Mnie tez się ta spacerówka nie za bardzo podoba. Wózek sam w sobie podobno bardzo wygodny. To się okaże. Do maja jeszcze trochę czasu:-)
A co sadzicie o kolorku 607 ? Bardzo podoba mi się 632, ale no właśnie lekarz potwierdził , ze 90% będzie córeczka a jeśli synek co sie czasem zdarza . Ten wydaje mi się bardziej neutralny taki brązik.
Pozdrawiam

monia- jesli masz mozliwosc to idz do sklepu mama i ja tam naparwde ci dobrze doradza my bylismy i maja naparwde super pojecie o wozeczkach znaja jego wady i zalty , pytaj smialo o wszytsko! my tak zrobilismy :), tylko ze my bierzemy x-landera xa :). A co do kolorku 632 jest boski, jak ogladalam te wozeczki to wlasnie ten mi wpadl w oko bo tez bedziemy miec dziewczynke i to potwierdzona juz 5 raz hahha :p , ale jesli ty nie jestes przekonana na 1005 co do plci to lepiej wez sobie 607, tez sliczne sa czerwone wozeczki i tez w sumie uniwersalne , ladny tez jest 813, 857,

reklama
607 to wlasnie ten co mi sie baaaardzo spodobal. A 632 no to faktycznie na dziewczynke. Polecam 607 :D Sama napewno bym go kupila o ile bylyby inne kolka.

Do góry